HET LICHT OP VOORMALIG MINISTER-PRESIDENT JOSÉ MARÍA (PEPE) AZNAR VAN SPANJE (VERVOLG) EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 19 FEBRUARI VANAF 1987

16:00 Aansluitend aan mijn berich Het Licht op Arie Slob en Ingrid van Engelshoven las ik in de NRC Catalonië is meer dan ooit verscheurder dan ooit na regionale verkiezingen. Vanuit deze achtergrond vervolg ik met de opsomming van mijn documenten waarin voormalig Minister-President José María Aznar van Spanje is vermeld: Vordering op Spaanse naamgenootBericht voor Minister-President Jan Peter Balkenende van het Koninkrijk der NederlandenBilderberggroepPrinses Margarita beoogd bestuurslid van de Stichting Cervantes BeneluxAsociación de hispanistas del BeneluxContabilidad AEPE BeneluxWijkbezoek 17 februari 2004Reminders IIThe invisable managerVan der Heyden/Spencer¡Avanzamos!¿Adónde vamos?Positief denkenNieuwe woningOpvolging van DianaVervolg inzake handelsmerkThe world is my witnessReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgPaars en rood succesvolSpider in the WorldWideWebOver de brug komenEen belangrijk signaalBeursintroductieHet Spaans belang in de Europese GrondwetHuis ter DuinBezoek aan Koninklijk Paleis in Madrid en het Estadio Santiago BernabéuJa of nee Felicia?Nieuw huiswerk voor Dehaene en VerheugenCervantes TelevisionLa identificación totalBericht uit Maidstone in KentIn Memoriam Jos StaatsenZicht op FC Cervantes ArnhemInzake het kompas van FrigilianaRegeren is vooruitzienGelukwens aan Maxime VerhagenCongratulaciones al alcalde de TorremolinosVerhalen van de Number OneJoop DrechselAlan Beer en Guy VerhofstadtInzake ¡Temperament! van augustus 2008Opnieuw een regeringsleider in het zadel geholpenJosé María Aznar opnieuw in beeldNieuw Licht op ToledoNoordwijk aan de zuidkustHet Stadhouderlijk Hof in LeeuwardenAd ScheepbouwerCursusplaats 740 Deventer en Burgemeester OpsteltenVitesse of AZVan Zandvoort tot NoordwijkVan Amsterdam naar La CoruñaExcursie naar Santiago de CompostelaEen nieuwe bron van inkomsten noodzakelijkPrimair proces ofwel ‘La implementación de la enseñanza de Español en las escuelas’Jaarvergadering van de Vereniging Docenten Spaans in NederlandIn De Winkel van Sinkel is alles te koopMark Rutte bezoekt de Verenigde Staten van Noord-Amerika en Ana Botella eerste vrouwelijke burgemeester van Madrid en verlenging merkenrecht Instituto Cervantes tot 25 maart 2022 ontvangen.

Dit vastgesteld hebbende gaat mijn aandacht thans uit naar de renovatie van het Estadio Santiago Bernabeú en de foto’s en video’s van Het Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden. Nieuws van vandaag “Queen bevestigt: Harry en Meghan keren niet terug als royals Prins Harry en Meghan Markle hebben aan de Queen bevestigd dat ze niet terugkeren als actieve leden van de Britse koninklijke familie. De koningin bevestigde aan Britse media dat het paar niet zou ’doorgaan met de verantwoordelijkheden en plichten die horen bij een leven in dienst van het volk’. Ze verliezen daarmee hun laatste officiële titels, hun militaire erebenoemingen en koninklijke beschermheerschap. Buckingham Palace laat in een verklaring weten dat ’iedereen bedroefd is om dit besluit’. Harry en Meghan ’blijven zeer geliefde leden van de familie’, voegt het paleis daaraan toe. Het veelbesproken koppel legde vorig jaar maart al hun taken neer als senior royals om zelf hun inkomsten te verdienen in Amerika. Het plan was toen om hun beslissing na een jaar te evalueren. In Amerika hebben ze ondertussen lucratieve miljoenendeals met Spotify en Netflix afgesloten.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 19 februari vanaf 1987 tot en met 2012: 1996 Valentijnsadvertentie 1997 Regarding Prime Minister Aznar of SpainNieuwe kansStrategisch Perspectief 1999 Satellietontvanger geïnstalleerd 2002 Dr Raul Alonso Rodríguez 2003 New York… New York 2004 Franse kaas en Spaanse wijn in Hotel Gvadalpín te Marbella 2005 Van nachtmerrie tot ideaal  2006 De Baak in TorremolinosWeer een paar miljoen 2007 Het woord is thans aan Mr Abraham Moszkowicz  2008 Mohamed Al Fayed in Court 2010 Maakt Agnes ons land van kant?  en 2012 Een bijzonder bericht besteMaagd: Er zijn vandaag prioriteiten dus bewaar kletspraat voor een andere dag. Wat je nu presteert helpt je op weg naar promotie. Geef leiding, niet door bevelen te snauwen en mensen op te jutten, maar door ook zelf de mouwen op te stropen. Schorpioen: Het kan een onvergetelijke dag worden door gesprekken met opmerkelijke of invloedrijke mensen. Connecties via je bedrijf kunnen een nieuw perspectief bieden op handel en wandel bij het zakendoen, maar blijf wel nuchter.

Dat spreekt vanzelf.