OP ZOEK NAAR MARIA, FEMKE, MAATSCHAPPELIJK MANAGEMENT TEAM (MMT), ONDERWIJS MANAGEMENT TEAM (OMT) EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 22 FEBRUARI VANAF 1987

Na verzending van mijn bericht Het Licht op Her Majesty The Queen en mijn documenten d.d. 21 februari vanaf 1987 zag ik het programma ‘Op zoek naar Maria’ met Pia Douwes in de jury en ben onder de indruk geraakt van de fantastische talenten die wij op musicalgebied hebben in Nederland waarbij mijn gedachten direct terug zijn gegaan naar ons bezoek aan de musical Bonnie and Clyde in een van de theaters aan het New Yorkse Broadway. Ik vraag mij altijd af wat programmamakers inspireert om hun producten een bepaalde naam te geven. Inspireren wij elkaar bijvoorbeeld met onze verhalen? Bij de titel ‘Op zoek naar Maria’ komen mij twee dames met die naam voor de geest. De eerste is een mevrouw uit de Weerdesteinbroek in Nijmegen. Ik ontmoette haar regelmatig in de trein in de tijd dat ik wekelijks een bezoek bracht aan de sauna Wellecom in Ellecom. Ik heb haar onder meer vermeld in Opladen van de batterij en De laatste brief uit Nederland voor mijn vertrek naar Spanje. Haar naam was Maria Appeldoorn. De tweede Maria is een Spaanse die ik heb ontmoet in Brasserie La Taberna en veel over mij wist te vertellen. Wij ontkomen er niet aan om elkaar te beïnvloeden. Elke naam roept altijd associaties op. Zo gaat de aandacht vandaag uit naar de voornaam van de huidige burgemeester van Amsterdam. Ik heb de naam Femke onder meer vermeld in Retour Nijmegen-Wassenaar I25 jaar democratie in SpanjeVerkiezingsuitslag NederlandInzake 31 augustus 2003Het juiste effectBoris Dittrich, Frank de Grave en Gijs van AmstelAsociación Europea de Profesores de EspañolDespués del mundial todo va a cambiarEen ritje naar UtrechtParlementsverkiezingen in NederlandDe weg naar Buenos AiresConvergentieHakdag in de TrêveszaalBoris van der Ham en het ValkhofVerblijf in AmsterdamRutte, Pechtold, Halsema en CohenNederland-Kameroen 2-1Wallage en Rosenthal informateursPost van Musis Sacrum, Mahler en Schouwburg ArnhemDe machtigste vrouw van NederlandMijn 63ste verjaardag 25 jaar Andalusische inspiratie  – Willem-Alexander niet naar Zürich voor de BeneluxHalsema stapt op Jolande Sap is gekomenKorte ontmoeting met Burgemeester Pauline Krikke van Arnhem en bezoek aan De Engelenburg in Brummen en Amaragua.

Inzake de retributie van de onderwijsgelden die de ministers Slob en Van Engelshoven hebben vrijgemaakt heb ik vanmorgen in Goedemorgen Nederland vernomen dat D66 heeft voorgesteld daartoe een speciaal Maatschappelijk Management Team te formeren. Ik stel voor dat wij hispanisten ook deel gaan uitmaken van dat team. Ook is er sprake van een Onderwijs Management Team. Dat komt overeen met de visies die wij op de Baak in Noordwijk hebben ontwikkeld. Ook zag ik John van den Heuvel in Goedemorgen Nederland inzake een gebeurtenis op 21 februari 2011 in Amsterdam. Wij zijn nog wel eens met elkaar verwisseld geweest vanwege onze initialen. Daarom hanteer ik in mijn correspondentie de afkorting JH in plaats van JvdH.

Nieuws van vandaag: Jubileum koningin Elizabeth op de schop door Harry en Meghan. Ik denk dat Harry een iets te grote Broek aantrekt. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 22 februari vanaf 1987 tot en met 2012: 1996 AM/ARV/96/166 1997 The winning angel 1998 Teambuilding 1999 Bezoek aan Nederlands consulaat 2002 Hans Wijers neemt de functie over van Kees van Lede  2003 Cáceres 2005 Fusieproces 2006 Inscripción Congreso de Málaga y ponencia  2007 Bericht van de Spaanse Minister-President  2008 Carta abierta de la Presidenta de la Asociación Europea de Profesores de Español 2010 Koningin begint consultaties 2011Aardbeving in Nieuw Zeeland 2012 Kerkhof, Van Kerkhof en De Paauw in Wassenaar besteMaagd: Je kunt professioneel van alles willen veranderen en dat is niet verkeerd. Je intuïtie op financieel gebied is oké. Wat voor je werk opgaat kan thuis echter niet werken. Delegeer meer, anders brandt je kaars te snel op.

Een aardige woordspeling op “Your candle burned up long ago. Your legend never wil” en Opladen van de batterij. Schorpioen: Geniet van de leuke gesprekken en interessante mensen die vandaag je pad kruisen. Van een bijeenkomst die goed verloopt kun je het nodige opsteken. Blijf je thuis, communiceer dan via internet met relaties in het buitenland.

Bij deze.