HET LICHT OP INGRID SEWARD IN HENLEY-ON-THAMES, LUÍS GARCÍA MONTERO EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 FEBRUARI VANAF 1987

14:50 Na verzending van mijn bericht Op zoek naar María, Femke, Maatschappelijk Management Team (MMT), Onderwijs Management Team OMT) en mijn documenten d.d. 22 februari vanaf 1987 ontving ik bericht van Scriba Grada Hildering dat de kerkdiensten van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa del Sol aanstaande zondag in het Holland Huis weer een aanvang nemen onder leiding van Ds Dirk Griffioen. Vervolgens zag ik Ingrid Seward op Strip Harry and Meghan of royal titles? vanuit Henley-on-Thames.

Vandaag is het veertig jaar geleden dat voormalig luitenant-kolonel Tejero in Madrid een mislukte staatsgreep pleegde. Dit is gisteren plechtig herdacht in het Instituto Cervantes in Madrid. Daar richtte mijn Spaanse collega Luis García Montero zijn welkomstwoord aan de huidige Presidente de Gobierno Premier Pedro Sánchez, vicepresidenta Carmen Calvo en overige bewindslieden. Binnen dit beleidsterrein hebben wij een goed managementteam nodig dat ons beleidsplan uitvoert. Daartoe heb ik reeds op 28 juli 2008 die Spaanse vestiging bezocht en de volgende dag mijn positie op de UNED uiteengezet in mijn Discurso (gedeeltelijk op video). Ontwikkelingswerk vereist nu eenmaal een langetermijnvisie. De bijeenkomst is te volgen op 40 años después delgolpe de 4 estado del 23-F los retos de la democracia.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 23 februari vanaf 1997 tot en met 2012: 1997 Valkhof Castle as symbol of the European Union 1998 Meeting Point 1999 Tussenrapportage 23-2-99 2000 Retour Nijmegen-‘s-Gravenhage  2002 Letters to Diana Princess of Wales verkocht in Victoria 2004 Afronding Project 2006 Berichten voor ClaudineCongres in Málaga  2007 Levende Talen en Cervantesonline.co.uk 2008 Bericht uit De Zevende HemelOnze butler Paul Burrell opnieuw in beeld 2009 Robertine Kalisvaart met bijzondere aandacht voor Verblijfskosten Argentinië betaald en 2012 Nieuwe levensfase beste Maagd: Een prima dag om een grote klus te klaren als je lef hebt en geconcentreerd bent. Werken wordt nog prettiger als je het met iemand samen kunt doen. De dag vliegt voorbij als je het gezellig houdt. Ga vanmiddag sporten. Schorpioen: Zorg dat je fit bent en klaarstaat voor een nieuwe uitdaging. Begin de dag met gymnastiek. Durf je mond open te doen over een penibel onderwerp als je verbaal op dreef bent. Humor doet bij een presentatie de rest.