NEUZEN EN MONDKAPJES EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 24 FEBRUARI VANAF 1987 EN HET LICHT OP IBIZA

Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn wat ik te melden heb uit het zuiden van ons werkgebied. Na verzending van Het Licht op Ingrid Seward in Henley-on-Thames,  Luis García Montero en mijn documenten d.d. 23 februari vanaf 1987ontving ik De Vliegende Hollander van de Nederlandse Club Costa del Sol in mijn brievenbus met op pagina 7 het bericht dat ons gewaardeerde clublied Thea van Lijf is overleden. Het is moeilijk te accepteren dat mensen waarmee we jaren in het volle leven komen te staan ons komen te ontvallen. Ik moet hierbij denken aan hetgeen mijn huisarts Dr Querido   aan de Oudegracht in Utrecht mij indertijd heeft gezegd: “Mijn Heer Van der Heyden. Het leven is gevaarlijk. Je gaat er namelijk aan dood.” En die realiteit dienen we altijd onder ogen te blijven zien en ons te blijven concentreren op de positieve zaken die het leven ons biedt.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 24 februari vanaf 1987 tot en met 2012: 1993 Afspraken instituten (1) – Afspraken instituten (2) 1996 Inzake opsporing paragraaf 3.13.3 1997 Report 7 Foundation Princess Diana FundDrawing one line 1998 Oplossing financiële problemenInitiatieven/processtrategieën 1999 Sir Winston’s barUitnodiging 2002 Retour Nijmegen-Wassenaar IVerdere ontwikkelingenHolland Huis 2003 Prinses Diana Stadion 2005 Alles op een rij  Lady Spencer 2006 Inbraak in de Nederlandse Ambassade in Madrid 2008 Paul Burrell teruggefloten door Royal Coroner2009 Verblijfskosten Argentinië betaald.

Ik heb de indruk dat Susana Heikel die betaling over het oog heeft gezien in Buenos Aires 2010 Verbinding met Cervantes.nu verbrokenBrief aan de burgemeester van Nijmegen (1)  – Brief aan de burgemeester van Nijmegen (2)  – Brief aan de burgemeester van Nijmegen (3) 2011 Verjaardag van Yoyo Olivier 2012 Rotsvast

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen waarin Ibiza is vermeld: 1967-2009 Onderwijs en Spanje met onze huidige secretaris in het wandelwagentje – Vertrouwen geeft vertrouwenBezoek aan Yoyo OlivierVan Madrid naar Buenos AiresCompanies House en het Haags Juristen CollegeDeadline 14 maart 2008Dr HeydanusUitnodiging bijeenkomst Barcelona en MadridTien jaar kroon op het werk in de jardín de la luz op IbizaHillary Clinton wint voorverkiezingen in PennsylvaniaCommunicatie en groepsactiviteitenKoninginnendag 2008 op IbizaBrief van 21 april 2008Veertig jaar Instituut CervantesBedankje van HillaryInzake de Four Freedoms Award 2008Vrouw voor winkel Telefónica¡Viva Ibiza!Spanje en Oranje zeven keer raakBericht uit de Zevende Hemel inzake Sem van BerkelDe workshop van vanavondTerugblik op twaalf jaar samenwerkingDe ontmoetingsavond van 25 maart 2010Veertien jaar na mijn ‘Eerste State of the Union’De prioriteiten van de Minister-President van het Koninkrijk der NederlandenVan James Hewitt tot Claudia HollowayEen Heydense Tweede Paasdag en Sergeant David SharpAlumnidag Radboud Universiteit groot succesBeatrix, Oranje onder vuur Deel 3 – De omwentelingGuillaume Lesèvre, Haags Juristen College en Koninklijke DienstKoninginnendag in Rhenen en Veenendaal en Een nieuwe maand een nieuw begin besteMaagd: Zorg ervoor werk te hebben dat je gelukkig maakt anders bouw je fysieke of mentale klachten op. Bedenk een manier om je ideeën in je werk toe te passen. Je kunt profiteren van een erfenis of winst via je partner, of roem verwerven. Schorpioen: Bescherm je gezin en geef kinderen extra aandacht. Als je in een goed humeur bent zul je het liefst in gezelschap verkeren. Bied hulp aan mensen die daaraan behoefte hebben en maak tevens een praatje met hen.

De mondkapjes die wij nu noodgedwongen moeten dragen doen mij ook denken aan de fopneus waarmee ik tijdens de themadag ‘neuzen in de wind’ in Katwijk en Noordwijk met mijn toenmalige medewerkers van de Baak ben afgebeeld op een pallet van Halbertsma Pallets in de Noordzee. Vandaar dat ik dit bericht de titel ‘neuzen en mondkapjes’ heb meegegeven. Onder mijn gezin versta ik mijn kinderen en kleinkinderen. Hun veiligheid is voor mij altijd een belangrijke prioriteit gebleven.