UNIDAD Y EMPLEO, HET LICHT OP MONTMARTRE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 25 EN 26 FEBRUARI VANAF 1987

11:00 Na verzending van Neuzen en mondkapjes, mijn documenten d.d. 24 februari vanaf 1987 en Het Licht op Ibiza zag ik de toespraak van Premier Pedro Sánchez in het Congreso de los Diputados onder het motto ‘Unidad, Unidad y Unidad’ en ‘Empleo, Empleo y Empleo’ waarvoor hij een staande ovatie ontving van het volledige parlement. Dit komt overeen met hetgeen ik heb gesteld met de woorden ‘¡Cervantes! Dat is pas democratisch’ zoals we kunnen zien op mijn berichten Costa del Sol en Diana’s 49ste geboortedag. Dit is ook tot uitdrukking gebracht door Su Majestad El Rey in zijn Acto institucional del cuatrogésimo aniversario del 23 de febrero de 1981 van casarealtv.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 25 februari vanaf 1997 tot en met 2012: 1997 The English PatientUw kenmerk 0950000 – AQ 588.096Samenwerkingsgedachte 1998 Vijf MargrietenInvitatie 1999 Vakantieplannen 2001 Corporate identity 2002 Aanslag 1999 2003 Hij is wel goed Jan Toet 2004 Last Will I 2005 Sir Michael Peat 2006 No cure no pay  2007 Moszkowicz 2011 Somewhere over the rainbow en The Wizard of Oz en 2012 Aanmelding symposium Duurzaam ondernemen over grenzen heen op 7 maart 2012 verzondenbesteMaagd: Een geschikte dag voor verbale en schriftelijke communicatie. Doe voorstellen, schrijf e-mails en beleg een vergadering. Zoek een talentvol iemand om mee samen te werken. Onderhandelingen en gesprekken worden in je voordeel beslist. Schorpioen: Het beste terrein om gevoel, fantasie en verstand te gebruiken is het communicatieve. Schrijven zal je makkelijk afgaan. Ben je ook nog vrolijk dan krijgt de dag een kroontje. Luister op liefdesgebied vooral naar uw hart.

Dat spreekt vanzelf. Ik denk hierbij ook aan een song van de voormalige Zweedse popgroep Roxette  met de titel Listen to your heart.

Vandaag gaan mijn gedachten uit naar de Champs Élysées in Parijs.

16:15 In dit verbandzag ik op het NOS Journaal de voorgenomen veiling door veilinghuis Sotheby’s van een schilderij van Vincent van Gogh met de afbeelding van Montmartre in Parijs. Dat komt overeen met de mededeling Luister op liefdesgebied vooral naar uw hart in mijn horoscoop van vandaag. Ik heb de Sacré Coeur op Montmartre immers aangeduid als Het Heilig Hart van Onze Organisatie. Daarom memoreer ik in dit bericht mijn verbindende elementen waarin Montmartre is vermeld: De touwtjes aan elkaarDe HeerlickheijdThe Lion KingWitte ballonnen en een rode loper.

Deze woorden indachtig gaan mijn gedachten thans uit naar de Champs Élysées in Parijs. Ik ben ook lang een liefhebber geweest van Franse chansons. Dat was vooral in de tijd van het Frans-Spaans Instituut. De ‘gemiddelde Nederlander’ heet volgens Maaike Timmerman in Goedemorgen Nederland van vanmorgen Frank Jansen en woont in een rijtjeshuis in Wijchen. Daar was van 1979 tot 1981 het Frans-Spaans Instituut gevestigd. Op nummer 28 in de Nachtegaalstraat.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 26 februari vanaf 1995 tot en met 2012: 1995 Studie over de Van der Heijdens 1996 Uw kenmerk SG96/U1Plan de Empresa (2) 1997 Meeting at Amsterdam Airport Hilton 1998    Voorlopige aanmeldingRolls around the clock 1999 Startblokken 2001 FC Cervantes Gelredome 2002 Nederlandse belastingdienst 2004 Last Will II  2005 Hans van den Broek 2006 Slingers en ballonnen 2007 Boodle Hatfield 2008 Overname Gran Hotel Cervantesen 2011 Primair proces ofwel ‘La implementación de la enseñanza de Español en las escuelas’.

Ik heb kennisgenomen van de jongerenbijeenkomst van gisteravond in het Vondelpark in Amsterdam. Ik begrijp hun verontwaardiging alsmede de coronamaatregelen die het demissionaire kabinet van Nederland heeft moeten nemen om onze leeftijdsgroep te beschermen. Ik heb ook gezien dat Gert-Jan Segers en Sigrid Kaag zich hebben laten verleiden om te comuniceren dat zij het WK voetbal in Qatar willen boycotten. Ik begrijp hun standpunten. Maar ik vind het niet verstandig om deze standpunten via de media te communiceren in verkiezingstijd. Dat is niet in het belang van de Nederlandse burger.