STEMBILJET VERZONDEN EN HET LICHT OP PRINSES IRENE

18:43 Na verzending van Unidad y empleo, Het Licht op Montmartre en mijn documenten d.d. 25 en 26 februari vanaf 1987 heb ik mijn stembiljet voor de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021 om 11:33 ter verzending aangeboden in het gerenoveerde postkantoor van Torremolinos. In verband met mijn afspraken met een vertrouwenspersoon heb ik dit bericht aan niemand verzonden. Mede vanwege het feit dat ik Prinses Irene hierin ter sprake heb gebracht beste Maagd: Sluit de week gedisciplineerd en dus met een schoon bureau af. Breng de avond door met je geliefde of een vriend(in). Laat je van je beste kant zien en uit positieve gevoelens eens net zo spontaan als je boos uit de hoek kunt komen. Schorpioen: Zoek de eenzaamheid als je moet studeren of met een nieuw project bezig bent. Een prima dag voor lees- en schrijfwerk. Telefoneer vanavond met vrienden en leg je erbij neer dat zij meer aan het woord zullen zijn dan jij.

Ik beperk mij in mijn telefoongesprekken.