PRINS CONSTANTIJN OVER START-UPS IN GOEDEMORGEN NEDERLAND, GOLDEN GLOBES NAAR CHARLES EN DIANA, MIJN DOCUMENTEN D.D. 1 MAART VANAF 1987 EN MIJN DAGBOEK VANAF 2001

12:15 Na verzending van De gemiddelde Nederlander, groeten van de familie hier ze kennen je al goed, Día de Andalucía, kerkdienst in het Holland Huis en mijn documenten d.d. 27, 28 en 29 februari vanaf 1987 op zaterdag 27 februari 18:00 heb ik gisteren deelgenomen aan de Nederlandse kerkdienst in Torremolinos onder leiding van de uit Nederland teruggekeerde Ds D. Griffioen en heb vervolgens gastvrijheid genoten in Alhaurín de la Torre. Voor de goede orde: niet bij Antonio Tejero. Vanmorgen zag ik Prins Constantijn der Nederlanden in Goedemorgen Nederland in gesprek met Welmoed Sijtsma over innovatieve projecten door zogenaamde ‘starters’ of ‘start ups’. Langs deze weg doe ik een beroep op potentiële leden van de Cervanteskring om de adviezen van Prins Constantijn ter harte te nemen en aansluiting te zoeken bij het Beleidsplan Cervantes. In het NOS Journaal van 10:00 werden de winnaars bekend gemaakt van de Golden Globes. De grote winnaar was volgens Malou Petter The Crown met vier golden globes en de hoofdprijzen gingen naar Josh O’Connor voor zijn rol als Prins Charles en Emma Corin als Prinses Diana.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 1 maart vanaf 1997 Operationalisering businessplanConcept voorstel aan Spanje 1998 Wisselwerking 2001 Cervantes Management Centre 2002 Je moet een broedende kip niet storen 2004 Día de Andalucía 2005 Terugblik op 28 september 1997 2006 Een nieuw begin/A new start 2007 Een goede aanloop naar operationalisering van ons geplande bedrijf 2008 Clandestino 2009 Aangetekende brief aan statutaire vestiging 2010 De koffer van Prinses Máxima en overige wederwaardigheden 2011 Hotels Cervantes aan de vooravond van de Provinciale Statenverkiezingen in Nederland ter attentie van Alexander Pechtold, vrienden en collega’s en 2012 Geschiedschrijving beste Maagd: De kosmos kan details aan het licht brengen van je financiële situatie. Verdiep je in je budget, zowel op dagelijkse basis als over het hele jaar. Analyseer wat er met jouw geld gebeurt, bedenk waarop je kunt bezuinigen en trek conclusies. Schorpioen: Het valt in je te prijzen dat je hard werkt en efficiënt bent, maar probeer niet om te veel tegelijk te doen. Besef dat het weinig respect oplevert als je in een slachtofferrol terecht komt. Pas goed op jezelf. Begin een dagboek.

Dat doe ik al vanaf 2001.