DE SCHEPPER, DON’T CRY FOR ME ARGENTINA, CAFÉ TORTONI IN BUENOS AIRES, MIJN DOCUMENTEN D.D. 2 MAART VANAF 1987 EN DE FAMILIE SOETEMAN

12:10 Aansluitend aan mijn bericht Prins Constantijn over start ups in Goedemorgen Nederland, golden globes naar Charles en Diana, mijn documenten d.d. 1 maart vanaf-1987 en mijn dagboek vanaf 2001 gaat mijn aandacht thans uit naar De Schepper.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 2 maart: 1996 Ontwikkeling Instituto Cervantes BeneluxAfspraak 14 maart 1996Beneluxtop 1997 Venture Capital Guide 1998 Afdeling Bedrijfscontacten 1999 Eton College aan de lijn 2001 Hein Rood 2004 25 jaar Spaans in Nederland 2005 Sigue usted su camino 2006 New statistics March 2006 2007 Een nieuwe Top 100 van maart 2007 2009 Verblijfsvergunning verlengd 2011 Voor Transavia.com en Cervantesonline kunt u Het Beste bij Cervantes zijn en 2012 The Iron Lady uit Grantham en Makelaardij Soeteman in NijmegenbesteMaagd: Bepaalde zaken naderen een climax en hopelijk ben je in staat de juiste mensen te bereiken die kunnen helpen om adequaat te reageren. Je weet dat je een doorslaggevende invloed hebt, dus stel je efficiënt op en kies prioriteiten. Schorpioen: De kosmos zorgt voor extra zelfvertrouwen en vitaliteit. Met jouw oog voor details is dit een geschikte dag voor studie. Kleed je goed, zodat je indruk maakt op anderen. Je kunt iets moois tegenkomen voor een redelijke prijs.

Van mijn gastvrouw van afgelopen weekend ontving ik onder meer het boek ‘Het bruidsbed’ ter bestudering van Mireille Calmel over het leven van Eleonora van Aquitanië. Haar stamboom is interessant:  Willem IX van Aquitanië (1070-1126) -> Willem_X van Aquitanië  -> (1099-1137) -> Eleonora van Aquitanië  (1122/1124-1204). Zij is koningin geweest van Frankrijk middels haar huwelijk met Lodewijk VII van Frankrijk (1120-1180) en na hun echtscheiding van Engeland middels haar huwelijk met Hendrik II van Engeland (1133-1189). Zij hadden acht kinderen: Willem, Hendrik de Jongere, Mathilde, Richard Leeuwenhart, belangrijkste erfgenaam van Hendrik en koning van Engeland; Godfried, Eleonora, gehuwd met Alfons VIII van Castilië; Johanna (1165-1199) en Jan zonder Land erfgenaam van Richard en koning van Engeland ofwel King John. De enige Britse vorst die mijn voornaam heeft gedragen en verantwoordelijk was voor de Magna Charta. In dit verband zag ik de afgelopen dagen op Cervantes Produkties bijzondere aandacht voor Soeteman. De naam Soeteman treffen wij aan in French kiss for WinnieBenoemingFelicitatieVerhoging bodemprijs huisBod van Hfl. 249.000,-OvereenkomstBevestiging telefoongesprekSpaghetti en MacaroniRoyal Developments ITerug van bijna weggeweestWassenaar, Wassenaar, WassenaarCervantesonline.chCongres voor het Nederlandse bedrijfsleven aan de Costa del Sol (1)Eight years laterHet Suideras in Vierakker en Wilhelmina van PruisenDe brug tussen Shakespeare en CervantesDe Wellenkamp in NijmegenDe terugkeer van de megamanDe prioriteiten van de Minister-President van het Koninkrijk der NederlandenSomewhere over the rainbow en The wizard of OzBlauw Bloed en het Landgoed HeyendaelDe 74ste verjaardag van Hare Majesteit De KoninginThe Iron Lady uit Grantham en Makelaardij Soeteman in NijmegenTweede dag Nederlands Staatsbezoek aan Luxemburg, Corthea Goeman Borghesius en de Peter Kanis KweekschoolMountbatten, Asturias en IberiaBoris van der Ham verlaat de politiek en Nieuwe directiewisseling bij de Baak en mijn faxberichten vanaf 30 juli 1992.