‘I LOVE YOU RIETVELD’, MIJN DOCUMENTEN D.D. 4 MAART VANAF 1987 EN INVESTEREN IN BELEID

14:25 Ik ontving zondag van een geliefd persoon het boek I LOVE YOU RIETVELD van Jessica van Geel dat mij automatisch herinnert aan het bezoek dat ik met de Lionsclub Maarn-Maarsbergen heb gebracht aan het Rietveld Schröderhuis in Utrecht en de tijd dat ik in Utrecht op de Neude heb gewoond. De titel van het boek leidt mij tot de bespiegeling waarin ik de woorden ‘I love you’ heb vermeld. Wij treffen deze woorden aan in De herdershondBusiness AgreementDirect MethodDon’t cry for me Argentina (1)  – Don’t cry for me Argentina (2)Royal VictoryValentineRequest for the Title of EarlFer Boshouwers and Ronald MigoBicycle tourMonopolyThe Family QuestionYour trip to Sydney last OctoberAuction of your dresses in New YorkI received your photographSix million pounds for your dressesLetter from the new Prime Minister of the United KingdomHappy Birthday My Love!Why are you sitting on the roof of that house in Saint Tropez?Visiting Buckingham Palace and delivering Certificate of Incorporation of Our CompanyHow to build the bridge and to become the partnerNext actions have to be takenKing Arthurs’s Pub and devastating news from ParisHoroscoopCervantes Enterprises in BrusselVerjaardag van PaarsGedachten verspreiden zich snel.….Uw kenmerk TJ/RT 012/4 97 058Afdeling Bedrijfscontacten en Dianarama.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Twaalfde sterfdag van oma Eliza Maria van den broek mijn verbindende elementen d.d. 4 maart vanaf 1997 Declaration for rendered services for the benefit of the State of The NetherlandsInkomstenbelasting en declaratieStrategisch Perspectief 1998 The red balloon  1999 Wederom witte rozen 2002 Geboortedag van FlorisInzake premie volksverzekeringen 1999 2004 Twaalf jaar ongehuwd weduwnaar  2005 You are my family 2006 Fourteen years later 2007 Earl Charles Spencer en Mr Abraham Moszkowicz 2008 Zestien jaar vrijgezelZestien jaar Van der Heyden-Spencer  2010 Achttien jaar vrijgezel en 2011 Jaarvergadering Levende Talen op zaterdag 2 april 2011 in Utrecht.

Ik ben nu benieuwd wat de relatie is tussen de Number 5 Foundation en de Golden Heart Foundation en heb terzake Diana de Gales: Vida y Legado geraadpleegd en gekeken en geluisterd naar het Hartrakend gesprek met Lenny Kuhr en vervolgens naar Paco Peña – Solea de Córdoba.

Nog altijd de gevoelige snaar beste Maagd: Verdiep je niet al te zeer in onbelangrijke details, want daarmee ontneemt je jezelf veel levensvreugde. Neem de tijd voor inspirerende ideeën en analyseer je gedachten. Ga voorzichtig om met gelieven; strijk ze niet tegen de haren in. Schorpioen: Als je hard hebt gewerkt is dat niet onopgemerkt gebleven en dat kan in een aardige verrassing resulteren. Blijf praktisch en je bewust van je doel, houd vast aan eigen normen (ook als er groot geld wordt geboden) en blijf zelfbewust.

In dit verband heb ik kennisgenomen van de gift van een miljoen euro van techmiljardair Steven Schuurman aan D66. De Stichting Cervantes Benelux houdt zich eveneens aanbevolen voor dit soort donaties ten behoeve van het Cervantesfonds teneinde verder beleid te ontwikkelen en te laten uitvoeren. Dit kan mijns insziens in goede samenwerking met D66 als politieke partij die onderwijs en werkgelegenheid hoog in haar vaandel heeft. Ik heb in 2006 een aanbod van tien miljoen en zevenduizend (10.700.000) dollar gehad van een zekere Pajami Jodat uit Koeweit. Nadat ik hier telefonisch op had gereageerd heb ik hiervan afgezien in het vermoeden dat het een oplichterstruc betrof. Ik heb wel eerder oproepen gedaan om te investeren in de uitvoering van ons Beleidsplan.