HET LICHT OP LACAUNE, DE NISSAN ALMERA, WILLIAM BOYCE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 6 EN 7 MAART VANAF 1987

14:05 Ik zie met belangstelling uit naar het interview van de echtgenote van Prins Harry met Oprah Winfrey. In dit verband gaan mijn gedachten uit naar de Franse plaats Lacaune en de Nissan Almera waarmee ik met mijn beide zoons in 1996 naar Engeland ben geweest.

Lacaune is onder meer vermeld in Familieonderzoek/Instituto CervantesVerdere berichtgevingVijfde bericht uit de Keizer KarelstadVerdere beleidsontwikkelingHenry Charles Albert DavidRoyal Wellecom SpaDe Da VincicodeDe Engelenburg en het Instituto Cervantes Benelux (1)De Engelenburg en het Instituto Cervantes Benelux (2)Residentie EngelenburgDe eerste president van de Europese UnieEva Jinek, de tovenaar van Alkmaar en Hans Blankert en Oude en nieuwe spelers.

En de Nissan treffen wij onder meer aan in 28 septemberTerugblik op 5 september 2003Eenheid, Vrijheid en VerantwoordelijkheidFlorin in Utrecht en Moros in Alicante en Een prinsheerlijk ritje. Diana en ik hebben samen vier zonen. Dat is te lezen in Evensong in Saint Paul’s Cathedral and Westminster Abbey:

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Mijn documenten d.d. 5 maart vanaf 1987 dianaenzonen.nl, Tineke Schouten en Professor J.G. Knol  mijn verbindende elementen d.d. 6 maart vanaf 1989 Nieuw Elan Internationaal 1993 Brief aan Dr Jacques KoolschijnInstituut voor Taalhantering 1996 Bezoek Koning Juan Carlos (2) 1997 Letter from The Prince of Orange 1998 De gele ballon 1999  Counsellinggesprek 2001 Reshaping the future 2002 Selling of my book throughout the whole of Spain 2005 Cervantes Inmobiliaria 2006 Afwikkeling claims 2010 Exeter en de strijd om de troonen 2011 Van Torremolinos tot Albufeirabeste Maagd: Er kan je een aantrekkelijke financiële transactie in het vooruitzicht worden gesteld of er valt je een erfenis ten deel. Je hebt er recht op vanwege je karakter of gedrag. Hoeveel het ook is: geef het niet in één klap uit. Schorpioen: Schrijvers onder je kunnen optimaal presteren. Je kring van vrienden neemt toe en bepaalde types zullen je inspireren. Een nieuwe cursus kan je in contact brengen met mensen die van onschatbare waarde zullen zijn.

De term van onschatbare waarde treffen wij aan in De langste brief van het jaar 1993Inzake de wetgeving op het particulier onderwijs in NederlandFeiten in conventie en in reconventie d.d. 9 augustus 1989Cervantes Enterprises in BrusselRetour Nijmegen-Wassenaar IBeoogde bestuurssamenstelling Cervantes HoldingVerslag docentenbespreking zaterdag 16 mei 1987 te NieuwegeinEl Gran teatro del MundoDilemma 012Voorbereiding op de audiëntie aan het Spaanse Hof en Algemene beschouwingen en de Onderwijsraad.

17:35 Hierna is mijn aandacht uitgegaan naar Diana – Las lágrimas de una Princesa. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 7 maart vanaf  1994 Kort briefje 1996 Bezoek Koning Juan Carlos (3) 1997 A Supporter in BrusselsStrategisch Perspectief 1998 De Stoel 1999 Ultimatum is vandaag het themaUw brief van 2 maart 1999Ultimatum 2002 Berichtgeving aan mijn wereldwijde netwerk  2005 Cervantes Group of Companies 2006 Het erfgoed van Hortensius 2007 Provinciale Statenverkiezingen in Nederland 2008 Uw bericht van 7 maartUw bericht van 7 maart 2008Nogmaals Uw bericht van 7 maart 2008  2011 Bezoek aan Carvoeiro en Portimao en 2012 Voorbereiding Symposium duurzaam ondernemen over grenzen heen.  

Het is een schande wat de Britten hebben uitgespookt met de nalatenschap van mijn Britse partner en met name die rechter: William Boyce!