HET LICHT OP ANTHONY JULIUS EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 8 MAART VANAF 1987

14:15 Vanmorgen heb ik een kort bezoek gebracht aan Clínica Santa Elena voor de trimesteriële ‘analítica’. Ik had er een korte ontmoeting met Doctor Jiménez Garrido. Voordien zag ik in het NOS Journaal van 8:00 een fragment van het gisteren uitgezonden interview van Oprah Winfrey met de huidige echtgenote van Prins Harry. Dit is ook te zien op de aflevering van 10:00. In dit verband is Buckingham Palace mij als directeur/eigenaar van Instituto Cervantes Limited England and Wales nog een verklaring verschuldigd waarom het door Anthony Julius in december 1996 opgemaakte testament van zijn moeder tot op heden nog niet is vrijgegeven.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht De Bron en Het Licht op Johannes mijn verbindende elementen waarin Anthony Julius is vermeld: Reserach voor BeleidReport 38On Her Majesty’s ServiceMadrid… MadridDe StoelAnnual ReturnUw brief van gisteren De reactie van Tim de Wit treffen we aan op 12:00 – Ik vervolg – Gaten in de paarse sokken stoppenDaily MailVoortgangsrapportageLegal affairs op mijn 51ste verjaardagSchittering van SpanjeVriendschapDuwtje in de rugHotel CervantesHet Oude en het Nieuwe TestamentReparatiewerkzaamhedenPurple Cable TurtleKoninginnendag in LeidenZeven als woordspeling op savenNaar de eindstreep  – Selffulfilling prophecyEuropean Cervantes FoundationDe rode draadPresidentschapThe Golden KeyA star is bornTotem Tours IncorporatedCancer FundFaxbericht DagboekBrief Dagboek ­- Claim op HarrodsPuinruimen en herstartenMy Lady’s Last WillIn Koninklijke DienstReminders IIHelicopterviewBemiddelingstrajectHart van NederlandDe spijker op zijn kopFinishing touchHenry Charles Albert David en Eight years later.

En mijn verbindende elementen d.d. 8 maart vanaf 1993 Bezoek aan Assen op 15 maart 1993 1996 Uw kenmerk 96003365 1997 A struggle for norms and values  2000 Retour Nijmegen-Wassenaar I 2002 Saunabezoek aan Hotel Tritón 2003 Kok meldde affaire Margarita niet 2004 The invisible manager 2005 Tekeningsbevoegdheid 2006 Van Algeciras naar Ronda 2007 Hélène van den Broek en Interacademy Hulscher 2008 Bericht uit het Gran Hotel Cervantes in Torremolinos 2010 Bezoek aan Doctor Álvarez en 2012 NS Keuzedag extrabeste Maagd: Je kunt tegenstrijdige informatie krijgen of je moet na een mailtje je plannen wijzigen. Blijf alert. Zet al je opties op een rij en kies wat verstandig is in geval van twijfel. Aanbiedingen mogen geen problemen voor je gaan vormen. Schorpioen: Het maakt niet uit hoe je je voelt want je hebt vandaag niet alles onder controle. Een geliefde kan zich onwel voelen en aandacht nodig hebben of je voelt je verplicht een belofte na te komen. Leg een ruzie snel bij.

De term ‘ruzie’ past niet in mijn vocabulaire.

18:10 Ik kom vandaag nog even terug op mijn horoscoop van vandaag: Een geliefde kan zich onwel voelen en aandacht nodig hebben of je voelt je verplicht een belofte na te komen. Leg een ruzie snel bij.  

In dit verband  ben ik geshockeerd geraakt door hetgeen Meghan Markle in haar interview met Oprah Winfrey heeft verklaard. Het zal u bekend zijn dat ik altijd met Prins Harry heb meegeleefd. Vooral vanaf de tijd dat zijn moeder voortdurend werd lastiggevallen door paparazzi. In feite heb ik wel een keer ruzie gehad. Dat was in de tijd dat de Spaanse Regering in mijn visie mijn idee had gestolen om een Instituto Cervantes op te richten. Reeds in 1992 heb ik mij ingezet om dat probleem tot een oplossing te brengen door persoonlijk naar Spanje te reizen en de problematiek met toenmalig Secretaris-Generaal Gimeno Ullastres te bespreken in Alcalá de Henares. Ik voel mij inderdaad verplicht om mijn beloften na te komen. Dat geldt op de eerste plaats jegens mijn eigen beide zonen. Maar ook jegens de zonen van Diana. ‘Love is a two way street’ is een bekend Engels gezegde. Dat geldt natuurlijk ook voor Prins William. Zoals bekend heb ik hem tijdens zijn scholarship op Eton College betrokken bij mijn streven om een sterke coalitie te creëren tussen de vorstenhuizen van Nederland, België, Luxemburg, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Daartoe had ik voor hem een speciaal curriculum in ontwikkeling. Tijdens mijn laatste bezoek aan Eton heb ik zelfs in zijn schoolbank kunnen plaatsnemen. Alle voorbereidingen voor het nieuwe familiebedrijf VanderHeyden/Spencer  waren afgerond op dat moment tot aan het fatale moment op 31 augustus 1997 in Parijs. Ik vind het niet mijn taak om te beoordelen of de kinderen van Harry en Meghan een koninklijke titel verdienen. Dat laat ik graag over aan Her Majesty The Queen. Om helderheid in de problematiek te verschaffen heb ik persoonlijk het eerste exemplaar van het manuscript van mijn latere boek ‘Letters to Diana’ voor Haar op Buckingham Palace afgeleverd onder code 001. Vervolgens heb ik 002 afgeleverd op Kensington Palace, 003 op 10 Downing Street, 004 In Christie’s King Street ten behoeve van Lord Balfour, 005 op eerste kerstdag 1997 in Kings College Cambridge, 006 in Althorp ten behoeve van Diana’s Family en 007 in de brievenbus gedeponeerd van Reverend David Brindley van St. Mary’s Church in Warwick die ik had verzocht ons op 28 september 1997 in het huwelijk te verbinden in de Anglicaanse kapel van Paleis Het Loo in Apeldoorn. Koningin Elizabeth is dus volledig geïnformeerd.