HET LICHT OP DE BRITSE MAAGDENEILANDEN, CANTERBURY, MIJN DOCUMENTEN D.D. 10 MAART VANAF 1987 EN MUCH ADO ABOUT NOTHING

13:00 Na verzending van Wij Johannes en mijn documenten d.d. 9 maart vanaf 1987 – Confirmation Day  heb ik een bezoek gebracht aan de Nederlandse supermarkt Diferente om een paar pakken erwtensoep in te slaan voor de komende week. Voordien zag ik op het NOS Journaal dat Nederland wereldwijd op de vierde plaats staat op het gebied van belastingontwijking voorafgegaan door de Britse Maagdeneilanden, de Kaaimaneilanden en Bermuda. Bermuda is vermeld in Bericht van Harry Mens en Paars III. De Maagdeneilanden ofwel British Virgin Islands treffen wij onder meer aan in Tortola, de vordering op de Staat der Nederlanden en cursusplaats 180Het Haags Juristencollege en de Britse MaagdeneilandenRoad Town TortolaVitesse en het beleidsplan CervantesHet gemeenschappelijk maken van informatieGuillaume Lesèvre, Haags Juristen College en Koninklijke Dienst en Remembering Christmas 1996.

Ook zag ik een fragment in Tijd voor MAX vanaf minuut 27:13 met commentaar van Josine Drogendijk uit het interview van Meghan en Harry met Oprah Winfrey. Eerder vernam ik dat beiden drie dagen voor de huwelijksplechtigheid in Windsor Castle hun huwelijk hadden laten sluiten door de Aartsbisschop van Canterbury. Zij waren in feite dus al getrouwd op het moment van de plechtigheid in St. George’s Chapel.

Ik heb ook kennis genomen van de opheffing van de immuniteit van Carles Puigdemont in het Europees Parlement en het bericht Prins Harry: William en Charles zitten gevangen in het systeem, Buckingham Palace reageert op explosief interview Harry en Meghan en Crisisoverleg binnen paleis na interview Harry en Meghan.

Daarmee is ons probleem inzake de nalatenschap van Prinses Diana aan Instituto Cervantes Limited  nog niet opgelost.  Daarom heb ik vanaf 20:30 op Net 5 gekeken naar het interview. Tot 22:30. Met storende reclameberichten tussendoor.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 10 maart vanaf 1993 Afspraken met instituten (1)Nieuwe inzichten 1996 Bezoek Koning Juan Carlos1997 Report 9 Foundation Cervantes BeneluxLetters to Prince Willem Alexander and Prince Filip of BelgiumPlea to the lawyer of the Association Instituto Cervantes MadridUw kenmerk 0950000 – AQ 588.0966Joint Venture 1998 StrategiebepalingVilla Felderhof 1999 Bezoek aan GibraltarAansluiting fax 2000 Spijkers met koppen 2004 Van der Heyden/Spencer 2005 1992 Benelux Cervantes Victoria 2006 Toledo puente entre el sur y el norte de Europa  2007 Dit moi oui engagement ring 2009 Eindelijk opheldering dood Prinses Diana in weblog Prinses Máxima 2010 Excursie naar de Sierra Nevadaen 2012 De Royal Bank of Scotland en terugblik op het afscheid van Thom de Graaf als burgemeester van Nijmegenbeste Maagd: Concentreer je op een artistiek talent dat een uitweg zoekt. Leg je partner uit dat inspiratie geen alledaags verschijnsel is en dat je even alleen gelaten wilt worden. Je energie neemt toe zodra je begint met datgene wat je bezielt. Schorpioen: Een boel gedoe en een overvolle agenda kunnen voor stress zorgen en daar zit je niet op te wachten. Kies prioriteiten. Schrap activiteiten die te veel tijd kosten. Een afspraak met een oude bekende kan iets te veel voor je zijn.

Bij ‘Een boel gedoe’ denk ik aan ‘Much ado about nothing’ in Official appointment as Company Director Instituto Cervantes NBLEWEerst het doel bepalen… daarna de middelenBanque Bruxelles LambertEl mundo de mañanaThe Dragon Vision Wizard en Ernst Hirsch Ballin en Pieter Winsemius.  

In dit verband lees ik thans Binnenskamers haalt D66 opgelucht adem: “In een nieuwe aflevering van de verkiezingspodcast ‘De Stembus’ bespreekt parlementair verslaggever Elif Isitman de spanningen die vooraf speelden bij D66 over Sigrid Kaag. Ondanks dat Kaag vage campagnetermen als nieuw leiderschap en ‘draagvlak creëren’ nog niet concreet kan invullen houdt zij zich prima staande, volgens Isitman. Verder in de podcast: onduidelijkheid bij het debat tussen CDA-leider Hoekstra en GroenLinks-voorman Jesse Klaver en Richard de Mos rekent zich rijk met zijn Code Oranje.”