NIEUW LEIDERSCHAP EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 11 MAART VANAF 1987

In dit bericht herhaal ik in hetgeen ik aan de voet van mijn bericht Het Licht op de Britse Maagdeneilanden, Canterbury, mijn documenten d.d. 10 maart vanaf 1987 en ‘Much ado about nothing’  uit de Telegraaf heb geciteerd: “In een nieuwe aflevering van de verkiezingspodcast ‘De Stembus’ bespreekt parlementair verslaggever Elif Isitman de spanningen die vooraf speelden bij D66 over Sigrid Kaag. Ondanks dat Kaag vage campagnetermen als nieuw leiderschap en ‘draagvlak creëren’ nog niet concreet kan invullen houdt zij zich prima staande, volgens Isitman.” In dit verband las ik in de Telegraaf: Harry en Meghan voelen zich bevrijd na explosief interview.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 11 maart vanaf 1992 De knoop doorgehakt 1994 Bericht aan Erik Visser 1996 Ontwikkeling Spaans (1)  – Ontwikkeling Spaans (2)Bezoek Koning Juan Carlos (5) 1997 A sheep with five legs 1998 Uw brief van gisterenReisvoorbereidingen2000 Bericht uit WoerdenThe Dragon Vision Wizard of Oz 2002 Bewijs van inschrijving Instituto Cervantes van het Benelux Merkenbureau d.d. 28.02.1995 2003 Tweede Bericht uit de Keizer Karelstad 2004 ¡Basta ya! 2005 De ware Jacoba 2006 Control of The Company  2007 Nuevo éxito para Los Imperiales de Nimega 2008 Verzonden: Companies House en het Haags Juristen College – A special eventCompanies House en het Haags Juristen College 2009 Bericht van Johannes HeydanusContactgegevens Instituto Cervantes Ltd 2009 2010 Voortbouwen op gezamenlijke ervaring vanuit Hilversum 2011 en 2012 Guillaume Lesèvre, Haags Juristen College en Koninklijke Dienstbeste Maagd: Zoek een rustig plekje om je op een nieuw onderwerp te concentreren. Schrijfwerk wordt begunstigd, zeker als het voor publicatie bestemd is. Bescherm in je eigen belang je privacy en tijd. Maak een afspraak met de tandarts. Schorpioen: Romantiek mag niet naar de achtergrond verdwijnen door je werk of de eisen van je vriendenkring. Steek meer tijd in je relatie als die wat futloos voortkabbelt. Gehuwden met problemen zouden een bemiddelaar kunnen inschakelen.

Dat heb ik al eerder gedaan.

Steven Matthijjsen in de Oranje-Nassaulaan in Zeist.