KAAG OF BUITENKAAG? 15.000 TICKETS VERKOCHT VOOR DIANA EN ZONEN EN HET LICHT OP OLGA EN OLGA MARÍA RAMOS

Na verzending van Nieuw leiderschap en mijn documenten d.d. 11 maart vanaf 1987  reageer ik op mijn horoscoop van gisteren. ‘Romantiek mag niet naar de achtergrond verdwijnen door je werk of de eisen van je vriendenkring. Steek meer tijd in je relatie als die wat futloos voortkabbelt. Gehuwden met problemen zouden een bemiddelaar kunnen inschakelen.’ Dat laatste heb ik al in 1991 gedaan door mij te wenden tot de heer Steven Matthijssen in de Oranje-Nassaulaan in Zeist. Het heeft echter niet geleid tot de instandhouding van mijn huwelijk. Ik stuur nu dagelijks mijn dagboek door naar fractievoorzitter Rob Jetten van D66 en ontvang hiervan steeds een automatische ontvangstbevestiging. Daar ben ik heel blij mee. Daarbij ga ik ervan uit dat die informatie vanzelfsprekend ook lijttrekster Sigrid Kaag bereikt. What’s in a name? Ik denk hierbij aan de Kaagweek,  het dorp Kaag en het nabijgelegen Buitenkaag. Sigrid Kaag trad vandaag als copresentatrice op van Goedemorgen Nederland met Jacco Vonhof van MKB Nederland als haar gast. Zij zijn te zien in de fragmenten van 7:11, 7:40, 8:10, 8:40 en 9:10.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 12 maart vanaf 1997 Cervantes Gestión Empresarial 1998 Koninklijke perikelen  1999 Bankgarantie geannuleerd 2001 Alles op zijn plaatsReshaping the future 2002 ING Private banking 2003 Gerrit Zalm 2004 ¡Avanzamos! 2005 Zuinigheid met vlijt 2006 Control of The Company 2008 Brasilia and the purple bikiniVoorbereiding presentatie in Madrid 2009 Geen aangetekende brief op het vestigingsadres van de Stichting Cervantes Benelux te Utrecht 2010 Grandes cambios – grote veranderingenIn Memoriam Hans van Mierlo 2011 Mirjam, Vorsten en Hare Majesteit De Koningin beste Maagd: Een vredige stemming zal overheersen als je meer voor elkaar kreeg dan je durfde hopen. Besteed extra aandacht aan je uiterlijk; trakteer jezelf op een nieuwe outfit, je hebt het verdiend. Bestel vanavond een pizza. Schorpioen: Een nieuwe onderneming kan het gevoel wegnemen dat je in je werk wordt opgehouden. Als je trouwplannen hebt is het zaak de balans te vinden tussen hetgeen je echt wilt op de heuglijke dag en wat je zich kunt veroorloven.

Bij een nieuwe onderneming denk ik aan de Theaterwereld. Ik ontving vanmorgen om 09:33 namelijk het verrassende bericht van medialane.nl aan John ‘Al 15.000 tickets verkocht voor Diana & Zonen’. Ik zie dus met belangstelling uit naar de première op 1 september van dit jaar en ben Media Lane zeer erkentelijk voor dit bericht. Marlijn Weerdenburg is Diana. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 1 september vanaf 1997 Letter to Queen Elizabeth II and In Memoriam sent to Queen Beatrix  – Report 36 The Last Post 1999 Valkhofnieuws 2000 Graduation day 2003 Dappere Dodo 2005 Het zevende project 2007 Terugblik op Dianaherdenking en nieuwe statistieken 2009 La Vuelta a España en 2011 Charles John Spencer in beeld.

In dit verband ontving ik gisteren ook een video-opname van zangeres Olga María Ramos en haar moeder Olga getiteld Olga Ramos hija “Aquel Café” als fragment van het televisieprogramma Los mantones de La Ramos y habanera del recuerdo van de TVE uit 1990. Ik heb Olga María leren kennen tijdens het afscheidsdiner van het AEPE-Congres in Madrid in 2008. In 2009 zijn wij samen opgetrokken in Buenos Aires en Estepona en in 2010 heeft zij tijdens het afsluitende diner in Hotel Hesperia voor ons opgetreden in La Coruña. Tijdens onze NCCS-reis naar Madrid en omgeving in november 2018 logeerden wij in een hotel tegenover het theater aan de Gran Vía waar wij elkaar voor het eerst hebben ontmoet. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen waarin Olga María Ramos is vermeld: Afscheidsborrel aangeboden door de Universidad Nacional a Distancia en afscheidsmaaltijd in Hotel Senator aan de Gran VíaColloquium van de Asociación Europea de Profesores de Español in Buenos AiresBuenos AiresEl español en la unidad y la diversidad segundo díaEl cuplé crónica de una época por Olga María RamosEen fles EstolaOlga María RamosVídeos de Madrid y ArgentinaHet eerste produkt van Cervantes ProductionsCongreso Internacional de la Asociación Europea de Profesores de Español en EsteponaLa estrategia del caracolSluiting van het 45ste Internationale Congres van de Asociación Europea de Profesores de Español in La Coruña en banket in het Hotel HesperiaGeland in EindhovenThe Bold and The Beautiful revisitedLicor Cuarenta y Tres en de Hardwerkende NederlanderOlga María Ramos en De Engelenburg in BrummenCommunicatie met mijn Spaanstalige collega’sExcalibur het zwaard van Koning ArthurArrestatie Mohamed Al Fayed naderbijMountbatten, Iberia en Asturias en Een nieuwe maand een nieuw begin.