WAT LIET IK NA, MIJN DOCUMENTEN D.D. 15 MAART VANAF 1987, FREEK DE JONGE, VERA MANN EN D66 IN DE LIFT

13:15 Na verzending van ¡Viva Madrid!, mijn documenten d.d. 13 maart vanaf 1987 en ‘Diana en Zonen’ in Theater De Stoep in Spijkenisse van 8 tot en met 13 februari 2022  heb ik nog eens gekeken naar Lunes 20 de Julio de 2015 AEPE Burgos Primer Día Inauguración en vervolgens deelgenomen aan de kerkdienst van de Nederlandse Interkerkelijke Gemeente aan de Costa Sol onder leiding van dominee Dr D. Griffioen. Na thuiskomst zag ik Marlijn Weerdenburg in Jinek met het lied Wat liet ik na? Een prachtige vertolking waarvoor ik ik Marlijn zeer dankbaar ben. In dit verband ging mijn aandacht uit naar 19 juni 1999 en het huwelijk op die datum tussen Prins Edward en Sophie Rhys Jones.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 15 maart vanaf 1997 Trade Marks Examination Report of the Patent OfficeUw brief van 13 maart 1997Brief van 14 maart 1997 1999 Beelden uit NoordwijkBrief Annual Return (2) 2001 Wassenaar, Wassenaar, Wassenaar 2002 Hartverwarmende reacties op Nederlands-Argentijns huwelijk 2003 Vijfde bericht uit de Keizer Karelstad 2004 Red and Purple 2005 Erkenning 2008 Arnhem steunt Vitesse 2010 Post van de Koninklijke Familie van Nederland 2011 Bezittingen van Koningin Juliana geveild en 2012 De Maatschappijbeste Maagd: De sfeer kan vandaag zowel opwindend als verwarrend zijn. Laat je meevoeren met het tij. Je diepste emoties kunnen met andere mensen te maken hebben omdat zij je in vervoering brengen, binnenstebuiten keren of intimideren.

Een ander decor zal je goed doen, Schorpioen! Een onverwachte uitnodiging kan voor een verrassing zorgen vanwege de eraan gekoppelde ongebruikelijke activiteiten. Aarzel niet naar een baan te solliciteren die een verhuizing met zich meebrengt; een ander decor zal je goeddoen. Een typische uitdrukking uit de theaterwereld. In dit geval het DeLaMar Theater op 28 augustus van dit jaar. Het is alweer een tijd geleden dat ik het genoegen heb gehad op de voorste rij plaats te mogen nemen. Ik denk hierbij onder meer aan het optreden van Freek de Jonge op zaterdag 31 mei 2008  in De Vereeniging in Nijmegen ter gelegenheid van de 85 ste verjaardag van de huidige Radboud Universiteit. Ik heb Freek de Jonge onder meer vermeld in Het verlossende woordHillary Clinton wint ook in Puerto Rico en neemt de leidingSchavuit van Oranje Deel 1De preek van Freek en Oude bekenden.

Een tweede memorabel theaterbezoek was aan de onewomanmusical ‘Diana’ door Vera Mann in de schouwburg van Cuijk op 23 maart 2001. Ik heb Vera Mann onder meer vermeld in Wassenaar, Wassenaar, WassenaarKLM op het verkeerde spoorGoedkeuringswet behandeldBeëindiging gewapend conflictGoed nieuws van een harde werker  – Erik Dou uit Hummelo en La Makinita. Ik zag vanmorgen Sigrid Kaag in het programma Op1 van gisteravond. Ik heb hieruit begrepen dat D66 aardig In de lift zit. In dit verband ontving ik van Rob Jetten dit berichtje “za 13 mrt. 20:51: Beste John, Dank voor je stem en steun! We gaan voor een mooie uitslag. Hartelijke groeten, Rob” Als reactie op mijn bericht za 13 mrt. 16:33 Beste Rob, Ik denk dat je dit ook wel leuk zult vinden: Show de tango en Café Tortoni. Ik wens jou en Sigrid veel succes met de huidige parlementsverkiezingen. Zoals je weet sta ik al vanaf 1966 voor Democratie. Hartelijke groet uit Torremolinos. John P.S. ik ben benieuwd naar jullie reactie.”