ST. PATRICK’S DAY, PARLEMENTSVERKIEZINGEN IN NEDERLAND EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 17 MAART VANAF 1987 EN HET LICHT OPNIEUW OP MADRID

Na verzending van Het Licht op Zutphen en mijn documenten d.d. 16 maart vanaf 1987  heb ik een kort bezoek gebracht aan Clínica Santa Elena in Los Álamos om een administratief probleem op te lossen met SYNLAB. Hierna gingen mijn gedachten uit naar ons bezoek aan Bilbao tijdens het laatstgehouden AEPE-Congres in San Sebastián op 25 juli 2019.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 17 maart vanaf  1993 Bezoek aan Groningen 1994 Inzake 21 maart 1987 1996 Beleidsontwikkeling 1997 Report 10Princess Diana Fund as a charity organizationOp hoop van zegenUitnodiging 1998 Behind The Palace WallsWhite Heaven 1999 Een nieuwe levensgezellin 2000 Spijkers met koppen 2003 Zesde bericht uit de Keizer Karelstad Dag van De Waarheid  2004 De touwtjes aan elkaar 2005 Palacio de Oriente  2006 Als een God naar Frankrijk 2007 Prinses Margarita en Jaap Leeuwenburg 2008 Presentatie over OU Nederland in Madrid en FC Cervantes Arnhem 2010 Mi Buenos Aires queridoen 2012 Internetgebruik Latijns-Amerika stijgt.

In dit verband gaat mijn aandacht thans uit naar Paloma San Basilio en Rosa de Madrid. Ooit gehoord van Sarah Montiel? Ik zou het niet eerlijk vinden om te ontkennen dat haar relaties belangrijk zijn voor ons. Spanje en Latijns-Amerika is natuurlijk een belangrijke wereld voor Ons Nederlanders. Maar ik denk dat er vanaf vandaag wel een belangrijke verandering op gang is gebracht in onze relatie. Tot op heden heb ik mij zo neutraal mogelijk opgesteld binnen het kader van de politiek. Vandaag heb ik geen andere keus. Mark Rutte heeft elke Nederlander opgeroepen om te gaan stemmen. Met de mededeling ‘het gaat wel ergens om’. Ik ondersteun zijn oproep dus ook van harte beste Maagd: Ook in positieve tijden is er plaats voor bescheidenheid en twijfel. Wees niet zo tevreden met jezelf dat je problemen negeert, want daardoor zou je een diep gat voor jezelf graven. Ook als je populair bent, vindt niet iedereen je aardig. Schorpioen: Reken op onverwachte ontwikkelingen. Je routine kan worden verstoord door acute ingrepen. Dat kan wonderlijk gedrag aan jouw kant tot gevolg hebben. Ook kun je te maken krijgen met kuren van een gefrustreerde medewerker.

Ik denk hierbij aan een voormalige medewerker met het sterrenbeeld Vissen: De neiging je routine te ontvluchten zal sterk zijn als je je op iets anders wilt concentreren. Doe één ding tegelijk als je moet werken, anders gaat veel energie verloren. Houd er rekening mee dat mensen onberekenbaar kunnen zijn.