BEZOEK AAN ALHAURÍN DE LA TORRE, MIJN DOCUMENTEN D.D. 22 MAART VANAF 1987 EN HET LICHT OP BEDRIJFSKUNDE

13:40 Na verzending van Boris van der Ham in Tijd voor MAX, Het Licht op Annemarie Jorritsma en mijn documenten d.d. 20 maart vanaf 1987 en de toekomst is nog niet voorbij heb ik gisteren na de kerkdienst in het Holland Huis samen met Ds D. Griffioen en echtgenote deelgenomen aan een door onze gastvrouw in Alhaurín de la Torre voortreffelijk georganiseerde maaltijd. De heer en mevrouw Griffioen hebben mij vervolgens naar huis gereden en een kijkje kunnen nemen in en vanuit De Zevende Hemel.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 22 maart vanaf  1993 Ontvangst op 10 maart 1993 1996 Kroonprins Philippe van BelgiëBrief aan de directeur van de Centrale Recherche Informatiedienst 1998 Shut up Al Fayed 1999 Uw brief van 2 maart 1999 Corr. Nr. 3373-47350-0-02 2002 To Russia with love 2003 Cursusbijeenkomst Reunion in Woerden 2005 Lunchgesprekken en avondwandeling door Toledo 2006 Carlos Haya 2007 Hein van Hoeckel 2009 De brieven van de vijf bij mijn beleidsplan betrokken vorstenhuizen 2012 Derde dag Nederlands Staatsbezoek aan Luxemburgbeste Maagd: Werk liever met anderen samen dan alleen. Gebundelde energie kan mooie ideeën opleveren. Je intuïtie krijgt steun en zal bevestigd worden. Houd rekening met een plotselinge verandering die je aangenaam kan verrassen. Schorpioen: Het kan een leuke dag worden, met een vriendin die onverwacht langskomt of door een gezellige invitatie. Studenten die tegen een tentamen aan zitten kunnen waardevolle informatie verzamelen en zullen over een vlotte pen beschikken. I

Ik denk hier met name aan studenten bedrijfskunde na het zien van Laurens Dassen als lijsttrekker van Volt Nederland. Ik heb Laurens Dassen herkend als een van de studenten bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit. Hij is daar in 2011 afgestudeerd. Ik was met die faculteit in onderhandeling op de dag dat ik Rob Jetten heb ontdekt als fractievoorzitter van D66 Nijmegen. Mijn collega Dr. Cees van Esch heeft mij in 1995 al op het idee gebracht om samen te werken met de faculteit Bedrijfskunde. Tijdens een autorit van Nijmegen naar Han-sûr-Lesse. ‘Bedrijfskunde’ ofwel ‘Bedrijfswetenschappen’ is onder meer vermeld in Integriteit en rode rozenVerdere beleidsontwikkelingenDiana verhaal van een prinses (Deel 3)Kluwer BedrijfswetenschappenDon’t think pink but red and purple en Het Licht op Susana Heikel.