HET LICHT OP VALENTIJN, PRINS HARRY EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 MAART VANAF 1996

10:35 Na verzending van Bezoek aan Alhaurín de la Torre, mijn-documenten d.d. 22 maart vanaf 1987 en Het Licht op bedrijfskunde werd er kort voor het NOS Journaal van 14:00 reclame gemaakt voor een valentijnscadeau. Dat vind ik wel een vreemd moment vijf weken na Valentijnsdag.

Vanuit deze achtergrond gaan mijn gedachten uit naar La transformación del Principe Harry está causando revuelo en memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 23 maart vanaf 1996 De ondersteunende taak van Politie en Justitie aan het Instituto  Cervantes Benelux 1997 Life in the brewery 1998 Bezoek aan Hare Majesteits Amsterdam  – Afspraken 2001 Opmaat naar morgen 2002 Colloquium van de AEPE in MoskouAankomst in Moskou  2003  Ontvangers Generaal van Gelderland voor de Koning van Spanje: Everardus en Gijsbertus Van der Heyden 2004 Bezoek aan De Graafschap van Heyden 2005 Instituto Cervantes Benelux Primer congresista de FIAPE 2006 De krachten bundelen  2007 Thomas Triebels (R.I.P.) en Fred Rijntalder 2009 Tina Turner in het GelredomePied-à-terre in Nederlanden 2012 Valentijn en Sneekbeste Maagd: Een prima dag voor fysieke activiteiten of een nieuwe uitdaging nu je moedig bent en enthousiast. Door je goed te concentreren kun je snel afrekenen met obstakels. Je oordeel is juist, maar je kunt wat nonchalant zijn over de details. Schorpioen: Een kans om te scoren kan voortvloeien uit de miskleun van een concurrent. Vraag je af of je dat wilt, want als je geen topscoorder bent, zou je zelf het volgende slachtoffer kunnen zijn. Iemand kan een familiegeheim onthullen.

Dat ligt voor de hand.