HET LICHT OP DE PAAUW IN WASSENAAR, MIJN DOCUMENTEN D.D. 25 MAART VANAF 1992 EN HET BEZOEK VAN KROONPRINSES LEONOR EN JAIME ALFONSÍN AAN HET ‘HEILIGE DER HEILIGE’ VAN HET INSTITUTO CERVANTES TE MADRID

‘Als ik nog eens trouw, trouw ik in De Paauw’ heb ik ooit geschreven. Daarbij heb ik het raadhuis van Wassenaar op het oog. In dit verband gaan mijn gedachten uit naar onze gemeenteleden Els en Eppe Beimers. Eppe is naar verluidt wethouder geweest in Wassenaar. Ik citeer wikipedia: “Wethouders in 2013 Leendert de Lange (VVD), Eppe Beimers (CDA), Fatma Koşer Kaya (D66). Fatma Koşer Kaya treffen wij onder meer aan in Nieuweledendag D66 te UtrechtHernieuwde belangstelling voor FC Cervantes Arnhem, Prinses Diana Stadion, Alan Beer en Guy VerhofstadtVitesse en het beleidsplan CervantesSint Nicolaas en het huisje van Jan Steen en Amaragua.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Waanzinnig gedroomd, Het Licht op Dulcinea en mijn documenten d.d. 24 maart vanaf 1992 mijn verbindende elementen d.d. 25 maart vanaf 1992 Reisschema Spanje 1997 The Educational Programme of Eton CollegeUw kenmerk NM 964/275 (4)NeBIB 1998 News of The World 1999 Probleemoplossing 2001 Wassenaar, Wassenaar Wassenaar 2002 Start van het colloquium in de MGIMO-Universiteit 2003 Koninklijke Driehoek bezoekt Brasilia 2004 Jaarvergadering VDSN 2004 2005 Terugblik op Witte Donderdag 2006 Transparantie 2007 Zomertijd een nieuw record  2008 Hillary Clinton heeft zich klaarblijkelijk vergist 2010 De workshop van vanavondTerugblik op twaalf jaar samenwerking 2012 Eerste depot handelsmerk tien jaar verlengd.

Na dit te hebben vastgesteld ontving ik deze beelden van het bezoek van Prinses Leonor in gezelschap van Jaime Alfonsín aan de kluis die ik als initiatiefnemer van Instituto Cervantes op 28 juli 2008 heb bezocht op uitnodiging van mijn Spaanse collega’s beste Maagd: Wees bescheiden in je uitgaven en bemoei je niet met de financiën van anderen. Je budget kan ontregeld zijn door bijzondere gebeurtenissen; maak geen schulden. Vertel je lief dat je blij bent met hetgeen je samen hebt opgebouwd. Schorpioen: Allerlei invloeden kunnen het vreemde gevoel opleveren dat er meer aan de hand is dan zichtbaar is. Gesprekken zullen vragen oproepen. Fysieke inspanning wordt aangeraden om stoom af te blazen. Ga sporten.

In dit verband denk ik aan het conditiecentrum Scheepstra aan de Oudegracht in Utrecht. Daar deed ik ik in de tijd dat ik op het adres Neude 30C woonachtig was dagelijks aan hartfitness. In de regel samen met Professor J.G. Knol. Gisteren ontving ik van Dominee D. Griffioen  overlijdensbericht d.d. 12 augustus 2020. Ik neem mij voor in mijn volgende bericht een In Memoriam aan hem te wijden.