HET LICHT OP GIBRALTAR, MIJN DOCUMENTEN D.D. 27 MAART VANAF 1995 EN DE STICHTING WERELDOUDERS

Na verzending van In memoriam Professor J.G. Knol, 30 jaar Instituto Cervantes en mijn documenten d.d. 26 maart vanaf 1992 zag ik op het NOS Journaal van 11:00 beelden uit Gibraltar waar thans 70 procent van de bevolking is gevaccineerd tegen het coronavirus.  Ook zag ik de vervangers Wouter Koolmees en Tamara van Ark voor de dames J&O als verkenners voor de kabinetsformatie. Ik betreur hetgeen er donderdag op het Binnenhof heeft plaatsgevonden. Dat neemt niet weg dat ik met Kajsa meeleef in de voor haar persoonlijk moeilijke omstandigheden. Van mens tot mens. Maar misschien is het wel ergens goed voor. Wouter Koolmees is immers minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid geweest en zijn schoolloopbaan is begonnen op het IJsselcollege in Capelle aan den IJssel. Tamara van Ark was als staatssecretaris eveneens medeverantwoordelijk voor hetzelfde departement. Volgens wikipedia heeft zij haar gymnasiumdiploma behaald aan het Norbertuscollege in Roosendaal in 1992.  Vanmorgen heb ik nog even gecommuniceerd met Ds Ko Brevet in Deventer en in antwoord op zijn schrijven onder meer geschreven: “10:45 Ik heb mij in de afgelopen periode vooral beziggehouden met het optekenen van mijn memoires. Dat doe ik d.m.v. een vaste systematiek met het uiteindelijke doel om organisaties die de naam Cervantes dragen in één zogenaamde ‘parasolorganisatie’ onder te brengen. Daartoe staan mij de rechtspersonen Stichting Cervantes Benelux, Instituto Cervantes Ltd England and Wales en het Beneluxhandelsmerk Instituto Cervantes voor opleidingen, trainingen en cursussen ter beschikking. Mijn boek Letters to Diana Princess of Wales gebruik ik daarbij als referentiekader. Mijn initiatief dateert van 5 januari 1991. Het Spaanse Instituto vierde afgelopen woensdag 24 maart haar dertigste verjaardag met Kroonprinses Leonor als eregast. Ze mocht op mijn stoel gaan zitten. De Spanjaarden hebben in de Benelux ook vestigingen in Utrecht en het jou vertrouwde Brussel. Ik heb daar echter de oudste rechten. Dus het blijft ook nog altijd een kwestie van juridisch touwtrekken. Elke dag verstuur ik daarom een bericht aan de direct betrokkenen.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 27 maart vanaf 1996 Artikel TelegraafUw brief d.d. 24 maart 1996Relatie Nederland-FrankrijkUw oriëntatieprogramma ter voorbereiding van het koningsschap 1997 Letter to Prince Willem-AlexanderKoningschap 1998 Irish Bar Harp 2001 ES.CRS 2003 Advocaten: No cure no pay beperkt toegestaan  2004 Wit en Paars en Rood 2006 Annulering creditcard (2) 2007 The black box 2008 Nederlandse belastingdienst twaalf jaar in gebreke 2009 Jaarvergadering Vereniging Docenten Spaans in Nederland 2009 op zaterdag 28 maart te Hilversum 2010 Jaarvergadering 2010 van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland in HilversumUw herinnering van 17 maart 2010 2011 Jaarvergadering van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland en 2012 Koninklijke Post beste Maagd: Als je jezelf toestaat iets nieuws te proberen, zal het resultaat je verrassen. Een ideaal moment om een artistieke visie in de praktijk te brengen. Benader je onderwerp vanuit een ongewone hoek en wees niet bang voor het onbekende. Schorpioen: Een romantische relatie wint aan kwaliteit als je meer praat over de dingen waarover je het oneens bent. Probeer iets te doen voor een goed doel; daar heb je veel voldoening van. Sluit je huis goed af als je de deur uitgaat. Ik heb inderdaad geen behoefte aan ongenode gasten. Bij een goed doel denk ik aan de Stichting Wereldouders.