GIBRALTAR-NEDERLAND 0-7, EARL’S COURT IN LONDEN, NOSOTROS MANTENDREMOS EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 31 MAART EN 1 EN 4 APRIL VANAF 1993

14:45 Na verzending van Bedankje van D66 had ik geen televisieverbinding met Nederland. Hierdoor heb ik de 0-7-overwinning van het Nederlands elftal in Gibraltar niet kunnen zien. Vanaf 10:45 heb ik vandaag zelfs geen vaste telefoonverbinding meer.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 31 maart vanaf  1993 Wolters-Kluwergroep 1994 Vonnis van de Rechtbank van 9 augustus 1988 1997 Letter to the Head Master of Eton CollegeUitnodiging 1998 Bijeenkomst op 24 mei 2002 Bezoek aan de Salvator Kathedraal 2004 Geconsolideerde balans 2005 VAT-number Instituto Cervantes LtdUw bericht van 24 maart 2005Van Gaal en Nieuw Elan 2007 Onderzoek naar de ontvoering van Diana nadert voltooiing2009 Wereldtop te ’s-Gravenhage 2010 Van Wassenaar naar Middelburg (1) 2011 Werkgelegenheidsplan voor Nederlandstalige hispanistenen 2012 Jaarvergadering VDSN in Hilversum volgeboekt tijdens het Colloquium van de AEPE in Tasjkentbeste Maagd: Probeer op een subtiele manier overtuigend te zijn. Om je doel te bereiken is de juiste benadering essentieel. Kies je de verkeerde dan zul je op weerstand stuiten en kun je ruzie veroorzaken. Kies, zoals een golfer de juiste club ….

In dit verband vestig ik nogmaals de aandacht op het optreden van Tineke Schouten tijdens de viering van het veertigjarig bestaan van de Nederlandse Club Costa del Sol. Schorpioen: Praat er liever over dan te klagen als je je zorgen maakt over het uitgavenpatroon van je partner. Een bepaalde hobby kan een zakelijk voordeel opleveren. Je kunt met één pennenstreek een eind maken aan financiële problemen.

18:25 Na verzending van bovenstaand bericht is mijn vaste telefoonverbinding weer hersteld. Op de televisie volg ik de Spaanse uitzendingen. Daarbij gaat mijn aandacht vooral uit naar de ‘noticias’ van RTVE en presentatrice Ana Blanco die al meer dan dertig jaar voor dit bedrijf werkzaam is. De NOS Journaals volg ik via het internet. De ontwikkelingen in het Nederlandse parlement via nos.nl/nieuws/politiek.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 1 april vanaf 1996 Brief van 1 april 1996 aan de directeur van de Centrale Recherche Informatiedienst zie bijlage 1997 Report 12Reminder to the Belgian lawyer of our Spanish friends 1998 Maand van de waarheid  1999 Maand van de waarheid 2001 Engagement 2002 Van Sheremetyevo naar Schiphol 2003 The Final TouchApril 2003 Maand van de waarheid 2004 De brug geslagen 2005 Her Majesty’s Tax Collector 2007 Eric Luzac 2009 Op 1 april verloor Alva zijn bril 2010 De Troon Deel 4 Willem, Willem, Willem en Willemen 2012 Verrassende ontwikkelingen.

20:35 Na verzending van bovenstaand bericht deed het mij goed Kajsa weer gezond en wel in de Tweede Kamer terug te zien. Vervolgens heb ikgekozen voor S.M. el Rey preside las apertura solemne de las Cortes Generales de la XIV Legislatura. Ik moet bekennen dat ik de politieke ontwikkelingen in Spanje de laatste tijd niet heb gevolgd en meer met Nederland ben bezig geweest. Maar ik heb uit de laatste ‘noticias’ van RTVE begrepen dat er op 4 mei aanstaande opnieuw Spaanse parlementaire verkiezingen worden gehouden. In dit verband memoreer ik mijn verbindende elementen die ik op de datum 4 mei heb gecommuniceerd: Salamanca don QuijoteDon Quijote SalamancaDrs T. BreukerEn conmemoración del cinco de mayoThe People’s Princess (1) – The People’s Princess (2) – Zevende titel voor NoordwijkBericht van de Lionsclub Maarn – MaarsbergenOn Her Majesty’s ServiceRechtszitting bij de Raad van Beroep IToegevoegde waardeTerug in TorremolinosFC Cervantes Vitesse op weg naar Europees voetbal en Hans Wijers.

Ik denk dat het een onrustige nacht wordt voor onze parlementariërs. En om met de Fabeltjeskrant te spreken: Snaveltjes toe en vroeg weer op.