WITTE DONDERDAG 1 APRIL 2021 FORMATIEBESPREKINGEN IN DE TWEEDE KAMER

13:30 Onze horoscoop luidt vandaag Maagd: Het zou kunnen dat je met je partner een buitenkansje te vieren hebt. Nodig vrienden, familie of buren uit voor een vrolijk samenzijn. Misschien is het een goed idee om een cateraar in te schakelen, zodat je ook zelf kunt ontspannen. Wel alles coronaproof natuurlijk! Schorpioen: Een goed humeur op het werk komt je reputatie ten goede en vergroot je zelfvertrouwen. Afgezien van je leeftijd kan je het gevoel hebben dat je jezelf nu pas leert kennen. Ontwikkel dit inzicht verder in het belang van je toekomst.

Vanaf 13:30 kijk ik aansluitend aan mijn bericht Gibraltar-Nederland 0-7, Earl’s Court in Londen, nosotros mantendremos en mijn documenten d.d. 31 maart en 1 en 4 april vanaf 1993 via NPO-Politiek naar de kamerdebatten over de formatiebesprekingen. Het is voor zover ik mij kan herinneren de eerste keer in de geschiedenis dat leden van het parlement zich daarin mengen. Ik moet er sterk aan wennen dat het staatshoofd hierin geen rol is toebedeeld. Koningin Beatrix heeft die taak altijd met grote zorgvuldigheid en toewijding vervuld.