GOEDE VRIJDAG 2 APRIL 2021 MUCH ADO ABOUT NOTHING, MIJN DOCUMENTEN D.D. 2 APRIL VANAF 1993 EN HET JUISTE PERSPECTIEF

15:25 Na verzending van mijn documenten d.d. 31 maart en 1 en 4-april vanaf 1993 heb ik gisteren de debatten gevolgd in de Tweede Kamer der Staten Generaal van het Koninkrijk der Nederlanden. Het was voor zover ik mij kan herinneren de eerste keer in de geschiedenis dat leden van het parlement zich daarin mengen. Ik moet er sterk aan wennen dat het staatshoofd hierin geen rol is toebedeeld. Koningin Beatrix heeft die taak altijd met grote zorgvuldigheid en toewijding vervuld. Om een situatie als die van gisteren te voorkomen lijkt het mij goed het staatshoofd de rol bij de formatiebesprekingen terug te geven die hij had vóór de interventie van Boris van der Ham. Thom de Graaf weet hoe ik daarover denk. Het staatshoofd is immers grondwettelijk onschendbaar en staat boven alle partijen. 11:45 Ik stel nu vast dat de huidige kamervoorzitter de koning op de hoogte houdt: Kamervoorzitter Arib sprak koning over situatie formatie. Zij was in het Paars vanmorgen.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 2 april vanaf 1993 Tussenevaluatie 1997 The lucky numberCurriculum and Personal BiographyKoersbevestiging 1998 Uw brief van 13 maart 1999 President’s night 2002 Tijssen Accountants en Belastingadviseurs 2003 Buitenkaag/Woubrugge 2007 Hayden Montgomery 2009 140.000 euro en vijftig rode rozen 2010 De Goede Vrijdag van Arnold Heertje 2011 Algemene Ledenvergadering Vereniging van Leraren in Levende Talen te Utrecht en 2012 Einddoel Paleis Soestdijk.

Hier is geen woord Spaans bij beste Maagd: Werk of verplichtingen kunnen aangename bezigheden verstoren. Hoe vervelend ook, verwaarloos je verantwoordelijkheden niet. Onderdruk een latente behoefte op te scheppen, blijf met de benen op de grond en denk aan je carrière. Schorpioen: Controle van je banksaldo kan je neerslachtig stemmen, maar maak je geen zorgen en probeer alles in het juiste perspectief te zien. Na wat onderzoek zul je tot de slotsom komen dat het allemaal wel meevalt. Tel je zegeningen. De term ‘perspectief’ treffen wij onder meer aan in deze verbindende elementen: Correspondentie met het Koninklijk Huis van NederlandCervantes Telecom (Nederlands)Cervantes Telecom (Español)Bank Cervantes BeneluxVoorbereiding bezoek aan Leeuwarden‘t Suideras en zijn bewonersStrategisch Perspectief 2000Herbouw Het ValkhofBeleidsontwikkeling (1) – Beleidsontwikkeling (2) – Beleidsontwikkeling (3) – Uw twee brieven van 26 april 1996CorrespondentieoverzichtPrioriteitsklant nummer éénDe nieuwe golfbewegingUw reactie van 8 augustus op mijn brief van 31 juliEen avond aan zeeLandgoed De Horsten te WassenaarOverzicht gevoerde correspondentie met regeringsfunctionarissen vanaf 1 januari 1996/declaratieStrategisch Perspectief 2000 (1) – De laatste brief voor een nieuw perspectiefEen laatste vraagState of The UnionGrondwetswijzigingTerugblik en PerspectiefNieuwe ontwikkelingenStrategisch Perspectief (2) – Terugblik en Perspectief aan Gran HermanoNationaal pact tegen werkloosheidNóg een openstaande postStrategisch Perspectief (3) – Strategisch Perspectief (4) – Strategisch Perspectief (5) – Strategisch Perspectief (6) – Cervantes Gestión EmpresaialBrief van 14 maart 1997Terugblik en PerspectiefGedachten verspreiden zich snel…KoninginnendagOn Her Majesty’s ServiceDe droomHollywood rolls out red carpet for Diana’s butlerRolls Royce Silver SeraphDe BastaardLegal affairs op mijn 51ste verjaardagTwintig jaar Nederlandse Club Costa del SolMilagros Rodríguez Falcón Jefe de la Secretaría Particular del Presidente del GobiernoGet your kick… in The KlikOntwikkel uw bedrijfIn het verleden ligt het hedenThe lady strikes againVan Amsterdam via IJmuiden en Newcastle naar BraemarTerugblik en PerspectiefVanuit historisch perspectiefStrategisch Perspectief 2000Wassenaar, Wassenaar, WassenaarPuinruimen en herstartenContabilidad AEPE BeneluxOntbrekend materiaalAls dieren konden sprekenHealing and ReconciliationThe truce and nothing but the truthBrieven van Het Koninklijk HuisBill Clinton en CervantesBezoek aan het Koninklijk Paleis in Madrid en het Estadio Santiago BernabéuEverything I do I do it for youGeen sinterklaasgedicht deze keerGelukwens aan Wouter BosGelukwens aan Ernst Hirsch BallinGelukwens aan Piet Hein DonnerEen brug tussen Heerlen en MadridExperiencias hispánicasDeadline 28 maart 2010Educación, Educación y EducaciónPlanning tot 1 augustus 2010Churriana en mijn handelsmerkThe Bold and The Beautiful revisitedPuerto Banús en MarbellaGelukwens benoeming aan Minister-President Mark Rutte en Van Buitenveldert tot Buitenkaag.

Wopke Hoekstra: “We weten niet wat we niet weten” lijkt op Tony Blair: “We know in part and we prophesy in part”.

Ik wens u een Goede Vrijdag John van der Heyden Voorzitter Stichting Cervantes Benelux Bachelor of Education Licenciado en Lengua y Literatura Española Owner Instituto Cervantes Ltd