EERSTE PAASDAG ZONDAG 4 APRIL 2021 FORMATIEGESPREKKEN IN NEDERLAND

Na verzending van Stille zaterdag 3 april 2021, Ben Hur en mijn documenten d d. 3, 4 en 5 april vanaf 1996 zond ik onderstaand bericht aan Rob Jetten  CC Sigrid Kaag van D66 in verbondenheid met de Koninklijke Huizen en Regeringen van Nederland, België, Luxemburg, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Beste Rob

16:00 Ik stuur je dit bericht vandaag op Eerste Paasdag omdat ik mij grote zorgen maak over de politieke ontwikkelingen in Nederland. Op de eerste plaats wil ik benadrukken dat ik grote waardering heb voor de wijze waarop Sigrid invulling heeft gegeven aan het begrip Nieuw Leiderschap. Ik had mij voorgenomen mij niet te mengen in de formatiebesprekingen en niet te interveniëren in de werkzaamheden van Annemarie Jorritsma en Kajsa Ollongren. Maar na hetgeen er allemaal is foutgegegaan heb ik geen andere keus. De mislukking van deze werkwijze was te voorzien. Mijn betrokkenheid bij formatiebesprekingen komt voort uit mijn deelname aan het zogenaamde Management Game aan het begin van mijn managementopleiding bij Nieuw Elan in Hotel Belvedêre in Noordwijk. Dat was een simulatiespel waarin de deelnemers in concrete situaties voor managementvraagstukken werden geplaatst die zij dienden op te lossen. Daar konden punten mee worden gewonnen. Van de 35 deelnemers bleek ik met kop en schouders boven alle deelnemers uit te steken. Logisch natuurlijk. Want ik had voor die tijd al meer dan acht jaar met dat bijltje gehakt. Uit dit Management Game is later het zogenaamde Government Game voortgekomen waarin de kandidaten de opdracht kregen om een kabinet te formeren. In dat spel hebben de organisatoren mij in 1997 tot leider gebombardeerd.

Terzake: De huwelijksdatum van Prins William is bekend. Het wordt vrijdag 29 april 2011 in Westminster Abbey. Ik denk dat het Koninginnegala in Kasteel De Wittenburg dan niet doorgaat. Ik heb twee keer een kerkdienst in Westminster Abbey bijgewoond. Op zondag 20 april 1997 als vermeld in Attending the choral evensong at Westminster Abbey op de plaats van Koningin Elizabeth en op kerstavond 1997 als vermeld in Evensong in Saint Paul’s Cathedral and Westminster Abbey. Het document Vitesse en het beleidsplan Cervantes onder kenmerk 20101123JHHN met drie bijlagen heb ik gisteren om 17:45 ter verzending in de brievenbus van het winkelcentrum Nijmegen Dukenburg gedeponeerd.