PRINS HARRY TERUG IN VK, MIJN DOCUMENTEN D.D. 12 APRIL VANAF 1997 EN BELANGRIJKE GOODWILL

Goedemorgen Nederland liet vanmorgen weten dat Prins Harry in het Verenigd Koninkrijk is teruggekeerd voor de begrafenis van ‘Pa’ en daar in quarantaine is gegaan.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Uitvaartdienst Prins Philip op zaterdag 17 april 15:00 Greenwich time mijn verbindende elementen d.d. 12 april vanaf 1997 HRM Review – Diplomatiek voorstel  1999 Nieuw telefoonnummer  2001 Boonstra benadeelt Cervantes Holding 2002 Emailbericht aan Mr Gijsbrecht van Amstel  2004 Paasverslag 2004 2005 Ontwikkeling European Cervantes Foundation 2006 AEPE-Congres in Málaga – Starter van de eeuw 2007 De haan in het kippenhok 2008 Erekwestie 2009 Colloquium van de Asociación Europea de Profesores de Español in Buenos Aires 2010 D66-Congres op zaterdag 17 april 2010 2011 Ir. Bill Holdsworth en het Nederlands Staatsbezoek aan Duitsland en 2012 Nieuw Licht op Elton John

Beste Maagd: Een voorgenomen reis kan bovenaan de agenda staan. Sta niet te trappelen om meteen te vertrekken, tenzij je op thuisreis bent. Begin je aan een verre tocht, bereid je dan voor op alle eventualiteiten. Teken een stipte reisroute uit. Schorpioen: Het zou zomaar kunnen dat je een complot aan het smeden bent dat enigszins op wraak is gestoeld. Focus echter niet uitsluitend op een vermeende belediging of onvolkomenheid. Laat je dag liever beheersen door goodwill. Ik ben niet zo wraakzuchtig hoewel ik gisteren in de bibliotheek van het Holland Huis een boek aantrof met een titel die een onaangename herinnering bij mij heeft opgeroepen. Met name in verband met mijn ervaringen in de eerste week van september 1997.  Mensen halen soms allerlei vreemde ideeën in hun hoofd. Met mijn brief van 1 maart 2000 aan Mr Gijsbrecht van Amstel is die zaak afgedaan. Goodwill is belangrijker. Wij treffen deze term onder meer aan in Wijzigingsformulieren – Lady in Red/heldere communicatie – Elizabethan Serenade – Elisabeth mach auf mein Engel – Financiële transacties – Gebelgd – Bericht uit de Keizer Karelstad – Gesprek met Marjolein Bartelds – Counselinggesprek – Bankgarantie geannuleerd – Eerst het doel bepalen… daarna de middelen – Verdere ontwikkelingen – Ontbrekend materiaal – Acht jaar gemachtigd  – Van Madrid naar Buenos Aires – Zeg mij wat ik moet doen en Dilemma’s te lijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *