HET LICHT OP RHODOS EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 13 APRIL VANAF 1997

09:20 Na verzending van mijn bericht Prins Harry terug in VK, mijn documenten d.d. 12 april vanaf 1997 en belangrijke goodwill zijn er vanaf Schiphol 189 passagiers met Transavia op ‘testvakantie’ gegaan naar het Griekse eiland Rhodos. Er waren naar verluidt 25.000 aanmeldingen. Het brengt mij in gedachten terug naar mijn huwelijksreis in april 1973. Rhodos is onder meer vermeld in Het geheim van Utrecht, Reisverslag en Een zware verantwoordelijkheid. Vervolgens heb ik gisteravond vanaf mijn balkon kennisgemaakt met de verloofde van mijn buurvrouw Rosa. De violiste uit Córdoba. Zijn naam is Alfonso Lorenzo en is afkomstig uit Granada. Een sympathieke knaap. Naar zijn zeggen heeft hij een muziekopleiding gevolgd in Brussel. Ik heb hem terzake van mijn geschiedenis op de hoogte gebracht. Vanzelfsprekend sprak ik daarbij over Paco Peña tijdens mijn reis door Spanje in 1992 en de Spaanse koningen met de naam Alfonso. Zoals Alfonso X ‘El sabio’.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 13 april vanaf 1997 James Warwick 1999 Samen delen 2001 KLM op het verkeerde spoor 2002 Aanslag 681.87.038.H.96 2005 Bill Clinton en Cervantes 2006 ADSL-aansluiting op iMac (4)Aansluiting ADSL in NijmegenDieu defend Le DroitConfirmation of receipt 2008 Grote schoonmaak 2009 Primer día del Español en la unidad y la diversidad 2010 Je moet ze alles voorkauwen in Den HaagEducación, Educación y EducaciónBericht aan Liesbeth Halbertsma 2011 Ir. Bill Holdsworth en het Nederlands Staatsbezoek aan Duitsland en 2012 Gerben-Jan Gerbrandy en Tony Blair beste Maagd: Dromen kunnen zowel voorspellend zijn als je de weg wijzen. Een lange, diepe slaap kan voor wonderlijke visioenen zorgen die onverklaarbaar zijn. Ze kunnen echter ook kristalhelder zijn en de toekomst uitstippelen. Schorpioen: Accepteer, als het om zakelijke belangen gaat, niets op het eerste gezicht. Zorg dat je weet wie van iets het meeste profiteert. Je hebt nuttige contacten en je moet niet aarzelen een beroep op hen te doen. Vorm een nieuw bondgenootschap.

Ik vraag mij af met wie.