TROUWDAG/PALMZONDAG

09:09 Het is vandaag Trouwdag. Dit betekent op de eerste plaats trouw blijven aan mijn beginselen hoewel ik mij berooid voel na de gebeurtenissen van de afgelopen weken. Met name in het Verenigd Koninkrijk. De mensen uit Ierland heb ik gisteren lin Amaragua laten weten dat hetgeen er met Prinses Diana is gebeurd in de laatste zes weken van Haar leven nog altijd mijn grootste trauma is. “How long is it ago that She passed away?” vroeg de moeder van Michael. “She died on the 31st of August 1997 . So almost 22 years ago. But to me it still feels as the day of yesterday”. Diana overleed in Hôptal Saint Salpétrière in Parijs. Ik denk nog even verder na over mijn gesprek met Jo Smeets van gistermiddag over André Rieu. Wat zou het mooi zijn als André een benefietconcert zou geven ten behoeve van Instituto Cervantes Benelux, England and Wales, España en de Stichting Cervantes Benelux hier in het Teatro Cervantes in Malaga. 10:09 Ik heb de problematiek vanaf 26 maart beschouwd als een aanval op mijn informatiesysteem. Daarom heb ik er geen andere partij bij betrokken. In mijn optiek diende ik het probleem persoonlijk op te lossen. 14:10 Deelgenomen aan de Maaltijd van de Heer in het Holland Huis onder leiding van Ds Jan van Pijkeren uit Lochem. Ik heb nu besloten om gedurende deze Semana Santa een totaaloverzicht te produceren van Cervantes.nu vanaf 1992. Ik heb het optreden van Theresa May als ‘dancing queen’ als schandalig gekwaliceerd. De nagedachtenis van Prinses Diana volstrekt onwaardig. Het is een schande wat ze met de Princess of Wales hebben uitgespookt. En nu terugtrekken uit de Europese Unie? No Way! 17:39 Als er partijen blijken te bestaan die Ons Beleid niet wensen te ondersteunen, dan dienen er vanaf vandaag koppen te rollen. Ik laat dat nu met alle soorten van genoegen over aan de huidige Britse Prime Minister Theresa May in Windsor/Maidenhead. Zij weet hoe het werkt.