TROUWDAG

Na verzending van DINSDAG 13 APRIL 2121 09:20 HET LICHT OP RHODOS EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 13 APRIL VANAF 1997 zag ik in het programma MAX Geheugentrainer de vertolking van de song The Streets of London door Ralph McTell. Dit herinnert mij onder meer aan My next station will be Victoria Station, Opening joint bank account at Nat West Royal Garden Branch in Kensington High Street, Next actions have to be taken, Groeten uit Torremolinos, If Diana were alive today, She would side with the afflicted, De droom van rood en geel, Another wife, Willem-Alexander en Máxima vijf jaar getrouwd, The streets of London, Happy Valentine, De gouden driehoek, Harry Starren en Hein van Hoeckel Málaga, Harry Starren, Residentie Engelenburg, De eerste president van de Europese Unie, Plus Ultra again, Bezoek aan Ryokan De Bronsbergen, Pensioenregeling en Jan Peter Balkenende, Er zit muziek in de Bank Cervantes Benelux, en Bankzaken.

Vervolgens deed Jan Slagter van MAX een beroep op de kijker om een brief te schrijven aan de koning via de website postvoorhetpaleis.nl. Vanaf 14:00 zag ik het eerste vragenuurtje in de Tweede Kamer der Staten-Generaal onder leiding van de nieuwe voorzitter Vera Bergkamp en het eerste optreden van partijgenote Hanneke van der Werf. Hierna heb ik tot pagina 209 gelezen in het boek ‘Juliana & Bernhard’ van Cees Fasseur. In het verhaal over Greet Hofmans ging mijn aandacht met name uit naar de plaats Hattem op de Veluwe. In mijn dossier is Hattem onder meer vermeld in Klokken van de Keizer, Congres Spaans te Utrecht en de Bilderberggroep, Alexander Weijts uit Lathum en Raymond Nielen en Jan Struyk.

Op p. 195 las ik ‘De prins toonde zich een goed propagandist voor het Nederlandse bedrijfsleven. Een hoogtepunt was zonder twijfel de grote order voor Werkspoor die hij in 1951 in Argentinië binnensleepte door president Perón te paaien met een hoge Nederlandse onderscheiding voor zijn vrouw Eva  (dit alles in goed overleg met de Nederlandse regering).’ Dit doet mij denken aan het advies dat mijn Lionsvriend Wim Huinck mij heeft gegeven tijdens de afscheidsreceptie van zijn bedrijf in Slot Zeist: ‘Waarom doe je niet als Bernhard? Die heeft het in Argentinië aangelegd met Eva Perón.’ Dit was voor mij aanleiding om in 2009 rond deze tijd kort na het overlijden van mijn moeder naar Argentinië te reizen. In dit verband begrijp ik dat Juan Carlos zich thans in Abu Dhabi bevindt. Hij heeft in die regio immers eveneens in Saoedi-Arabië een belangrijke order in de wacht gesleept voor het Spaanse bedrijfsleven bij de aanleg van een hogesnelheidslijn.

Aansluitend ontving ik om 16:26 het bericht Así son nuestras clases híbridas van Carmen de las Cuevas in Granada. Reactie: aan: Escuela Carmen de las Cuevas datum: 13 apr. 2021 20:13 onderwerp: Re: Qué tenemos / What’s on – Carmen de las Cuevas ✈️🎓💻💃🎸!Muchísimas Gracias! John.

In dit verband keek ik naar La bailaora Paticia Guerrero por tangos en ondersteun ik het idee van Hanneke van der Werf om het NCTV een juridisch onderbouwde legale status te verlenen door het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Bij mij in de straat trof ik een Nederlandse auto aan van een uitzendbureau uit Honselersdijk in het Westland. Van de heer Woelderink van het Koninklijk Huisarchief weet ik dat daar ook een paleis heeft gestaan van de Familie van Oranje. Dat was Huis Honselaarsdijk. Het NOS Journaal meldde vanmorgen dat er bij de Nederlandse formatiebesprekingen gedacht wordt aan de aanstelling van een Staatssecretaris van Toerisme. Ik denk dat dat idee hier in Torremolinos ten zeerste op prijs wordt gesteld. Gisteravond heeft mijn zoon Mark mij de door hem aangepaste website  getoond. Hiervoor ben ik hem onmetelijk dankbaar. Deze gigantische klus is nog in ontwikkeling.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 14 april vanaf 1997 tot en met 2012: 1997 Confirmation of Reservation of Hotel Manor Court1998 1999 Sofinummer 0681 87 038 voorlopige teruggaaf 1999Eerst het doel bepalen… daarna de middelen2000 Retour Nijmegen-Wassenaar III 2001 Vera Mann 2002 – 2003 Nieuw leiderschap 2004 – 2005 We’ll never walk alone 2006 Prettige Paasdagen 2007 Duizend keer Diana Spencer 2008 Schadevergoeding 2009 El Cuplé crónica de una época por Olga María Ramos 2010 Alexander Pechtold en de codes 361106 en 95064  2011 Niemand mag het wetenUw zending 2-001-10-05 7320 en

2012 Trouwdag beste Maagd: Heftige passie en ongeremde motivatie kunnen een stempel op deze dag drukken. Gebruik dat optimaal voor je eigen bestwil. Verdere studie kan je loopbaan helpen opkrikken, waardoor een nieuwe start makkelijker wordt. Schorpioen: Er lijkt een nieuw partnerschap voor je weggelegd. Heb je een relatie dan is dit een goede dag om te vieren dat je elkaar gevonden hebt. Gaat het om een zakelijke relatie dan zul je het eens moeten worden over veranderingen. Op dit moment heb ik nog geen zakelijke relatie. Onderstaand ziet u beelden van mijn reis met cultureel antroploog Drs Tjitse Breuker uit Groningen door de Graafschap van Heyden op 14 april 2004. Het is vandaag drie jaar geleden dat ik mij met Mr.Drs Marc van Hoorn heb ingescheept op het cruiseschip de Horizon voor een cruise naar Griekenland. Dat is te zien op Cervantescruise zaterdag 14 april 2018 Horizon Málaga-Mahón.

Bijlagen: 19970414 NRC Koningin Beatrix is Brits staatsburger – 19970414 Report 14 PJ/RD970414 Page 1-6

Gedenksteen voor Minister-President Charles Ruys de Beerenbrouck en zijn echtgenote Jonkvouw Maria Josephina Ernestina Alexandrina van der Heyden van Doornenburg
Het Suideras te Vierakker
Wasserburg Anholt
Freigerichtsstätte Tho Söllynck te Heyden
Afleggen van De Eed achter De Stenen Tafel
Mittelalterliche Gerichtsstätte
Heydens gerechtshof
Kasteel Raesfeld
Drs Tjitse Breuker (R.I.P.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *