DE BARON VAN DER HEIJDENLAAN IN WICHMOND, JOHANNES VAN DER HEIJDEN, CRUISE MET DE HORIZON EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 15 APRIL VANAF 1995: APRIL LOVE

Na verzending van Trouwdag, the streets of London en mijn documenten d.d. 14 april vanaf 1997 heb heb ik de beelden van Cervantescruise zaterdag 14 april 2018 Horizon Málaga-Mahón geupload op onze website cervantes.nu. Ik zag ook de beelden van het cafébezoek aan De Beurs op de Neude in Utrecht in aanwezigheid van demissionair staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken.

En vervolgens keek en luisterde ik naar Nerja, Málaga, Fuengirola, Torrox, Marbella, Puerto Banús, San Pedro de Alcántara, La Alhambra en 15 minutos door Andrés Cervantes en Love letters in the sand. En Un bolero para tí. Gevolgd door Don’t cry for me Argentina. In dit verband ben ik geïnspireerd geraakt door aangehecht Straatnaambord Baron van der Heijdenlaan in Wichmond bij Vierakker.

In dit verband ben ik mijn naam al tegengekomen in de vijftiende eeuw. Zoals Johannes van der Heijden, de stamvader van de Van der Heijdens van Baak van Doornenburg. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 15 april vanaf 1995 tot en met 2012: 1995 Vertol 1996 – 1997 Announcement of the Government Game 1998 – 1999 De steen in het water 2000 – 2001 Harry Mens en Abraham Moszkowicz 2002 – 2003 Promotie en finishing touch 2004 Afleggen van de eed – 2005 Diana, verhaal van een prinses (Deel 2) 2006 – 2007 Brief aan Halbertsma Management Advies – eCommerce 2008 Naar waarheid opgemaakt 2009 El Español en la unidad y la diversidad – tercer día 2010 Tortola, de vordering op de Staat der Nederlanden en cursusplaats 180 – Algemene ledenvergadering D66 in Nijmegen 2011 en 2012 Mijn favoriete wandeling.

In dit verband beschouw ik onze echtscheiding de facto als een wassen neus. Wat wij samen in negentien jaar huwelijk hebben opgebouwd kan geen mens ons afnemen. Terzake vind ik die ‘testreis’ van Transavia naar Rhodos een goed signaal van deze luchtvaartmaatschappij. Ik had in 1973 overigens meer service verwacht als voormalig reisleider van Christoffel Reizen. Zeker voor een huwelijksreis. Wij kregen een hotelkamer met twee gescheiden bedden als recent getrouwd echtpaar. Die heb ik persoonlijk aan elkaar moeten schuiven. Toenmalig voormalig wereldkampioen schaatsen Kees Verkerk zal zich die week ongetwijfeld nog weten te herinneren. Hij logeerde toen ook bij ons in het hotel.