DE BRITSE MONARCHIE IN TRANSITIE

Na verzending van Vaccinatie, Titanic, uitvaartdienst Prins Philip in St George’s Chapel van Windsor Castle en Justice in Leeuwarden heb ik mij gewijd aan de vastlegging van het dagboek met foto’s van mijn genealogisch onderzoek in 1995 naar mijn voorouders en overige leden van de familie Van der Heyden ofwel Van der Heijden.

Vanaf 15:30 zag ik de begrafenis van Prins Philip tot 17:00. Het verslag door Jeroen Snel in Blauw Bloed heb ik vanaf 19:50 gevolgd. Lia van Bekhoven liet in haar commentaar weten dat de Britse Monarchie naar haar mening nu voor een transitie staat. Een overgangsperiode dus. In dit verband was er met name belangstelling voor Prins William en Prins Harry en een reactie van hun Uncle Charles Spencer na afloop van de dienst.   

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 18 april vanaf 1996 Brief ICB/Justitie 19960229 1997 Delegating my authorities in the United Kingdom to Lady Diana Frances Spencer Princess of WalesChanging of the guard 1999 Zuidenwind 2003 Warm welkom voor Prinselijk Paar 2004 Nieuwe rechtszaak 2006 Celtic Angel 2007 Eldorado 2008 ‘Change’ in de slag om Pennsylvania 2009 Uruguay y Show de Tango 2011 Start van het vierde congres van de FIAPE in Santiago de Compostela en 2012 Rodenhuis, Leijten en de Koning van Spanje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *