KONINGIN ELIZABETH 95 JAAR EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 21 APRIL VANAF 1996

Na verzending van De schikking van ABN-AMRO voor 480 mio aan het Openbaar Ministerie en mijn documenten d.d. 20 april vanaf 1993 heb ik vastgesteld dat Her Majesty Queen Elizabeth II vandaag de eerbiedwaardige leeftijd van 95 jaar heeft bereikt. Vervolgens heb ik mijn omzwervingen van januari tot en met april 1995 nog eens doorgenomen waarbij mij vooral het schilderij van Joannes Everardus Canisius van der Heyden Heer van Baak, Meyerink, Gorssel en Meinerswijk (na 1630 – 1711) in het oog is gesprongen.


Joannes Everardus Canisius van der Heyden Heer van Baak, Meyerink, Gorssel en Meinerswijk (na 1630 – 1711)

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 21 april vanaf 1996 Uw aankondiging in Levende Talen 1997 Opening joint bank account at NatWest Kensington Royal Garden Branche in Kensington High Street 1998 Faxbericht De kroon op het werkBrief De kroon op het werk 2000 De paarse kroonprins 2004 Gerard van den Broek 009Vijandige overname KLM 2005 Witte rook voor klokkenluiders 2006 Koningin Elizabeth tachtig jaar 2007 Nijmeegse politie weer actief 2008 Uitnodiging bijeenkomst Barcelona en Madrid 2010 Bevestiging van deelname aan Koninginnengala in Wassenaar ontvangen Overnachting te Wassenaar op 29 april 2010 en 2012 Vooruitblik op het congres van D66 in Rotterdam beste Maagd: Als je praktisch en serieus bent, zul je de juiste beslissingen nemen. Anderen zullen niet verrast zijn als je een gefundeerde mening geeft over een ongewoon probleem. Zet een punt achter een relatie die je in wezen onverschillig laat. Schorpioen: Na een gesprek met een naaste kun je de behoefte voelen aan zelfreflectie. Reageer je af met intensieve sportbeoefening als stress een onhoudbare vorm aanneemt. Probeer los te laten wat je dwars zit of ga in therapie.

Therapie is inderdaad een goede manier om ervaringen te verwerken. In dit verband was het voor mij de afgelopen dagen een eye-opener om mijn verslag van de eerste vier maanden van 1995 door te lezen. Hiervan was ik al veel vergeten. Die vier maanden vormden een opmaat naar de viering van de vijftigste bevrijdingsdag in Nederland en mijn hiernavolgende brieven over dat onderwerp aan de Koning van Spanje en de Koningin van Nederland.