DE ROEP OM TRANSPARANTIE, MIJN COACH VAN NIEUW ELAN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 APRIL VANAF 1995

Het lied Ik geloof in jou en mij van Boudewijn de Groot staat vandaag in de belangstelling. Ook heb ik na verzending van De kabinetsformatie, Rusland, mijn documenten d.d. 22 april vanaf 1995 en de brug over het ravijn geconstateerd dat men steeds meer behoefte heeft aan transparantie.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen waarin de term ‘transparantie’ is vermeld: Koningschap en transparantieRetour Nijmegen-Wassenaar IIGebed zonder Van den EndeKoninginnendag in LeidenCervantes.nu, Cervantesweb en CervantesonlineBoek 010 verkocht aan Rob de Vries-Stadelaar uit Sneek in FrieslandNieuwsbrief 006 inzake don Quijote en Study TravelBericht voor Minister-President Jan Peter Balkenende van het Koninkrijk der NederlandenDe vork in de steelUnidad Justicia y LibertadNieuwe statistieken juli 2005Het Hof van HollandVan Heyden zu LippeInzake het kompas van FrigilianaAn invitation from Royal Bank of CanadaTransparantieSafety & Security in Noordwijk en WassenaarCoquille de Saint JacquesReview Instituto Cervantes LtdOntzet van LeidenTransparantieSpaanse surprisesHet dagboek van 2002John KotterWe’re coming up to the moral now folks and to the end, so pay attentionCompanies HouseBevestiging afspraak 2 juli 2007Duizend keer Diana SpencerCMS Derks Star BusmanBrief van 21 april 2008Verzoek om nadere informatieOntvangst wenskaartNieuw Licht in NoordwijkDeclaratie ten behoeve van de Stichting Cervantes Benelux (2)De ontmoetingsavond van 25 maart 2010Dr Dofferhoff en communicatie met Thomas Triebels (R.I.P.)Kathleen Ferrier over de streepOnderwijsdebat in de Tweede Kamer van het Koninkrijk der NederlandenVitesse en het beleiudsplan CervantesWilliam en Catherine trouwen op 29 april 2011 in Westminster AbbeyMijn brieven van 14 oktober 2010 aan de Premier en Vice-Premier van het Koninkrijk der NederlandenRennert International en De BaakJeroen Snel in Buenos AiresVernieuwing en instandhouding handelsmerk Instituto CervantesEen terras aan de Avenida Palma de MallorcaGriekse parlementsverkiezingen en Portugal-Nederland en Convergentie en Transparantie.  

Nu ik mijn reportage van de eerste vier maanden van 1995 heb gedigitaliseerd kan ik u vandaag getuige maken van de tocht die ik toen op deze datum heb ondernomen. Deze ging toen in de richting van de woonplaats van mijn voormalige coach Teun Leuftinck tijdens mijn managementopleiding van de Baak. Hij woonde indertijd in een boerderij in Hummelo en heeft een belangrijk stempel op mijn loopbaanplanning gedrukt.

23 april 1995 Elden Huis Westerveld
Didam Huis Luynhorst
23 april 1995 Mazda Rocinante in Didam
23 april 1995 Huis Luynhorst (1508)
23 april 1995 Landgoed Enghuizen van de Graaf van Richteren bij Hummelo

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen waarin de heer Leuftinck is vermeld: Nieuw Elan InternationaalBij de vijftiende juli 1991Tussenrapportage uit El TobosoVerschillen van inzichtenDe Zaak NIETS B.V.Het Stadshart van ZoetermeerRolls Royce Silver SeraphDromenHet lichtschip is verdwenenThe Young TchaikovskyBrug naar de toekomstNúcleo de la organizaciónTopsalaris en het accoord van Eton CollegeRegeren is vooruitzienVan de zevende naar de achtste hemelNederlands-Brits-Spaans werkgelegenheidsplanDe ontmoetingsavond van 25 maart 2010 en Er zit muziek in de Bank Cervantes Benelux.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 23 april vanaf 1996 Uw kenmerk DIE/AE-436/96Terug naar Salamanca, tien jaar don Quijote  1997 Conversation with Sergeant David Sharp at Eton College and Family Tristen in Henley-on-Thames 1998 Terugblikken 2000 Pascuas de Resurrección 2001 Alitalia geen zin meer in KLM 2003 Universiteit van Amsterdam 2005 Topsalaris en het accoord van Eton College 2008 Hillary Clinton wint voorverkiezingen in Pennsylvania 2010 Van Wassenaar naar Middelburg (2) en 2012 Mark Rutte naar de koningin beste Maagd: Zorg ervoor dat hetgeen je beweert hout snijdt en laat losse opmerkingen achterwege. Je verkooptechniek verbetert naarmate je meer ervaring opdoet. Een doortrapte kennis kan het op je bezittingen hebben gemunt. Schorpioen: Onrealistische ideeën kunnen je blind maken voor de werkelijkheid. Iemand kan tegen je liegen; vertrouw je intuïtie als je twijfelt aan hetgeen je wordt verteld. Ga niet in op praatjes; blijf vriendelijk en ga je eigen weg.

Dat is goed.