EEN KWESTIE VAN VERTROUWEN, HET LICHT OP DE TRÊVESZAAL EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 25 APRIL VANAF 1997

Gisteren heeft onze Minister-President Mark Rutte laten weten dat het huidige demissionaire kabinet heeft besloten aanstaande maandag voor het eerst in onze parlementaire geschiedenis notulen van de Ministerraad in de Trêveszaal openbaar te maken. Naar verluidt is dat besluit genomen om het vertrouwen in de Nederlandse politiek te bevorderen.

In dit verband memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Daniëlle Roex, fietstocht door de regio Vorden, Haye van der Heyden in Tijd voor MAX in De Keukenhof, Oranje boven, mijn documenten d.d. 24 april vanaf 1995 en de post van Liesbeth Maaten uit Londen mijn verbindende elementen waarin de Trêveszaal is vermeld: Her Majesty’s Tax CollectorBeoogde Bestuurssamenstelling Cervantes HoldingGelukwens aan Piet Hein DonnerLevende Talen en Cervantesonline.co.ukOntmoetingen in het Stadhuis van NijmegenWat nu, wat nu zei PichegruNaar Brummen terug en Hakdag in de Trêveszaal.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 25 april vanaf 1997 Walcote House and Warwick Business School 2001 Nauta Dutilh in beeldUw kenmerk 0618.87.038 2004 The world is my witness 2006 Luxemburgs staatsbezoek aan Nederland 2007 Bij het overlijden van Boris Jeltsin 2008 Change 2010 Steun voor Baltasar Garzón en 2012 Land of hope and glory in Amsterdam

Bijlagen: 20030425vervoersbewijs –  Woensdag 25 april 2018 De derde dag in Athene