DE LAATSTE NEDERLANDSE KERKDIENST VAN DIT VOORJAAR AAN DE COSTA DEL SOL, VIRTUEEL CONGRES VAN DE ASOCIACIÓN EUROPEA DE PROFESORES DE ESPAÑOL, AN HEIR AND A SPARE, JONIKAL , MIJN DOCUMENTEN D.D. 26 APRIL VANAF 1996 EN MINISTER INGRID VAN ENGELSHOVEN IN GOEDEMORGEN NEDERLAND

Brief van His Royal Highness The Prince of Wales en The Duchess of Cornwall

Aansluitend aan mijn bericht Een kwestie van vertrouwen, Het Licht op de Trêveszaal en mijn documenten d.d. 25 april vanaf 1997 zond ik gisteren dit bericht aan onze vertegenwoordigster in de Asociación Europea de Profesores de Español: “Een nieuwe lente – tijd om te zaaien Goedemorgen Léontine, Vanaf vandaag is mijn dagelijkse berichtgeving te volgen op deze website. Jij ben een van de eersten die ik daarvan in kennis stel. Het beleidsplan is een ontwikkelingsmodel en ik hoop dat veel collega’s zullen meewerken om de nog blanco pagina’s van een substantiële inhoud te voorzien. In dit verband denk ik terug aan een gedicht dat ik ooit voor een collega heb geschreven:

Een zaad geplant in een donker land is gestadig aan gaan groeien. De toekomst heeft een gouden rand. Een roos is weer gaan bloeien”

Hierna zag ik WNL op zondag. In deze aflevering bracht Joost Eerdmans uit Rotterdam  (geboren Harderwijk) de begrippen Nieuw Elan en Nieuw Leiderschap ter sprake. Vervolgens heb ik deelgenomen aan de kerkdienst in het Holland Huis waarna wij afscheid hebben genomen van Ds Dirk Griffioen uit Baambrugge en zijn echtgenote Reina. Dit was vooralsnog de laatste dienst voor september aangezien zijn beoogde opvolger Ds Ko Brevet uit Deventer ten gevolge van de huidige coronamaatregelen niet in de gelegenheid is om naar de zuidkust te komen. Ik heb hem zaterdag nog dit bericht gestuurd: “24 apr. 2021 16:31 onderwerp: Re: Zeeuwse bolussen Hallo Ko, Hoe gaat het met jullie? Reeds gevaccineerd? Ik zie met belangstelling uit naar jullie komst naar de Zuidkust. Vandaag gaat mijn belangstelling uit naar mijn verslag van Koninginnendag in Middelburg. Ik hoop dat wij daar binnenkort op kunnen door filosoferen. Ik heb mijn eerste Pfizer injectie gehad. Op 7 mei volgt de tweede. Dan kunnen we nadien weer in groepsverband met elkaar onze ervaringen uitwisselen. Hartelijke groet, John 16:52 P.S. Van die koninginnendag herinner ik mij vooral De klok van Arnemuiden.”

Langs deze weg gaat mijn dank uit naar Ds Griffioen voor het prettige contact en zijn belangrijke inspanningen die hij vanaf september 2020 voor ons heeft verricht. Om deze reden heb ik alle aanwezigen in de dienst alsmede scriba Grada Hildering dit bericht doen toekomen.

Bij thuiskomst las ik de informatie over het komende congres van de Asociación Europea de Profesores de Español. Vanuit mijn primaire doelstelling op het gebied van organisatie ontwikkeling zie ik geen direct aanknopingspunt in het programma om een ‘ponencia’ (lezing) te verzorgen. Vanaf 2001 heb ik aan alle congressen deelgenomen vanwege de persoonlijke contacten. Ik blijf als lid van deze organisatie wel buitengewoon geïnteresseerd en neem graag als toehoorder deel aan dit virtuele congres.

Vervolgens zag ik thuis de voetbalwedstrijd FeyenoordVitesse (0-0) en heb vannacht gedroomd over ‘an heir and a spare’ en de Jonikal. Dit motorjacht treffen wij onder meer aan in FC Cervantes Dossier VitesseWereldkampioenschapMaand van de waarheidEven Apeldoorn bellenUitbreiding netwerkWillem-Alexander 34 jaarNieuwsbrief 001 en 002Tweede bericht uit de Keizer KarelstadDerde bericht uit de Keizer KarelstadPartijen stemmen in met regeerakkoordIn Koninklijke DienstAfspraak 10 januariAfronding juridische processenDiana, verhaal van een prinses (Deel 4)Massage of saunaHet huis van Latijns-AmerikaVan de Zevende naar de Achtste Hemel en Ontmoetingen in het Stadhuis van Nijmegen.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 26 april vanaf 1997 Princess Diana and the Wizard of Oz in Warwick Castle 2001 Pauline Krikke kandidaat-burgemeester voor Arnhem  2002 De terugkeer van de fenix 2004 Voetbal 2006 Charme en chocola 2007 Bestandsopschoning 2008 Communicatie en groepsactiviteiten 2009 Van Iguazú naar Buenos Aires 2010 De Koninklijke Marechaussee en dertig jaar Koningin Beatrix op de Nederlandse troon 2011 Een Heydense Tweede Paasdag en Sergeant David Sharp en 2012 Vaar wel mijn dierbare Keizer Karelstad beste Maagd: Hoewel dit niet de beste tijd is om op reis te gaan moet je je er niet aan onttrekken als een zaak draaiende gehouden moet worden. Kom jegens je gezin en je baas je verantwoordelijkheden na. Gesprekken zullen vriendelijk verlopen. Schorpioen: Laat je niet door verplichtingen of schuldgevoel weerhouden jezelf te verwennen. Ga op zoek naar nieuwe flatteuze kleding of kies een andere haardracht zodat je jezelf aangenaam verrast elke keer dat je in de spiegel kijkt.

In dit verband gaan mijn gedachten thans uit naar “Weet je nog wat er onder dat sinterklaasgedicht van 1990 stond over die spiegel?” in De laatste brief voor een nieuw perspectief.

Post uit Clarence House London  From The Office of THR The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall

In dit verband viel mij vanmorgen de aanwezigheid op van Minister Ingrid van Engelshoven (geboorteplaats Delfzijl) van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in Goedemorgen Nederland. Ik heb haar onder meer vermeld in Rondom Paleis Huis De Voorst te EefdePiet Hein Donner Onderkoning of Collega?Sociale Zaken, werkgelegenheid en koninklijke ontwikkelingenBeatrix, Oranje onder vuur Deel 4 en de themadag over de Europese Schuldencrisis te Culemborg en De stip aan de horizon.