NCCS-EXCURSIE NAAR RONDA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 28 APRIL VANAF 1996

Zoals beschreven in De kabinetsformatie, Rusland, mijn documenten d.d. 22 april vanaf 1995 en de brug over het ravijn hebben wij vandaag een bezoek gebracht aan Bobadilla

en Ronda onder leiding van Sabine Bossaers en Francis Versteeg. Ik heb Bobadilla voor het eerst bezocht op de dag van mijn verloving in Granada op 3 juli 1971. Ik heb de reis vastgelegd op video . De volgende excursie is gepland voor woensdag 12 mei 2021 naar Córdoba.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht De stip aan de horizon, koningsdag in Fuengirola en op Paleis Soestijk mijn documenten d.d. 27 april vanaf 1996 en de droom van het bezoek van Koning Juan Carlos aan de Keizer Karelstad mijn verbindende elementen d.d. 28 april vanaf 1997 Mr Philip Homer in Stratford-upon-Avon and the Royal Shakespeare CompanyWeekly Report 17 1998 OntvangstbevestigingLicht op Rood, Oranje en Paars 2003 Reddingsoperatie  2005 Werken met ontwikkelingstrajecten 2006 Negen jaar Royal Mission 2007 Tien jaar na mijn Royal Mission in Stratford-upon-Avon en 2012 In de schaduw van Soestdijk beste Maagd: Ontspanning kan vandaag ver te zoeken zijn, een wolk van spanning komt eraan. Onopgeloste kwesties vragen om opheldering en het zal moeite kosten werk en privé in evenwicht te houden. Blijf realistisch en dicht bij jezelf. Schorpioen: Een slapeloze nacht kan er de oorzaak van zijn dat je niet al te best in je vel zit. Het zal je dan ook niet lukken tussen uiteenlopende meningen te bemiddelen. Stel een afspraak uit als je je niet goed voelt, liever dan fouten te maken.

Dat ben ik volstrekt eens met de astroloog.