RADBOUD MAGAZINE EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 2 MEI VANAF 1992

Geheel onverwacht ontving ik gisteren het Radboud Magazine 67 maart 2021 uit Nijmegen in mijn brievenbus. Ik sta er klaarblijkelijk nog als Alumnus ingeschreven onder nummer 110871. Reden om aansluitend aan mijn bericht DE WERKWIJZE VAN HERMAN TJEENK WILLINK, MIJN VOORBEREIDING OP DE VIJFTIGSTE VERJAARDAG VAN KONINGIN MÁXIMA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 1 MEI VANAF 1990 de verbindende elementen te memoreren waarin de Radboud Universiteit is vermeld: Market communication and public relationsMarktcommunicatie en public relationsPlace of ResidenceCervantes Verenigde Staten van Noord-AmerikaBank Cervantes BeneluxInstituto Cervantes BeneluxAsociación de hispanistas del BeneluxContabilidad AEPE BeneluxOp weg naar kerst 2003Recht en VergevingForever yours –  Zeven jaar na Koningin ElizabethEen belangrijk signaalCervantes AirlinesInstituto Cervantes Benelux Primer congresista de FIAPE  – Diana verhaal van een prinses (Deel 3)Dancing QueenProf.Dr. Max KerkhofAlumnidag 2005You are The One My Number OneGelukkig – Happy – Feliz 2006Oss West Thuis Best –  Nummer 100Daily ExpressSafety & Security in Noordwijk en Wassenaar –  ElizabethGesprek met Steven SpielbergAlumnidag Radboud Universiteit 2006Geen statistiekenThom de Graaf Burgemeester van NijmegenBrand in Málibu en de installatie van Thom de Graaf als Burgemeester van NijmegenHeyendaelCompanies HouseBevestiging afspraak 2 april 2007Post uit Buckingham PalaceAfspraak 2 april 2007 geannuleerdFinnbar A. SharkeyBericht van verhinderingZomertijd een nieuw recordBritse jury onderzoekt complottheorieënAlumnidag 2007El Quijote en la Televisión Española In dit verband gaat mijn aandacht thans uit naar Max Verstappen in PortimaoHendrik Baay en de Marbella Dutch Business ClubGeen kerstkaarten dit jaarOnce in Royal David’s CityDr HeydanusThe summing up continuesAlumnidag Radboud Universiteit op 31 mei 2008De kogel is door de kerkBezoek aan de stadsschouwburg in ArnhemUitnodiging bijeenkomst Barcelona en MadridClinton wint ook in Puerto Rico en neemt de leidingNederland – Frankrijk 4 – 1 – La Naranja vuelve a ser mecánicaBericht uit de Zevende Hemel inzake Sem van BerkelTerug in Nederland met TransaviaVooruitblik op de alumnidag 2009 van de Radboud Universiteit te NijmegenPaars III en de Olympische Spelen in Rio de JaneiroDon’t think pink but red and purpleBedrijfscommunicatieScheveningen 5 november 2009 gaat niet doorDe goeden sleutelNaar Brummen terugBezoek aan de Radboud UniversiteitDe Troon Deel 4 Willem, Willem, Willem en WillemTortola, de vordering op de Staat der Nederlanden en cursusplaats 180Kroonprins Filip van België vijftig jaarBoris van der Ham en het ValkhofVerblijf in AmsterdamTrevor Rees Jones en het Patent OfficeDe astroloog had weer gelijkCervantes Holding te Althorp HouseHet speelveld is uitgezet en de wedstrijd kan beginnenDertien jaar na Diana’s funeralRetour Torremolinos-NijmegenEen bijzonder Nederlands-Engels gesprekVeertien jaar na mijn eerste State of the UnionGeen bezoek aan Apeldoorn en BrummenEenheid, Vrijheid en VerantwoordelijkheidWouter Bos kan aan het werk bij KPMGAlumnidag de media centraalOntmoetingen in het Stadhuis van NijmegenBrieven en CD’s verzonden aan nieuwe bewindsliedenDe machtigste vrouw van NederlandManagementproject BedrijfscommunicatieNog twee dagen en dan ben ik 63Afspraak met Ángeles Triviño Núñez en Rosalía Romero AndrésArthur van der Poel en Boudewijn BoumanGoedkeuring van Koningin Elizabeth II voor huwelijk van Prins WilliamBurgerservicenummer en Pim KaperFlorin in Utrecht en Moros in AlicanteEen blik in het verleden en vooruitblik op de alumnidag van de Radboud UniversiteitAlumnidag Radboud Universiteit groot succesBericht voor de Economische Studenten Vereniging NijmegenDrie jaar na de Reünie van de School Reserve Offdicieren (SROC) te AmersfoortReinildis van Ditshuyzen over koninklijke huwelijkenFusieprocessen en de Stichting Cervantes BeneluxThe Iron Lady uit Grantham en Makelaardij Soeteman in NijmegenJaarvergadering VDSN in Hilversum volgeboekt tijdens het Colloquium van de AEPE in TasjkentGerben-Jan Gerbrandy en Tony BlairStembiljet verzonden aan de Burgemeester van ‘s-GravenhageBezoek aan Nederland en Alumnidag Radboud Universiteit. Ik heb mij tot op heden bekommerd over het feit dat onze universiteiten zich uitsluitend hebben beziggehouden met de overdracht van wetenschappelijke kennis en het doen van onderzoek. Het ziet er thans naar uit dat men ook begaan is met de toekomst van hun afgestudeerde studenten middels de Radboud Community. Ik citeer pagina 41: “Na je diploma blijft de Radboud Universiteit graag met je verbonden. Via Radboud Academy (vervolgonderwijs) bieden we gelegenheid voor verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling. Via Radboud Reflects (lezingen en debat) en Radboud Recharge (portal voor wetenschapsnieuws) delen we onze kennis en met het career central slaan we een brug tussen alumni en het werkzame leven. Tenslotte biedt dit nieuwe servicekatern informatie over projecten van het Radboud Fonds.” Ik beschouw dit als een bescheiden stap in de goede richting zodra dit samengaat met het voorgestelde Cervantes Fonds. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 2 mei vanaf  1992 tot en met 2012: 1992 Valladolid ¡Qué susto! 1996 Uw brief VO/TAB-96011849 1997 Three priorities: Education, Education and Education 1998 Liesbeths maten 2001 Dagboek Spanje 2001 Deel 1 verzonden naar de Directie van De Baak in NoordwijkBaakkring/Cervanteskring (1) 2002 Bericht van Harry Mens 2004 Een nieuwe lente een vertrouwd geluid 2005 Hartenstein 2006 Nieuwe statistieken mei 2006 2010 Koninginnendag 2010 in Zeeland  2011 Bezoek aan Grouw in Friesland: neuzen in de wind en candle in the wind  2012 Terug in Torremolinos

Bijlagen:

1996050201 Visita de la Reina

1 mei 1996 Bezoek van Koningin Sofía van Spanje aan de Universiteit van Salamanca

20050502 Benelux Merkenbureau

20080531 Radboud Universiteit 85

Concertgebouw De Vereeniging te Nijmegen
Jonkheer Mr. De Wijkerslooth
Professor Peter Rietbergen
Cabaretier Freek de Jonge
Candle in the wind
Alumnus John van der Heyden
Gezellig samenzijn ter gelegenheid van de 85ste verjaardag van de Nijmeegse Universiteit
Feestvierders

19:55 Ontvangen: Bericht van de Daily Mail Ik hoop dat ze de zaken nu op orde hebben in het Verenigd Koninkrijk. In de afgelopen jaren heb ik veel respect kunnen opbrengen voor onze huidige demissionnaire Minister-President. Ik heb van Herman Tjeenk Willink begrepen dat hij zich thans wijdt aan een nieuwe visie voor de toekomst. In dit verband hoop ik dat hij aanknopingspunten kan vinden in het beleidsplan Cervantes Benelux en Verenigd Koninkrijk. Wat mij betreft gaat het mij nooit om een regime maar om de persoon die in het uniform zit opgesloten zoals deze zanger. Om als Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden de juiste balans te kunnen vinden is het zaak om Oost en West in hun hoedanigheid te laten en ons land altijd het voortouw te houden als centraal gelegen binnen het Europese grondgebied.

In dit verband heb ik de indruk dat onze blonde parlementariër uit Venlo zich nog niet bewust is van het feit dat het niet is toegestaan om mededelingen te doen over zaken die onder de rechter zijn hetgeen vanzelfsprekend ook geldt voor de Minister-President. Dus: Voor de eerste keer Geert Wilders: Zwijgen Gij. In goed Nederlands met alle respect voor het optreden in New York. Shut up! It’s enough! For the time being.