BRIEF AAN SU MAJESTAD EL REY, ASHFORD, NATIONALE HERDENKING, MIJN DOCUMENTEN D.D. 4 MEI VANAF 1992 EN DE ECHTSCHEIDING VAN BILL GATES VAN MICROSOFT

Aansluitend aan mijn bericht Onderweg naar bevrijdingsdag in Nederland, Daily Mail en mijn documenten d.d. 3 mei vanaf 1992  memoreer ik mijn brief van 4 mei 1995 die ik toen ter gelegenheid van de vijftigste bevrijdingsdag van Nederland aan toenmalig Koning Juan Carlos van Spanje heb gezonden met mijn motieven voor de oprichting op 5 januari 1991 van het Instituto Cervantes na een lange strandwandeling in Noordwijk.

In dit verband heb ik gerefereerd aan mijn bericht Instituto Cervantes Benelux ¿de kip of het ei?

Vanuit deze achtergrond heb ik hoofdstuk 3 gelezen van ‘Rode sneeuw in december’ van Simone van der Vlugt. Het is een fantasieverhaal maar het prikkelt wel om een duik te nemen in dat jaar 1552. In dit hoofdstuk schetst Simone de loopbaan van haar hoofdpersoon Andries Griffioen uit Amsterdam en de drukkerijen in de Breestraat  in Leiden in die tijd.

Vanmorgen ontving ik om 10:20 het bericht Huge-gas-explosion-street-Ashford-blows-house van de Daily Mail. Ashford is onder meer vermeld in Rondom Paleis Huis De Voorst te Eefde

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 4 mei vanaf 1992 Salamanca don QuijoteDon Quijote Salamanca 1993 Drs T. Breuker 1995 En conmemoración del cinco de mayo 1997 Congratulations to the new Prime Minister of the United Kingdom 1998  The People’s Princess (1) – The People’s Princess (2) 1999 Zevende titel voor Noordwijk 2001 Cervantesproject 2001 2002 Bericht van de Lionsclub Maarn-Maarsbergen 2003 On Her Majesty’s Service 2005 Rechtszitting bij de Raad van Beroep I 2006 Toegevoegde waarde 2008 Terug in Torremolinos 2009 FC Cervantes Vitesse op weg naar Europees voetbal  2010 Een bijzondere herdenking en 2012 Hans Wijers.

Na opnieuw een flitsbericht over Prins Harry te hebben gesignaleerd ontving ik om 11:35 dit bericht Coronavirus Life UK feel lot normal summer says SAGE adviser Neil Ferguson van de Daily Mail met de melding van de zesde verjaardag van Prinses Charlotte van Cambridge op 2 mei jongstleden. 12.20 Opnieuw een bericht over de explosie in Ashford en The Queen in Purple: Huge gas explosion street Ashford blows house. 13:47 Taliban launches huge Afghan offensive deadline U S pullout inclusief Why Prince Harry’s passionate live vax speech was problematic en 14:22 de echtscheiding van Bill Gates. 14:58 Commuters face battering 55mph gusts morning overnight winds brought trees down 18:09 Meghan Markle writes childrens book called Bench 20:47 Oktoberfest cancelled du to Covid ‘has been given green light ahead UAE’ en Who is Christian Robinson illustrator Meghan Markles’ childrens book 20:58 London’s Brent Cross shopping centre is evacuated with police rushing to the scene after reports of reports of a  stabbing inside inside a shop with The Queen in Purple on both sides.