VRIJHEID GEEF JE DOOR

Vrijheid geef je door. Daarom heb ik mijn brieven Bij de vijfde mei ter attentie van de Directie van de Baak, Bij de vijfde mei ter attentie van Hare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden, En conmemoración del 5 de mayo a la atención de Don Juan Carlos de Borbón y Borbón Rey de España, Bevrijdingsdag 1995  ter attentie van de heer en mevrouw Van Aalst en Evaluatierapport Operatie Heidebezem (2) verstuurd in 1995 en heb ik gisteravond naar het traditionele bevrijdingsconcert gekeken op de Amstel na mijn bezoek aan Hotel Príncipe in Benalmádena Costa. Daar heb ik mijn Russische kameraad uit Sint Petersburg op de hoogte gebracht van dit concert. Mede omdat het plaatsvindt ter hoogte van de Hermitage. Wat keek hij blij! Wij zijn het toch immers die het goed met elkaar voorhebben.