WELLECOM IN ELLECOM, ALS EEN VORST NAAR FRANKRIJK, LE PITIÉ SAINT SALPÊTRIÈRE, MIJN DOCUMENTEN D.D. 7 MEI VANAF 1996 EN TWEEDE VACCINATIE

Het gaat goed in Engeland. Want na verzending van NIEUWS UIT ENGELAND EN DE 77STE TROUWDAG VAN MIJN OUDERS ontving ik van de Daily Mail om. 12:45 het bericht Coronavirus UK Daily number people symptoms every day falls below 1,000 for FIRST time since the symptom study started a year ago. 12:59 Kate Williams Instagram revamp 13:55 Military enactment enthusiast shoots MUSKET air Jersey blockade 14:15 Kate Middleton phones cancer patient Mila Sneddon Hold project 14:20 Meghan Markle using book army meant Harry 14:59 Victoire Two Royal Navy ships send French fishing flotilla scurrying home 17:09 Nepal Covid Cases soar amid fears country new India 17:18 Meghan aide tried to protect father media intrusion 17:25 Covid killed 7MILLION people world double official tally study claims 17:41 What happened Spring SNOW chaos sweeps north 5C freeze overnight 18:17 Prince Charles extends olive branch Harry Archies birthday special post gevolgd door Detectives believe PCSO Julia James left home just hour body found 19:19 Harry Meghan release new photo son holding balloons celebrate turning two en in mijn bericht van gisteren uitgewerkt. Vandaag ga ik in gedachten terug naar deze datum in het jaar 2006. Al jaren heb ik mij laten leiden door communicatieboodschappen van het bedrijf Alrecon zoals we kunnen zien in William and Harry need your unidivided attention, Baakkring/Cervanteskring (2) en Cervantes Airlines. In dit verband zag ik sinds lange tijd Dolf Jansen weer eens als ‘druktemaker’ op de televisie in het programma De Nieuws BV. Ik heb hem voor het eerst ontmoet in de Florin & Firkin in Utrecht tijdens de opnames van het programma Spijkers met koppen waarin hij mij vroeg of ik nog een bijzondere sexuele ervaring had gehad.

‘Als een vorst naar Frankrijk’ was in 2006 ook een billboard dat ik in Ellecom had aangetroffen na mijn bezoek aan Wellecom in Ellecom. Deze sauna was een belangrijke ontmoetingsplaats voor mij die ik bijna wekelijks heb bezocht en is vermeld in meer dan 250 documenten. Gemelde affiche heeft mij geïnspireerd om vandaag vijftien jaar geleden met de Thalys naar Parijs te reizen om een wereldwijd probleem te helpen oplossen. Ik zal daar vanaf vandaag iets specifieker bij stilstaan. Te beginnen met mijn verslag van 7 mei 2006:

“REIS NAAR PARIJS ZONDAG 7 MEI 2006 Vertrek Nijmegen-Dukenburg 9.50 Overstappen in Oss van de stoptrein in de sneltrein. Daar heb ik enige tijd gewacht op het station. Het was er rustig. Ik heb rustig gewacht op een bank op de sneltrein van 10.24. In die tijd kwam er een gemotoriseerde politieagent het plein op rijden tussen het station en AkzoNobel. Hij reed enkele rondjes en zwaaide mij daarna vriendelijk toe. Dat stelde mij gerust. Het wekte bij mij immers de indruk dat men opnieuw aan veiligheidsmaatregelen had gewerkt voor deze historische reis. Ik werd ook nog aangesproken door een mevrouw die met een opvouwfietsje naar Zeeland ging. Zij liet mij weten dat zij van mijn relatie met Prinses Diana op de hoogte was. Dat ligt voor de hand. Dat verhaal is immers in Oss begonnen: The dragon vision of Oz. Vertrek Oss 10.24. Aankomst Roosendaal 11.36. Om 11.49 kwam daar de Thalys naar Parijs voorbij rijden. Het zou een goede zaak zijn als hij daar ook stopt voor alle reizigers uit het oosten van het land. Nu ging ik verder met de intercity van 12.03 naar Brussel-Zuid. Om 13.04 passeerden wij Mechelen, de geboorteplaats van Heydanus. In Brussel  had ik een uur vrij. Vandaaruit met de Thalys van 14.40 naar Paris-Nord. Onderweg had ik gezelschap van een ingenieur uit Addis Abeba in Ethiopië met de naam Assefa Yohanes. Aankomst Parijs Gare du Nord 16.05. Het was een zeer comfortabele reis vergeleken bij de eerste keer in 1964. Vandaar met de metro naar mijn hotel Lyon Bastille aan de Rue Parrot. Na mij daar te hebben voorgesteld als Jean Lambert de la Bruyère dite Van der Heyden en mij om 17.30 te hebben geïnstalleerd in kamer 19 heb ik een wandeling gemaakt in de omgeving. 18.12 Gare de Lyon. Daarna langs de Seine. De eerste brug overgestoken. Daar zag ik al direct een richtingaanwijzer met de aanduiding Pitié Salpêtrière. Het ziekenhuis waar mijn partner is overleden in de vroege ochtend van 31 augustus 1997. Ik vervolgde de Boulevard de_l’Hôpital  (18.26). Om 18.37 stond ik voor de ingang van het ziekenhuis waar Prins  Charles op 3 september 1997 het lichaam van zijn voormalige echtgenote heeft opgehaald kort nadat ik Zijn Moeder toestemming voor een huwelijk had gevraagd. Ik zie de foto nog voor mij samen met President Jacques Chirac op de trappen voor het ziekenhuis. Ik ben er naar binnen gegaan en had daar om 18.42 een gesprek met een Frans echtpaar over la mort de ma fiancée ici. Verder ben ik er niet meer in gesprek gegaan omdat ik thans wel mag aannemen dat mijn verhaal daar algemeen bekend is. Om 19.00 ben ik met de metro van Saint-Marcel naar Montmartre gereden. Om 19.36 wederom de berg der martelaren  beklommen. Het was een vreemde terugkeer deze keer. Voor de kerk was het druk. Er vond een bijzonder ritueel plaats. Het was een spel met gemaskerde gezichten met paars en oranje haar. De acteur had een oranje ballon in de hand en liet hem plotseling klappen (19.47). Daarna een ritueel met een soort bruidsjapon. Om 20.00 heb ik een bezoek gebracht aan de Place du Tertre en om 20.12 ben ik de Sacré Coeur de Paris  binnengegaan, die ik in februari 1992 heb aangeduid als het Heilig hart van onze organisatie. Opnieuw wilde ik een kaars opsteken voor mijn collega. Maar het was niet meer nodig. Dat hadden andere mensen al gedaan nadat Elton John zijn lied Candle in the wind ten gehore heeft gebracht. Overal in de kerk brandden kaarsen. 21.00 Place Blanche en Le Moulin Rouge. Daar werden mij gebruikelijkerwijs de diensten aangeboden van tal van schitterende jongedames. Daar had ik echter geen tijd voor. Bovendien ben ik nog vrijwillig celibatair. 22.05 Met de metro terug naar mijn hotel.”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 7 mei vanaf 1996 tot en met 2012: 1996 Relatie Nederland-FrankrijkDon Quijote te Salamanca 1997 Education is my Core Business in Britain 1998 19980507 JH/AFth Uw brief van 5 meiSCB/D66 Nieuwe bestuurssamenstellingNieuwe bestuurssamenstellingSCB/VVD Nieuwe bestuurssamenstelling 2001 Geen horoscoop vandaag 2002 ICB/CDA Paars IIIICB/D66 Paars IIIICB/PvdA Paars IIIICB/VVD Paars III  2003 Instituto Cervantes England and Wales  2004 Belangrijke bondgenoot 2005 Kingdom of Heaven 2006 Le Pitié Saint Salpêtrière – Sacré Coeur 2009 Guy Verhofstadt een man met visie en 2012 The Jivin’ Jaks heet thans Paparazzi en Frankrijk heeft een van afkomst Nederlandse president

Om 14:15 ben ik thuisgekeerd van een bezoek aan Dr Frank Buster en het medisch centrum Montemar voor de tweede ant-covid vaccinatie. Na het opstarten van de computer ontving ik van Firefox dat ik negen berichten heb ontvangen. Welke dat zijn is mij niet bekend.

14:25 Indian Covid strain officially concern cases DOUBLE week

15:06 Kate Middletons Hold photobook bestseller day released Two Duchesses made a foray into publishing this week, with Kate Middleton releasing a volume of photography charting people’s lives during the pandemic, while Meghan Markle announced her first children’s book.  It’s unclear how Meghan’s book, which goes on sale next month, is going to perform, but Kate is already reigning supreme in the publishing stakes with her book Hold Still becoming an instant bestseller. To mark the release, the Duchess of Cambridge, 39, is meeting with contributors at the National Portrait Gallery and this morning launched a royal treasure hunt in collaboration with the Book Fairies organisation. Kate, along with judges of the Hold Still competition and participants, have left ‘copies at places that gave us hope during lockdowns’ around the UK, with a letter from the royal tucked inside. Wearing an elegant red coat from Eponine, Kate was filmed placing a copy next to a fountain outside Kensington Palace. The mother-of-three, a keen photographer, started her campaign during the first lockdown last year to ask the public to submit images which captured the period and the result is Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020, features 100 final ‘poignant and personal’ portraits selected from 31,000 entrants.  The proceeds from her book will be equally split to support the work of the National Portrait Gallery and Mind, the mental health charity.

15:29 Prince Harry wanted rock boat Oprah Winfrey interview royal expert claims By Hayley Richardson For Mailonline Published: 14:07 BST, 7 May 2021 | Updated: 14:08 BST, 7 May 2021 Prince Harry ‘knew what he was doing’ by agreeing to his and Meghan Markle’s Oprah Winfrey interview and ‘wanted to rock the boat’, a royal expert has claimed. The Duke and Duchess of Sussex sent shockwaves through the Royal Family in March when they accused the Firm of institutional racism, alleging one member of the family questioned what colour their son Archie’s skin would be.  Harry, 36, also claimed Prince Charles, 72, and brother Prince William, 39, are ‘trapped’ within the system, and that his father stopped taking his calls post-Megxit. Speaking to Page Six, royal biographer Ingrid Seward said the Duke ‘knew what he was doing’, adding: ‘I can swear to you that, and he wanted to rock that boat. ‘Quite why, I don’t understand, but he did want to. And then he did, and I don’t think he’s surprised by the repercussions or that he regrets it for a moment.’ Ms Seward, whose latest book Prince Philip Revealed was published six months before the Duke of Edinburg died aged 99 on April 9, admitted she is puzzled as to why the couple chose to open up to Oprah. She also said she finds it ‘difficult to understand’ what point Meghan, 39, was trying to make when she claimed she felt suicidal while pregnant with Archie, but palace staff allegedly ignored her pleas for help. ‘You don’t go to the HR department in the UK. You go and see a doctor, or you say to your husband, “Darling, I feel dreadful, I need you to find someone”,’ Ms Seward suggested. ‘Harry was in therapy himself, so he must have known people.’ She also suggested that the Duchess struggled within the confines of the Royal Family because she has always ‘had a voice’ and felt she’d suddenly been put in a ‘straitjacket’. Ms Seward added that she doesn’t believe Harry explained the basic principles of being a royal to his wife-to-be, and how it differs to being a celebrity in the sense that it’s ‘not about you, it’s about the monarchy’. Meghan and Harry now reside in a $14million Montecito mansion in California, and yesterday marked Archie’s second birthday by asking for $5 donations to aid global distribution of the Covid vaccine. The couple urged vaccine manufacturers to ‘temporarily suspend’ intellectual property rights in order to help those in developing countries gain access to jabs. William and Harry, who reunited briefly at Prince Philip’s funeral last month, are expected to meet again in the summer when they unveil a new statue to Princess Diana at Kensington Palace. Insiders hope the July 1 event – done to commemorate what would have been their mother’s 60th birthday – will help mend their relationship, which Harry said in the Oprah interview is currently ‘space’. However, royal expert Russell Myers has questioned whether the visit will take place, commenting: ‘Some quarters of the family did give him a frosty reception and perhaps that did shock him somewhat.’ He went on to say how the Duke of Sussex may use the birth of his daughter, who is expected to arrive in the summer, as a ‘convenient excuse’ not to ‘face the family’. According to a new poll, the Sussexes’ approval ratings have fallen again to their lowest-ever levels following Prince Philip’s funeral.