VOORUITBLIK OP DE VIJFTIGSTE VERJAARDAG VAN KONINGIN MÁXIMA OP 17 MEI AANSTAANDE

Zoals ik al in mijn bericht van donderdag 6 mei 2121 12:05 NIEUWS UIT ENGELAND EN DE 77STE TROUWDAG VAN MIJN OUDERS heb laten weten heeft Dionne Stax in het programma Op1 van 5 mei 2021 haar driedelige reportage aangekondigd over het leven van Máxima Zorreguieta met de titel Dionne dichtbij Máxima en ‘Van meisje tot majesteit’. Ik ben benieuwd wat zij tijdens haar zoektocht heeft ontdekt en naar eventuele parallellen met mijn persoonlijke ervaringen in de wereld van particuliere opleidingsinstituten waaronder het Northlands College en Rennert Bilingual in New York. Vandaag over een week viert Zij als Koningin van ons land Haar vijftigste verjaardag. Daarom memoreer ik aansluitend aan mijn bericht DIONNE STAX IN MIJN VOETSPOOR EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 10 MEI VANAF 1992 mijn verbindende elementen waarin Máxima is vermeld: Cervantes Verenigde Staten van Noord-AmerikaEducación y SociedadPersoonlijkheidstest van U. Miroviç in Zeist en carrièreplanning – Building The Holding IXRetour Nijmegen-Wassenaar IIGebed zonder Van den EndeRetour Nijmegen-Wassenaar IIIKoninginnendag in LeidenOntwikkel uw bedrijfEl mundo de mañana empieza hoy25 jaar democratie in SpanjeMaximale Winst PrognoseHarry Mens en Abraham MoszkowiczPauline Krikke kandidaat burgemeester voor ArnhemTerugblik op Koninginnendag 2001 in de Puerta del SolDe overburen van Edward en Sophie in SurreyTony Blair steviger in het zadel dan ooit tevorenNaar Guadix en CazorlaHuwelijk Constantijn en LaurentienKoninkrijksrelaties en de Europese integratieSamen een nieuw huis betredenSamen van de zonsopgang genietenComplimenten Máxima voor Thom de GraafBaakkring/Cervanteskring (2)Beoogde bestuurssamenstelling Cervantes HoldingMijmeravond in Arnhem  – Goedkeuringswet behandeldConstantijn en LaurentienGoed nieuws van een harde werkerTango moeilijkste moment op huwelijksdagHartverwarmende reacties op Nederlands-Argentijns huwelijkAsociación Europea de Profesores de EspañolNoem Máxima Prinses van OranjeDagboek 009 25 jaar eerstegraads docent SpaansDagboek 012 Inzake Candle in the WindBoek 010 verkocht aan Rob de Vries Stadelaar uit SneekKiezen van een uitgever en sponsoringStrategisch planCervantes GameNew York… New YorkInzake 31 augustus 2003Koninginnendag 2003 in Olst en DeventerHet Woord is thans aan Koningin ElizabethBilderberggroepMaximiliaanJeanius terug naar EngelandFinanciële zaken IIAlexander Weijts uit Lathum¿Adónde vamos?Kroon op het werkRecht en VergevingEl cochinillo ferozVan Brussel naar Buenos Aires en terugAmerica AmericaCervantes ProductionsPrinses Diana StadionPrins Rainier van Monaco overledenIn Memoriam Prof.Mr. Alis KoekkoekInstituto Cervantes Limited EnglandGroen licht voor Karel AalbersBezoek aan De EngelenburgRegeren is vooruitzienWillem-Alexander 39 jaarDe waarheidNederland-ArgentiniëCervantes aan de WaalVier jaar na de eerste rechtsziting van Paul BurrellHeinekenborrel 2006Geen statistiekenDe Blik op oneindigWillem-Alexander en Máxima vijf jaar getrouwdAfspraak 2 april 2007 geannuleerdDe hoofdzaakDerde dochter voor Máxima en Willem-Alexander42ste AEPE-Congres in Santander Het geheime wapenVerhalen van de Number OneRomería de San MiguelGeen kerstkaarten dit jaarKoninginnendag 2008 op IbizaLa PlazitaDe ontbrekende fotoInzake ¡Temperament! van augustus 200828 septemberbezoek aan Apeldoorn en BrummenColloquium van de Asociación Europea de Profesores de Español in Buenos AiresExcursión a pie por el centro de Buenos AiresReisverslag juli 2009ABN-AMROPrinses MáximaPrinsessen van de wereldConvergentie  Jan-Kees Meijnen en De Horsten in WassenaarSchavuit van Oranje Deel 2Schavuit van Oranje Deel 4Nieuwe statistieken februari 2010Willem- Alexander en Máxima acht jaar getrouwdDía de Andalucía 2010 A Holy DayDe koffer van Prinses Máxima en overige wederwaardighedenReactie van Burgemeester Thom de GraafKoninginnendag 2010 in ZeelandOntmoeting met Baltasar GarzónWallage en Rosenthal informateursEen historische ontmoetng – Un encuentro HistóricoVeertien jaar Candle in the windMarbella en Puerto Banús opnieuw bezochtProcedures bij een huwelijkFeedback op Den Uyl en de affaire LockheedVan Buitenveldert tot BuitenkaagOnderwijsdebat in de Tweede Kamer der Staten-GeneraalHet Wereldkampioenschap Voetbal 2018 gaat naar RuslandStaatsbezoek aan Qatar gaat doorJaarvergadering Levende Talen op zaterdag 2 april 2011 in UtrechtTerug uit Portugal en Nederlands Staatsbezoek aan QatarAfvaardiging Nederlands Koninklijk Huis bij huwelijk Prins William bekendDe Cervantescruise en het Huis van OranjeIr. Bill Holdsworth en het Nederlands Staatsbezoek aan DuitslandBezoek aan Dr Sergio Torregrosa CasañasTwee dagen nationale rouw in SpanjeShakira Schyfsma eerste cursiste van het Instituto Cervantes BeneluxBezoek aan Vino Mío en Mi Terraza naast het Teatro Cervantes in MálagaDe Cervanteskring ontwikkelt zichHonderd jaar Levende Talen en verjaardagsconcert voor Prinses MáximaSluiting onderzoek Proces WildersHans Wijers weg bij AKZO-NobelBij de vijftigste geboortedag van Lady Diana Frances Spencer Prinses van WalesDen Haag-Purmerend-SoestdijkPrinsjesdag 2011 en de Kamer van Koophandel te AmsterdamThom de Graaf vertrekt als Burgemeester van NijmegenVan hoofdlijnen naar nitty gritty detailsHeinekenborrel Amsterdam en de Keizer KarelprijsBeatrix, Oranje onder vuur Deel 1 en 2Een zware verantwoordelijkheidBeatrix, Oranje onder vuur Deel 3 – De omwentelingEen berichtje vóór mijn terugkeer naar het Koninkrijk der NederlandenBreedveld, Onderwijs, Financiën, Economie en Sociale ZakenBlauw Bloed en het Landgoed HeyendaelReinildis van Ditshuyzen over koninklijke huwelijkenVijfde NS-keuzedag 2011-2012Radio Nederland Wereldomroep en het afscheid van Wim Huinck op 14 maart 1998 in Slot Zeist en Boris van der Ham verlaat de politiek.