BERICHT VAN ARTIFEX

Na verzending van Joti Bryant, Lathum, terugblik op 1992 en mijn documenten d.d. 23 mei vanaf 5 januari 1991, de dag van El Toboso en terugblik op 1992 en mijn documenten d.d. 24 mei vanaf 5 januari 1991 dag van de Grot van Montesinos  zag ik What’s Behind Kate Middleton and Prince William’s Changing Social Media Presence van afgelopen donderdag 21 mei ontving ik vanmorgen om 07:11 het bericht ‘Unieke stadswandeling door het stille Amsterdam en de laatste tips voor thuis!’ van Artifex. Artifex hield zich oorspronkelijk alleen bezig met de organisatie van activiteiten in en rondom Paleis Soestdijk. Dus wel aardig dat ze mij hebben herontdekt. Daarom memoreer ik mijn documenten waarin Artifex is vermeld: Bank Cervantes BeneluxJan van der Heyden de schilder in de Verenigde Staten van Noord-Amerika / Het Paleisdak opThe Real Number OneArrestatie Mohamed Al Fayed naderbij en Reinildis van Ditzhuyzen over koninklijke huwelijken.