PASCAL KAMPERMAN, MARCEL BOEKHOORN, N.E.C. TERUG IN DE EREDIVISIE, MIJN DOCUMENTEN D.D. 24 MEI VANAF 1992 EN HET LICHT OP BALMORAL, GREAT ORMOND STREET IN LONDEN EN DE BBC

Pascal Kamperman liet vanmorgen op ESPN1 beelden zien van het bezoek van miljardair Marcel Boekhoorn aan de kleedkamer van de gisteren in Breda naar de eredivisie gepromoveerde Nijmegen Eendracht Combinatie N.E.C. Het ziet ernaar uit dat hij medeëigenaar wordt van de club. In mijn dossier is Pascal Kamperman onder meer vermeld in Reddingsplan VitesseCongres voor het Nederlandse bedrijfsleven aan de Costa del SolOnder de keizerskroonKoortsachtige onderhandelingen en FC Cervantes Dossier Vitesse.

En Marcel Boekhoorn treffen wij aan in Tjeenk Willink en het onderwerp DSBMarcel Boekhoorn, The Ritz en de Nationale Ondernemingsprijs Koning Willem IOntmoetingen in het Stadhuis van NijmegenTerwijl de Tweede Kamer vergadertSucces voor Mr. Abraham Moszkowicz, the next stepVan der Heyden, Spencer, Donner en OpsteltenDe opvolging van Herman Tjeenk Willink in de Raad van StateKorte ontmoeting met Burgemeester Pauline Krikke van Arnhem en bezoek aan De Engelenburg in BrummenWie wordt de nieuwe burgemeester van Nijmegen?Heinekenborrel Amsterdam en de Keizer KarelprijsDe 74ste verjaardag van Hare Majesteit De KoninginFusieprocessen en de Stichting Cervantes BeneluxToine Manders en Kasteel DrakensteynABN-AMRO, Eton College en het bericht van Ingeborg MusscheInventarisatie Spaans door Drs. J.G.F. Doensen en opsomming vermelding Drs P. Ottenhoff en AEPE2010 45ste Internationale Congres van de Asociación Europea de Profesores de Español in La Coruña.

Ik meen hem ook te hebben herkend tijdens de uitvoering van de musical Moulin Rouge op zondag 19 juni 2011 in het Parktheater te Eindhoven. Met een bos rode rozen in een paars papier. Wij werden toen op hetzelfde mement in de schijnwerpers gezet.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 MEI VANAF 1992, HER MAJESTY THE QUEEN ‘UPSET’, PRINS WILLIAM IN SCHOTLAND AND ‘LOS IMPERIALES DE NIMEGA’ BACK TO THE EREDIVISIE mijn verbindende elementen d.d. 24 mei vanaf 1992 tot en met 2012:

1992 La cueva de Montesinos Ruidera

Ruidera, La Mancha
Lagunas de La Ruidera

1995 Elke dag is voor mij een nieuwe dag en ook een nieuw begin 1997 Your trip to Pakistan 1998 Statuten Stichting Cervantes Benelux 2000 Continuing Story 2001 De Liefde van Paars  2002 Her Royal Majesty The Queen 2003 Navigatiesysteem 2004 To the roots 2006 Application for change of ownership

2008 Vrouw voor winkel TelefónicaVerzoek om nadere informatie¡Viva Ibiza! 2010 Aanmelding algemene ledenvergadering te Leiden20100524 Hoofddorp 2011 Hernieuwde belangstelling voor Diana en Gran Hermano

2012 Westerterp en Amaragua.

Ik ben de Daily Mail zeer erkentelijk voor de mededeling dat Her Royal Majesty The Queen heeft besloten zich deze zomer te zullen terugtrekken in Balmoral Castle. Reden om nog eens mijn verbindende elementen te memoreren waarin Balomoral is vermeld: 1997 My Dear Royal HighnessI will undersign the contract next 28 SeptemberThe domestic circle is Balmoral CastleLetter to Queen Elizabeth II and In Memoriam sent to Queen BeatrixCondolences to Sergeant David Sharp at Eton CollegeHoroscoopLetters to Diana Princess of WalesDe regenboog 1998  Uw kenmerk TJ/RT 012/4 97 058Zelfonderzoek 1999 Royal developmentsDe Hertogin van Neerbosch-OostDe bruiloft van DulcineaDe kip met de gouden eierenOp weg naar kerstSchreiner en CervantesElizabethPurple Heart OperationThe Lion sleeps tonightHet gelijk van de astroloogTerug van bijna weggeweestAuto wegVan Amsterdam via IJmuiden en Newcastle naar BraemarEngagement-day Last Will on behalf of Prince WilliamMelrose en Galashiels Terugblik op 28 december en vooruitblik Over the border 2000 Vragenformulier Vrij-voor-tweeTerugblik en perspectiefVandaag is het begonnen 2001 Key number four 2002 Totem Tours IncorporatedBericht aan de directie 007The sixth anniversary of my first engagement after my divorceKiezen van een uitgever en sponsoringVermogensbestanddelen Instituto Cervantes Limited England and WalesBericht aan Mr G. van Amstel 2003 Information is the businessThe real truth about DianaEeltje Halbertsma in Grouw 2004 Buckingham Palace Letters 2005 Valentijn 2005Hans van den BroekCervantes ProductionsHart van de organisatieThe green, green grass of homeThe BiographerMarbellaDoornenburg –  Nieuwe statistiekenKoortsachtige onderhandelingenEenzaam en ook alleenNegen jaar na dato 2006 Kabinetsformatie 2007 De weg naar gerechtigheidCongratulations to H.R.H. Prince William Arthur Philip LouisThe Diana Inquest Part 2Imran Khan gearresteerdSalarisbesprekingenKeuzeproces 2009 Nieuwe index Letters to Diana, Princess of WalesThe QueenThe Queen of tonight 2010 The Scottish ExperienceEen weekend met Mr.Drs Marc van HoornYour wedding on 29 April 2011 2011 Een Heydense Tweede Paasdag en Sergeant David SharpBurgerservicenummer en Pim KaperHarvard University Cambridge Massachusetts 2012 De 74ste verjaardag van Hare Majesteit de KoninginEerste depot handelsmerk tien jaar verlengdKen Wharfe, Richard Kay en Andrew MortonEton en Eton College.

Terzake deze reportage uit 1991.

Ontvangen van Daily Mail:

08:31 Martin Bashir insists loved Princess Diana unfair blame death

09:58 Ernstig cable carongeluk bij Baveno

12:00 Terug van Clínica dental Milenium Prince Harry constantly anxious lose Meghan like lost Diana says royal expert

13:44 Great Ormond Street porter jailed 18 years sexual offences against young boys Great Ormond Street is onder meer vermeld in:  Organizational structure en In Koninklijke Dienst.

14:18 Jeremy Vine calls criminal inquiry Martin Bashirs Princess Diana interview lies BBC announces review into ‘editorial policies and governance’ after Martin Bashir scandal as presenter Jeremy Vine calls for criminal inquiry into journalist’s Princess Diana interview lies and corporation cover-up. BBC board announces new review of ‘effectiveness of editorial policies and governance ‘. Jeremy Vine said it’s ‘hard to disagree’ that police should launch criminal probe. Shared piece written by former-chief prosecutor for North West Nazir Afzal. Said ‘police cannot hold back any longer’ and must consider probing Bashir. Charges including forgery, pecuniary advantage by deception or misconduct in public office.  By Jemma Carr For Mailonline  Published: 12:38 BST, 24 May 2021 | Updated: 13:10 BST, 24 May 2021 The BBC today announced it will launch a review into the effectiveness of its ‘editorial policies and governance‘ as Radio 2 star Jeremy Vine called for a criminal inquiry into Martin Bashir’s Princess Diana interview lies and the 25-year cover-up that followed.

18:00 Na dit te hebben vastgesteld heb ik volgens afspraak 17:00 mijn Argentijnse kapper Alejandro bezocht in de Avenida Joan Miró. Alejandro is afkomstig uit de regio Misiones. Hij heeft mij in het bijzonder in het licht gezet. Gelijk een Barbier van Sevilla.

18:14 Prince-Philip heaven sent consort Queen Lady Prudence Penn says

18:55 Marcel Boekhoorn juicht mee in kleedkamer

19:01 Promotiefeest NEC bij de Goffert

Na dit te hebben vastgesteld gaan mijn gedachten terug naar ons bezoek op 23 maart 2017 aan het Portugese Sintra en mijn hiernavolgende bezoek als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux aan Bragança.

21:47 Weer trekken wij ten strijde

21:54 Terzake

22:24 Gezien The Queen’s Speech

22:39 Het spreekt vanzelf dat ik haar beleidsvoornemens ondersteun.

23.29 In dit verband heb ik er nog altijd moeite mee dat Haar Regering zich heeft teruggetrokken uit de Europese Unie.