DE GOUDEN KOOI, MIJN DOCUMENTEN D.D. 25 MEI VANAF 1992, KONING WILLEM-ALEXANDER IN DE KEIZER KARELSTAD EN NIEUWS VAN ONZE BUTLER PAUL BURRELL

Vanmorgen heb ik Deel 3 gezien van Dionne dichtbij Máxima. Het is een terugblik met bijzondere herinneringen die begint in het jaar 2001 met als bijzondere hoogtepunten het huwelijk op 2-2-2002

Televisiebeelden van het jonge echtpaar Willem-Alexander en Máxima
In de trein van Nijmegen naar Arnhem
De Steeg
De Middachter Allee
Wellecom in Ellecom

en de inhuldiging van het koningspaar op 30 april 2013. Hierbij heb ik in het bijzonder de positie van Henk Morsink waargenomen achter de koning.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht PASCAL KAMPERMAN, MARCEL BOEKHOORN, N.E.C. TERUG IN DE EREDIVISIE, MIJN DOCUMENTEN D.D. 24 MEI VANAF 1992 EN HET LICHT OP BALMORAL,  GREAT ORMOND STREET IN LONDEN EN DE BBC mijn verbindende elementen d.d. 25 mei vanaf 1992 tot en met 2012: 1992 De fenix is herrezen

El Greco: Edelman met de hand op de borst
Bezoek aan de kathedraal/moskee van Córdoba

1997 Procedure at the Ministry of Justice in The Hague 1998 De paarse vlinder en het blauwe licht 1999 Get your kick… in The Klik 2001 Hengelen naar Engelen 2003 De lege stoel

2006 Uw kenmerk 641211928 2007

St. George’s Church Málaga
Een bijzondere kerkdienst

2010 Fergie, Hoofddorp, en de blunder van Emile Roemer, voormalig onderwijzer te Beuningen 2011 Gil Robles

en 2012 Canada, De Koninklijke Weg en Alexander Pechtold.

In dit verband las ik dat Koning Willem-Alexander vandaag het Radboud  UMC in Nijmegen heeft bezocht. Reden om mijn correspondentie met onze Nederlandse koning vanaf 1996 nog eens onder de aandacht te brengen: Stichting Cervantes BeneluxUw schrijven 96/wa/mjvKroonprins Philippe van BelgiëUw oriëntatieprogramma ter voorbereiding van het koningschapUw reactie van 8 augustus op mijn brief van 31 juliEuropean Cervantes FoundationVeiligheidsmaatregelenA sus 33 añosUw kenmerk 02/wa/mjv en Felicidades.

14:17 Ontvangen van de Daily Mail: Paul Burrell slams Prince Harry interviews saying he’s blinded Meghan Markle Princess Diana’s former butler Paul Burrell said the late royal would be ‘heartbroken’ by disintegrating relations between Prince Harry and the royals.  Burrell’s comments come days after Prince Harry dropped another nuclear ‘truth bomb’ on the Royal Family accusing them of ‘total silence’ and ‘neglect’. ‘Truth bombs’ have seen Harry claim Prince Charles made him ‘suffer’ as a child in his new series for Apple, The Me You Can’t See B y Jo Tweedy For Mailonline Published: 13:00 BST, 25 May 2021 | Updated: 13:16 BST, 25 May 2021 Princess Diana’s former butler Paul Burrell has said the late royal would be ‘heartbroken’ by Prince Harry airing ‘dirty laundry’ in a series of recent US interviews. Paul Burrell, 62, told Closer Magazine that he hopes Harry, 36, will stop giving the ‘truth bomb’ interviews that have followed since the royals first spoke to Oprah Winfrey in March this year. The former royal aide said recent revelations by the Duke of Sussex in his new series for Apple, The Me You Can’t See, and The Armchair Podcast were self-destructive.  Burrell’s comments come days after Prince Harry dropped another nuclear ‘truth bomb’ on the Royal Family accusing them of ‘total silence’ and ‘neglect’ when Meghan was suicidal. He claimed Prince Charles made him ‘suffer’ as a child and insisted he would not be ‘bullied into silence’ when he alleged ‘The Firm’ ‘trapped’, smeared and dumped them. Burrell said: ‘He’s been blinded by Meghan, by her beauty and by this Hollywood world. ‘I think now it could only be Meghan who can stop him from doing these interviews and doing any more damage, and destroying himself. ‘He won’t heal if he keeps doing this — it’ll make things worse in the long run.I honestly have no idea when he’ll stop.’  Speaking about how the late Diana, Princess of Wales would view Harry and Meghan’s tell-all approach, he said he thought she would be ‘heartbroken it’s come to this. He said: ‘Diana would be heartbroken it’s come to this. Not only would she be devastated that Harry is cut off from his family, but she’d disapprove of him tearing down the royals. ‘She’d want him to stop airing his dirty laundry, and to live a quiet, private life, focused on his children.’ In recent candid interviews, the Duke of Sussex said he and his wife felt abandoned by his relatives and this was one of their ‘biggest reasons’ for leaving for California last year. He told Oprah: ‘Certainly now I will never be bullied into silence’, adding: ‘I thought my family would help, but every single ask, request, warning, whatever it is, just got met with total silence, total neglect.  ‘We spent four years trying to make it work. We did everything that we possibly could to stay there and carry on doing the role and doing the job. But Meghan was struggling.’ He added: ‘That feeling of being trapped within the family, there was no option to leave.  Eventually when I made that decision for my family, I was still told, “You can’t do this”, And it’s like, “Well how bad does it have to get until I am allowed to do this?”. She [Meghan] was going to end her life. It shouldn’t have to get to that.’

15:08 In dit verband ben ik nog steeds de overtuiging toegedaan dat Prinses Diana na het optekenen van haar echtscheidingsconvenant door haar advocaat Anthony Julius en het hiernavolgende – nooit vrijgegeven – testament onze butler Paul Burrell opdracht heeft gegeven om haar bezittingen veilig te stellen voor ons bedrijf Instituto Cervantes Ltd England and Wales en de Britse rechter William Boyce op onrechtmatige wijze op deze bezittingen beslag heeft laten leggen.

16:23 Breaking news Biden meet Putin summit June 16 Switzerland Ik heb op die dag een afspraak met de tandarts. Maar het doet mij deugd dat Vladimir tot deze toenadering bereid is.

16:42 Prince Charles smiles visit Coventry Camilla Parker Bowles Dat doet mij eveneens deugd. Warwick Business School  is gevestigd in Coventry. In dit verband verwijs ik naar mijn onderhoud met Mr. Robert Dyson op vrijdag 25 april 1997.