VREDE IN HET MIDDEN OOSTEN, MIJN DOCUMENTEN D.D. 26 MEI VANAF 1992, HEIMWEE NAAR MORGEN EN START VAN DE VUELTA 2022 IN NEDERLAND

Aansluitend aan mijn bericht DE GOUDEN KOOI, MIJN DOCUMENTEN D.D. 25 MEI VANAF 1992, KONING WILLEM-ALEXANDER IN DE KEIZER KARELSTAD EN NIEUWS VAN ONZE BUTLER PAUL BURRELL zijn mijn gedachten uitgegaan naar mijn bezoek aan mijn jongste zoon Ramon, zijn lieve vrouw Femke en kleinkinderen Jasper en Merel. Dat was in februari 2019 zoals dat is te zien op  Ocean Park en de overige verslagjes van mijn bezoek in 2019 op Tempel Weng Toin Sin, Nieuwjaar in China 2019 en Dim Sum en Sai Kung. Vervolgens werd ik gebeld door een Spaanssprekende heer met de medeling dat ik een stuk zou hebben getekend inzake het conflict tussen Israël en Palestina. Dat is niet het geval. Dat neemt niet weg dat ik een groot voorstander ben van vrede in het midden-oosten.Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 26 mei vanaf 1992 tot en met 2012: 1992 De andere kant van Sierra MorenaCentro de Lenguas e Intercambio Cultural (CLIC) Sevilla

CLIC Sevila

1995 Brief van Jonkheer Carel van Nispen tot Sevenaer

1996 Brief aan de directeur van de Centrale Recherche Informatiedienst  

In deze brief heb ik Koning Juan Carlos abusievelijk aangeduid met ‘Su Real Majestad Don Juan Carlos de Bourbon Parma’. Dit dient echter te zijn Don Juan Carlos de Borbón y Borbón 1997 Weekly Report 21I booked for the journey to England 19970526 Weekly Report 21

Verzendbewijs
Programma-overzicht de Baak 1996-1997

1998 Hart van Nederland 2001 Arnhemse rechtszaak 2003 Hartsaangelegenheden 2005 20050526ManvanLaMancha

Don Miguel de Cervantes y Saavedra

2006 Opnieuw Kees van Lede 2007 Bezoek aan St George’s Church in Málaga 2010 Boris van der Ham en het Valkhof 2011 De Cervanteskring ontwikkelt zich 2012 Ad Kreuger en het adres Neude 30C te Utrecht.

Na dit te hebben vastgesteld zag ik Paul van Vliet op Omroep MAX over zijn boek ‘Heimwee naar morgen’. Ik heb altijd bewondering gehad voor Paul en heb hem onder meer vermeld in Karel van Vught tot Oosterhout en de brief van Winnie, Nationale Onderwijstentoonstelling 2001 en De mannen van Diana Deel 2. De laatste keer dat ik een optreden van hem heb bijgewoond was in de Reehorst in Ede op uitnodiging van mijn vrienden uit Maarn.

Vervolgens vernam ik via het NOS Journaal dat de Ronde van Spanje volgend jaar in Utrecht van start gaat. Gevolgd door twee etappes naar ’s-Hertogenbosch en Breda. In dit verband memoreer ik mijn verbindende elementen waarin de Vuelta a España  is vermeld: Día de la nueva etapaTussenrapportage uit El TobosoKoningin Beatrix 69 jaarCervantes Management Centre in TorremolinosHet Gouden Boek van BrummenDerecho permanenteLa Vuelta en de Cervanteskring

La Vuelta in Zutphen op 31 augustus 2009
Ooit de dépendance van het Institute of English Studies
Het huis van David Bloch op het adres Schupstoel 1 te Zutphen

La Vuelta a EspañaNoordwijk aan de zuidkust  

Vooruitblik op de Alumnidag 2009 van de Radboud Universiteit te NijmegenHerfst op De EngelenburgPlus Ultra againConstantino de Miguel, Experiencias holandesas en het eerste paarse kabinetGerrit Zalm en Ernst Hirsch BallinHeinekenborrel 2009Schavuit van Oranje Deel 1Van Bert Schaake via Bob Jurgens en de Wars of the roses naar Zuid-Afrika  –   Experiencias holandesas 1989 en het Cervantes Management CentreStart van de nieuwe ontwikkelingsfase vanaf 14 februari 2010Premier Balkenende overleeft debat over rapport Davids en bijzondere belangstelling voor mijn brieven aan Harry StarrenHernieuwde belangstelling voor FC Cervantes Arnhem, Prinses Diana Staadion, Alan Beer en Guy VerhofstadtStichting Cervantes Benelux en de Nationale PostcodeloterijCervantes Holding te Althorp HouseHet speelveld is uitgezet en de wedstrijd kan beginnenRetour Torremolinos-NijmegenEen bijzonder Nederlands-Engels gesprekRondom Paleis Huis de Voorst te EefdeTerwijl de Tweede Kamer vergadertJoop van den Ende, Cor van Zadelhoff en Pieter WinsemiusHispanocommunicatieVitesse en het beleidsplan CervantesBericht uit de Verenigde Staten inzake Letters to Diana, Princess of WalesVilla in Spanje of in EerbeekSauna De Heuvelrug en de LionsVan der Heyden, Spencer Donner en OpsteltenIn De Winkel van Sinkel is alles te koopPrinsjesdag 2011 en de Kamer van Koophandel te AmsterdamAlumnidag Radboud Universiteit groot succesExcalibur het zwaard van Koning ArthurHeinekenborrel Amsterdam en de Keizer KarelprijsValkhof Magazine en de Seat Altea en Prinsjesdag 2012.

En niet te vergeten De Vuelta in Álora en De Vuelta in Málaga op 23 en 24 augustus 2015. Ontvangen van Daily Mail 13:58 Nieuws uit Northamptonshire 14:42 Prince William normal bloke Middleton family 14:51 Harry Oprah host Apple TV FRIDAY follow mental health documentary 15:13 Kate Middleton Prince William return St Andrews met 20 years ago

Vervolgens Kate Middleton continues Scottish themed wardrobe tartan coat host NHS staff A touch of tartan! Kate Middleton continues her Scottish-themed wardrobe with an £849 check trench coat as she and Prince William arrive in Prince Philip’s old Land Rover to host NHS staff for a special film screening at the Palace of Holyroodhouse.

Herinnering aan mijn bezoek aan The Palace of Holyroodhouse in Edinburgh op 28 december 1999

The Duchess of Cambridge wore full length Heather Tartan Marlborough  Trench Coat by Holland Cooper. Teamed her outfit with emerald green stilettos and appeared to be wearing a glittering gold dress underneath. Kate and Prince William hosted NHS Charities Together and NHS staff at drive-in cinema screening of Cruella By Hayley Richardson For Mailonline. Published: 20:39 BST, 26 May 2021 | Updated: 14:36 BST, 27 May 2021 Kate Middleton continued her Scottish-themed wardrobe this evening, sporting a full-length tartan trench coat to host NHS Charities Together and NHS staff at the Palace of Holyroodhouse in Edinburgh with Prince William. The couple arrived to greet their guests in a Land Rover Defender that previously belonged to Prince Philip, who passed away aged 99 on April 9. The Duke of Edinburgh was so fond of the British-made vehicles that he arranged for his coffin to be carried on one at his funeral, which was ‘designed and custom-made to the Duke’s specification’. Queen of diplomatic dressing Kate, 39, sported an £849 Marlborough Trench Coat in Heather Tartan by Holland Cooper for tonight’s occasion – having worn a blazer by the British brand earlier today for a visit to St Andrews. The statement piece featured a double breasted-front with eye-catching gold buttons and a belted waist, giving it a fitted silhouette which complimented the Duchess of Cambridge’s slender frame. The mother-of-three appeared to be wearing a shimmering gold Joseph skirt beneath the coat, and she teamed her outfit with a pair of emerald suede Manolo Blahnik stiletto heels.