HET THEEHUIS OP DE HORSTEN EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 8 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van Cor van Zadelhoff, mijn documenten d.d. 7 juni vanaf 5 januari 1991 en een kopje thee gaan mijn gedachten uit naar het theehuis op het Landgoed de Horsten in Wassenaar. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin De Horsten is vermeld: Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux Correspondentie met het Koninklijk Huis van NederlandEuropean Cervantes FoundationKarlspreis ter attentie van Hare Majesteit Koningin Beatrix der NederlandenLandgoed de Horsten te Wassenaar (1) ter attentie van de Algemeen Secretaris van Hare Majesteit de KoninginEvaluatieverslag loopbaanadviesConvocaties ter attentie van Hare Majesteit Koningin Beatrix der NederlandenLandgoed de Horsten te Wassenaar (2) ter attentie van de Algemeen Secretaris van Hare Majesteit de KoninginOverzicht gevoerde correspondentie met regeringsfunctionarissen vanaf 1 januari 1996/declaratieHuwelijk ter attentie van Hare Majesteit Koningin Beatrix der NederlandenLandgoed de Horsten te Wassenaar (3) ter attentie van Hare Majesteit Koningin Beatrix der NederlandenKeerpunt 98Valentijn 1998GelovenKaagweekSilver SeraphMiss LegsDaily MailGedeelde smart is halve smartDe vijfde zuilInzake februari 1992DiplomatieTH-ZL-50God save the QueenNieuw koninklijk alternatiefAftellenEdinburgh CastleBuilding the holding VBuilding the holding IX Ik was er te laat voor de thee (17.15) – Gebed zonder Van den EndeQuatorze JuilletGood Intent26 oktoberborrel ter attentie van directiesecretaresse Karin de Winter te Noordwijk en DriebergenStichting Wereldouders (1)Berichten aan Harry Starren en Robert BischotKok meldde affaire Margarita nietBerichtuit de Keizer KarelstadInzake 31 augustus 2003Warm welkom voor prinselijk paarKoninginnendag 2003 in Olst en DeventerVruchtbaar weekendPartijen stemmen in met regeerakkoordNieuwe bruidPriffesieFeria de la Virgen de la Carihuela38ste Internationale congres van de AEPE in Alcalá de Henares (2003)Hartmut StoessleinDe Horsten wellicht dicht voor publiekMijn mobiele telefoonRoyal NavyAmerikaanse avondJohnny EnglishOpvolging van DianaKroon op het werkDankAhead OnlyLaatste brief uit NederlandCongratulations on your 66th birthday on behalf of Mr Les Jell in Hertfordshire (United Kingdom)Van Brussel naar Buenos Aires en terugMe encantan los holandesesHet schijnbaar onoverbrugbare overbruggenOnroerend goedFinishing touchMax Lucas ChristiaanRoyal CavalryKernbegrippenHeydens initiatiefDe AftrapNieuwe statistieken februari 2005Inzake Her Majesty’s Tax CollectorUnidad, Justicia y Libertad Prince of Wales Tea – Sunflower PowerMassage of sauna¡Leve de Koningin!Tien jaar Van der Heyden-SpencerGroeten uit de Keizer KarelstadEverything I do, I do it for youThe Queen’s CastleAriane (2)De gele roosVoorbereiding 10e E-Nederland CongresTerug in TorremolinosVerslag Arnhem en Den HaagNEC-Vitesse in het spoor van FlorisSleutel 97Op weg naar Valentijnsdag 2009Bezoekverslag Noordwijk, Rijswijk en WassenaarDe Wellenkamp in NijmegenDe blik op 28 decemberJankees Meijnen en De Horsten in WassenaarSchavuit van Oranje deel 2De terugkeer van de megamanHare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden 72 jaarDe Ridderzaal en de ArianeraketRabobankAA 81Wallage en Rosenthal informateursQuatorze Juillet 2010Aan de vooravond van een nieuwe Nederlandse regeringRetour Vlissingen-Nijmegen28 september 2010 Geen bezoek aan Apeldoorn en BrummenVragen aan Drs E.H. HalbertsmaZending gesorteerd in sorteercentrumJoop van den Ende, Cor van Zadelhoff en Pieter WinsemiusWindsor, Maidenhead en Ascot in BerkshireMet het oog op DubaiBezittingen van Koningin Juliana geveildAriane (4)Ir. Bill Holdsworth en het Nederlands Staatsbezoek aan DuitslandPrinses Máxima 40 jaar en Thomas Triebels 47 jaarJuliana Prinses van Oranje en de brief aan Lady Sarah MacCorquodaleOpnieuw James HewittTrouw en trouwen28 september 2011 Een bijzondere dag vandaagDe Monarchie in De LiftEva Jinek, de tovenaar van Alkmaar en Hans BlankertDe HMKB en de knipoog van Steven SpielbergDe 74ste verjaardag van Hare Majesteit de KoninginValentijn en SneekWindsor, Facebook en CervantesonlineFriends foreverHampton CourtOndernemerschap en Windsor Castle.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 8 juni vanaf 5 januari 1991: Sluit vredeBrief van 7 juni 1995 ter attentie van de penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux 1997 My photograph on page 55 of NRCDank aan Herman de KoningDemonstration of Walcote House on behalf of Maxwell-Heppell in Warwick U.K.Our conversation on Friday 25 april on behalf of Mr Robert G. Dyson of Warwick Business School.