VOORUITBLIK OP DE VIERING OP 13 OKTOBER VAN HET VEERTIGJARIG BESTAAN VAN DE NEDERLANDSE CLUB COSTA DEL SOL EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 15 JUNI VANAF 5 JANUARI 1991

Na verzending van mijn documenten d.d. 14 juni vanaf 5 januari 1991 zag ik de herhaling van Pauw met mijn voormalige stadgenote Tineke Schouten aan tafel. Ook ontving ik Uitgave No 3 2019 40e jaargang van De Vliegende Hollander van de Nederlandse Club Costa del Sol met een vooruitblik op de viering van het veertigjarig bestaan. Een bijzondere gaste wordt dezelfde Tineke Schouten die tijdens de viering in het voormalige Gran Hotel Beatriz te Fuengirola vanaf 14:00 een bijzondere one women show gaat verzorgen. Ook de familie Kazan geeft acte de présence vanaf 12:15.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten d.d. 15 juni vanafFax message to the management of Earls Court GymThe Top Starts Business Plan ter attentie van de Heer K. Eric Kroes in TernaardDavid FrostMain Street in GibraltarDiana, Her Quixotic Quest on behalf of Mr Ron Westwood from Windermere United KingdomOntwikkel uw bedrijf ter attentie van Harry Starren van de Baak te NoordwijkOntwikkel uw bedijf ter attentie van programmamanager Wouter Limmen van de Baak te Noordwijk Bush bezoekt de finca van Aznar bij ToledoDagboek 010 ‘Clarín’ uit Buenos AiresRoyal AscotBoottocht in Grouw gecanceldJaap de Hoop Scheffer en Rita VerdonkInzake de vergadering in de Korte Nieuwstraat 6 te NijmegenJuliana Prinses van Oranje en de brief aan Lady Sarah Mac Corquodale en Boris van der Ham verlaat de politiek.