EEN GEZELLIGE BIJEENKOMST VAN DE NEDERLANDSE CLUB COSTA DEL SOL IN FUENGIROLA EN MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 3 JULI VANAF 1987

2012070211 Fuengirola Nederlandse Club Costa del Sol Voorzitter Wilmar en Gastheer Rien

Gisteravond heb ik een gezellige bijeenkomst meegemaakt met de Nederlandse Club Costa del Sol in Chiringuito Gali Gali in Fuengirola. Ik sprak er onder meer over mijn samenwerking met Liesbeth Halbertsma met een uit de Erasmusweg in Noordwijk afkomstige deelneemster.

19960109 Brief aan Mevrouw E. Halbertsma Koningin Astridboulevard 23 2202 BJ NOORDWIJK

De Erasmusweg ligt in de onmiddellijke omgeving van de Baak.

2012070205 Fuengirola Nederlandse Club Costa del Sol Zanger Bas Duynstee

Dat Bas Duynstee en Wilmar Bliek een goed zangduo vormen hebben we al kunnen zien tijdens hun optreden op 8 november 2019. Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 2 JULI VANAF 1987 mijn verbindende elementen d.d. 3 juli vanaf 1987 tot en met 2012: 1996 Oranje kaviaar

Oranje kaviaar aan Drs P. Ottenhoff Schellingslag 10 3991 RH HOUTEN binnen het kader van The cable turtle of purple

Voor de goede orde: “Elle est retrouvée. Quoi? – l’Eternité. C’est la mer allée Avec le soleil. Beste Peter, Dit is een historische brief. Vanavond ontving ik het bericht dat de eerste cliënte van het Instituto Cervantes Benelux voor haar staatsexamen Spaans HAVO/VWO is geslaagd. Het is de eerste keer dat dit examen is afgenomen. Daarmee heeft mijn Instituto Cervantes de primeur en vanaf heden een permanent rechtinstandhoudend gebruik gevestigd in de Benelux. Mijn naam en dat van mijn erfgenamen zullen vanaf heden tot in lengte van dagen aan het Instituto Cervantes verbonden blijven. Het komt er nu op aan om het Instituto verder te operationaliseren. Gisteren bezocht ik mijn bedrijfsarts. Wij zijn gezamenlijk de mening toegedaan dat de zware druk als enige verantwoordelijke voor een marktsegment van miljoenen mensen mij nog arbeidsongeschikt houdt. De druk kan niet op één punt blijven rusten en dient dus te worden verdeeld over meerdere ‘poppetjes’. Ik moet kunnen gaan delegeren. Dat betekent dus dat ik vanaf heden behoefte heb aan geschikte, betrouwbare managers die het instituut gaan opstarten en runnen. De bedrijfsvereniging hecht hier haar goedkeuring aan. Ik rapporteer overigens direct aan de Minister van Justitie. De ontwikkeling van mijn Instituto Cervantes zal parallel gaan lopen met de ontwikkeling van Europol. Mijn toekomstige medewerkers dienen immers meer dan honderd procent verzekerd te zijn van hun persoonlijke veiligheid binnen het marktsegment. Met mijn oude schoolkameraad en ‘brother in arms’ Herman de Koning heb ik inmiddels een leuk contact opgebouwd in het kader van een gemeenschappelijke hobby: familie-onderzoek. De Stichting Cervantes Benelux mag zich overigens in een koninklijke belangstelling verheugen. Ik ben met name veel dank verschuldigd aan Hare Majesteit Koningin Beatrix en de Rooseveltstichting die ervoor hebben zorg gedragen dat de relatie met Su Real Majestad don Juan Carlos sterk is verbeterd door Hem in Middelburg de Four Freedoms Award uit te reiken. Don Juan Carlos is zeer aan het gedachtengoed van Cervantes gehecht. Hare Majesteit heeft zich bij deze gelegenheid een voortreffelijke ambassadrice voor het Instituto Cervantes Benelux getoond. Ik ben Haar daar buitengewoon dankbaar voor. Teneinde dit heuglijke feit, alsmede de uitreiking van de Karelsprijs aan onze Koningin, te vieren heb ik mij vorige week in het Stadhouderlijk Hof te Leeuwarden, de bakermat van onze Koninklijke Familie, vorstelijk laten onthalen. Het voortreffelijke vijfgangendiner deed mij enigszins denken aan de ‘cuisine Ottenhoff‘. Het was gegarneerd met oranje kaviaar. Ik bestudeer thans ook de familiegeschiedenis van de familie Van Oranje-Nassau. Ik kan mij nu ook een beeld vormen van wat het betekende als een lid van de familie werd verheven van ‘Heer’ tot ‘Jonkheer’ etc. Dat geeft een heel bijzonder gevoel. In mijn persoonlijke leven denk ik dat ik er ook weer eens aan moet gaan denken om een dame om haar hand te vragen teneinde met mij het tweede gedeelte van mijn leven te delen. Dat is niet eenvoudig, want vindt maar eens iemand die je je volledige vertrouwen kunt geven. Dat is voor mij nog een persoonlijk dilemma. Ik ga hier ook heel omzichtig mee om. Ik heb behoefte aan romantiek. Een tweede huwelijksreis. Champagne in een bubbelbad, urenlange strandwandelingen, verzoening. De Willem-Lodewijksuite van het Stadhouderlijk Hof bevat ook zo’n prachtig bubbelbad als bij jullie thuis. Een strandwandeling kan ik gelukkig weer maken op 10 september a.s. Ik neem dan deel aan de Strategisch Perspectief-bijeenkomst Spin in het web, duizendpoot? op de Baak te Noordwijk. Ik zie er zeer naar uit. Ooit heb ik eens aan een oud-collega een gedicht geschreven met de titel Een droom van rood en geel. Eén van de coupletten luidde ‘Een zaad geplant in een donker land is gestadig aan gaan groeien De toekomst heeft een gouden rand Een roos is weer gaan bloeien’ Un abrazo Bijlage: Het feest van de majesteiten (De Gelderlander 13 mei 1996)”

1997 First things firstUw brief d.d. 28 juni 1997 1998 Financieel economisch directeur 2000 De rode draad  2001 Bezoek aan de Stichting Onze Kleine Weeskinderen te Hilversum

2001070303 Utrecht Bezoek aan de Stichting Onze Kleine Weeskinderen te Hilversum
2001070305 Hilversum Bezoek aan de Stichting Onze Kleine Weeskinderen
2001070307 Hilversum Bezoek aan de Stichting Onze Kleine Weeskinderen
2001070315 Hilversum Bezoek aan de Stichting Onze Kleine Weeskinderen
2001070319 Hilversum Bezoek aan de Stichting Onze Kleine Weeskinderen
2001070320 Hilversum Bezoek aan de Stichting Onze Kleine Weeskinderen The Guardian
2001070324 Hilversum Bezoek aan de Stichting Onze Kleine Weeskinderen Hup Vitás
2001070343 Hilversum Station NS

2002 Bericht aan de Directie 003 2003 Nieuwe bruid 2005 Met open armen

20050703 In de boot van Benalmádena naar Fuengirola

2006 20060703 Heart of the world 2007

2007070306 TU Eindhoven Ir. Raimundus Johannes (Ramon) van der Heijden en Prof.Ir René van Zuuk
2007070310 TU Eindhoven Ir. Raimundus Johannes (Ramon) van der Heijden met ouders
2007070311 TU Eindhoven J.L. en R.J. van der Heijden
2007070314 TU Eindhoven Ir. R.J. (Ramon) en Drs M.F.A. (Mark) van der Heijden

2008 De Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse Ridderorden blijft voortbestaan 2009 Letters to Diana, Princess of Wales

20090703 John L. van der Heyden en Drs Jan G. Bloem in Kasteel Engelenburg in Brummen  

2010 Nieuwe ledendag D66 te Utrecht 2011 Vrijwillig huisarrest en declaratie  2012 De La Edad Conflictiva en De Dukendonck in Nijmegen

14:28 Mijn aandacht gaat thans uit naar de betekenis van de drie kinderen als onderdeel van het standbeeld. Gelukkig is de witte roos niet vergeten in dit verslag.

Ik kijk nu naar The Final Days of Diana and Charles’ Marriage. Het speelt zich af in de tijd dat ik 28 rozen had besteld in het bloemenwinkeltje van Noordwijk-Binnen. Dat was op 14 augustus 1996.

Ik heb de indruk dat men is vergeten dat ik ten tijde van het huwelijk tussen Charles en Diana in 1981 in Nederland de directie heb overgenomen van het Institute of English Studies.

1981011501 MEIJBURG & CO belastingadviseurs
1981011502 MEIJBURG & CO belastingadviseurs

16:13 Ontvangen Prince Harry touches down in the US: Duke of Sussex arrives back in LA after spending past week in UK for unveiling of Princess Diana Statue Ik hoop dat hij ons werk daar gaat voortzetten zoals ik dat op 28 april 1997 met Philip Homer heb afgesproken. In november 1992 heeft John Major ‘the separation of the Prince and Princess of Wales’ aangekondigd in het Britse parlement. Opgemaakt in Torremolinos Spanje Zaterdag 3 juli 2021 J.L. van der Heijden Voorzitter Stichting Cervantes Benelux

In dit verband zond ik Wilmar om 15:32 dit bericht waaraan ik nu de cross references  heb toegevoegd: “Ik heb besloten vrijdag niet deel te nemen aan de moordlunch in De Brabander. Ik vind het wel aardig om te komen filmen en fotograferen. Stel je dat op prijs? Uiteindelijk heb ik al jaren een goede relatie met dat etablissement. De voorouders van mijn moeder Van den Broek komen n.l. uit Prinsenhage.”

Terzake heb ik ook nog een leuke opname van een optreden van Bas Duynstee in de Nederlandse Club Costa del Sol. Wij zijn nu eenmaal Friends for ever. Sherlock Holmes heeft in dit verband op het gebied van detectives een bijzondere reputatie. Ik heb op 30 april 1992 Ruy Diaz El Cid gevolgd door vrouw en kinderen achter mij te laten om onze organisatie handen en voeten te geven. Een leuke herinnering Vooral ons hieraan voorafgaande feestje. In 1974 heb ik een bezoek gebracht aan Burgos. In 2015  ben ik teruggegaan. Laten wij het hier vandaag maar bij houden How Charles And Diana’s Divorve Affected William . Dat zien wij later wel.

In dit verband denk ik aan het antoord op de vraag aan Diana indertijd waarom zij zich aan die 100 Charity Organizations wijdde: “Because I’ve got nothing else to do”

In dit verband denk ik aan het antoord op de vraag aan Diana indertijd waarom zij zich aan die 100 Charity Organizations wijdde: “Because’ve got nothing else to do”

2012070213 Fuengirola Nederlandse Club Costa del Sol Onze gastgevers Lidwien en echtgenoot

In dit verband