MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 9 JULI VANAF 1997, HET LICHT OP DE ENGELENBURG, LOUIS VAN GAAL EN LACAUNE IN FRANKRIJK

Ontvangen Channel 4 will show England’s 1966 World Cup final victory over West Germany ahead of Three Lions’ Euro 2020 showdown. Deze wedstrijd heb ik met mijn vrienden Van Orsouw, Jacobs en Vos gevolgd in een winkelstraat in Windsor.

1966073002 Londen

En het spreekt vanzelf dat ik ernaar uitzie om deze historische gebeurtenis nog een keer terug te zien. In kleur deze keer. Kleurentelevisie bestond immers nog niet in die tijd. Wij hebben de overwinning gevierd met een optreden van The Who waarin zij de song Substitute voor het eerst ten gehore hebben gebracht. Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 8 JULI VANAF 1995 EN BROKEN ANGEL mijn verbindende elementen d.d. 9 juli vanaf 1997 tot en met 2012: 1997 Message to Bo-Rent Successful Party 1998 Businessplan 19980709 ICNBLEW/HW BusinessplanThe power of sunflowerVan Mierlo 1999 Leeuwarden 2001 Building bridges (2)2002 Bericht aan De Directie 007  2003 20030709 Winstons Sleutel 36 2004 Kroon op het werk 2005 Kiezen voor kwaliteit 2007 Tour de la Bruyère 2008 Only One 2009 Theo Mulder en Rik Felderhof opnieuw in beeld 2010 Roy Makaay en het Instituto Cervantes Benelux 2011 Luxe paarden en renpaarden 2012 20120709 I stick to my core businesss Ik heb kennis genomen van het bezoek dat bestuurders van de KNVB hebben gebracht aan Louis van Gaal in Portugal. Ik heb Louis van Gaal onder meer vermeld in Fax messages to David Sharp and Winnie SorgdragerHuis ten Bosch als fata morganaLiefde is… haar verrassenRetour Nijmegen-Wassenaar IIINieuwsbrief 001 en 002Een nieuwe regering –  Bericht voor Louis van GaalGelukwens voor Harry MensBeste vrienden van VitesseVan Gaal en Nieuw ElanThe green, green grass of homeAlle Berichten uit De Zevende Hemel tot oktober 2006In het spoor van de astroloogDe Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse RidderordenWellecom RevivalResidentie EngelenburgDankbetuiging verzonden aan de secretaris van de Koninklijke Vereniging van Leden der Nederlandse RidderordenBar Valkenburg en Domein De Horsten in WassenaarFulham

Felipe, Letizia  en Leonor van Spanje
Gelukwens voor 2006

Goed nieuws voor de Vrienden van VitesseRoy Makaay en het Instituto Cervantes BeneluxFinale wereldkampioenschap voetbal Nederland-Spanje in JohannesburgVitesse en het beleidsplan CervantesBezittingen van Koningin Juliana geveildEen Heydense Tweede Paasdag en Sergeant David SharpDag van Wijchen Baakermat van het Instituto CervantesNieuw Elan, Althorp Palace en mijn eerste “State of the Union”Ellecom en Sjaak van GemerdenKoninginnendag in Rhenen en VeenendaalLouis van Gaal bondscoach van het Nederlands elftalAmbassadeur Jonkheer E. Röell, Theo Douma en Buckingham Palace en Helicopterview.

14:35 Ontvangen: “Why William called lawyers row Harrys mental health In the dock.. and at the bar! Why William called in lawyers over THAT row about Harry’s mental health and what it’s REALLY like to go partying with the two brothers – all the royal gossip and scandal on our unmissable Palace Confidential TV chatshow. Explosive claims made in ITV documentary suggested that Kensington Palace leaked stories about Prince Harry’s mental health during Megxit crisis. Lawyers for William challenged the makers of Harry and William: Where Did It Go Wrong? who cut the section from the film seen by the public. The Daily Mail’s Royal Editor Rebecca English says William has ‘drawn a line in the sand’ and says the ITV programme crossed them. The claims were made by Omid Scobie, dubbed Meghan and Harry’s ‘stormtrooper’ by Daily Mail diarist Richard Eden.  Documentary also suggests that Prince William partied just as much as brother Harry, but just ‘never got caught’. Mail on Sunday Diarist Charlotte Griffiths reveals what it is REALLY like to go out partying with the princes. By Palace Confidential For Mail+ Published: 11:38 BST, 9 July 2021 | Updated: 12:10 BST, 9 July 2021  It’s not what was in the ITV documentary Harry and Meghan: Where Did it Go Wrong? that got royal watchers excited – it was what was left on the cutting room floor that proved to be the biggest talking point. A version of the documentary shown to the media featured a contributor claiming that Kensington Palace had planted stories in the press about Prince Harry’s mental health. This infuriated Prince William who instructed lawyers to challenge this, ITV acquiesced and the film that was shown to the public made no mention of it. The incident shows ‘that there is a line in the sand’ for William, the Daily Mail’s Royal Editor Rebecca English tells royal programme Palace Confidential. Etc.” 

Vanuit deze achtergrond kijk ik nu naar de etappe van de Tour de France van Nîmes naar Carcassonne. Dit brengt mij in gedachten terug naar mijn autorit van Alicante naar Nijmegen op 14 en 15 juni 1992. Ter hoogte van Béziers waren er brandende autobanden gedeponeerd op de A9 (Frankrijk). Dat was dus op dezelfde route als van de Tourkaravaan van vandaag. In 1990 heb ik met mijn gezin toen ook in die regio van de Gorges du Tarn gekampeerd met onze caravan zoals beschreven in mijn brief met de titel M484 KKG. De plaats Lacaune ligt ook in die regio. Lacaune heb ik onder meer vermeld in Familieonderzoek/Instituto CervantesVijfde bericht uit de Keizer KarelstadHenry Charles Albert DavidRoyal Wellecom SpaDe Da VincicodeDe Engelenburg en het Instituto Cervantes Benelux (1)De Engelenburg en het Instituto Cervantes Benelux (2)Residentie EngelenburgDe eerste president van de Europese UnieOude en nieuwe spelers en Eva Jinek, de tovenaar van Alkmaar en Hans Blankert. Ik denk dat hier de oplossing moet worden gezocht voor het probleem.