SBS, DE BRABANDER, DE FAMILY BAR IN FUENGIROLA EN MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 10 JULI VANAF 1991

Ik ontving gisteren de nieuwsbrief van de NCCS luidende “Beste leden. Helaas hadden we onvoldoende deelnemers voor de moordlunch maar we proberen dat nogmaals later in het jaar. Een onverwacht evenement is de opname van “Ik geloof in mij” van SBS6 die bij twee van onze adverteerders wordt opgenomen: bij de Family Bar in Fuengirola en bij Grandcafé De Brabander in Torremolinos. Vast leuk om bij een van de twee aanwezig te zijn. Over de Inloopborrel van 6 augustus en de Indische rijsttafel van 15 augustus meer in de volgende nieuwsbrief. Blijf gezond, Wilmar Bliek Voorzitter”. In dit verband memoreer ik aansluitend aan mijn bericht MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 9 JULI VANAF 1997, HET LICHT OP DE ENGELENBURG, LOUIS VAN GAAL EN LACAUNE IN FRANKRIJK mijn verbindende elementen waarin SBS,  De Brabander en de Family Bar zijn vermeld.

SBS: Constater une ressemblanceEinde Frans onderzoekBack in The NetherlandsDiana, verhaal van een prinses Deel 2Onder de keizerskroonShakespeare en CervantesMarjolein Bartelds en Yoyo OlivierArnhemmers opgelet!  – Provinciale Statenverkiezingen in NederlandDe weg naar gerechtigheidRichard KayDr Andrew GaileyPrins William donderdag 25 jaarMultifunctioneel centrumTrouwen of samenlevingscontractDe Nijmeegse VierdaagseMentor en weldoenersHoogtijdagen der Nederlandse democratieAfwerking Dianaproblematiek (1)Nieuwe Spaanse collega: Carmen Caffarel –  Met de Alta Velocidad Española (AVE) naar Córdoba

De Brabander: Start van het vierde congres van de FIAPE in Santiago de Compostela25 jaar Don QuijoteTwee dagen nationale rouw in SpanjeAzerbeijan wint Eurovisie Songfestival en Ajax kampioen van NederlandShakira Schijfsma eerste cursiste van het Instituto Cervantes BeneluxHet gemeenschappelijk maken van informatieVeertien jaar na de fatale gebeurtenissen in Saint TropezIn dit verband –  Primer día de la nueva etapa de transiciónMontesinosGriekse parlementsverkiezingen en Portugal-NederlandI stick to my core businessWandelen

Family Bar:  Nieuw ElanGeloof, Hoop en LiefdeHuwelijksbootjeWandelen

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 10 juli vanaf 1991 tot en met 2012: 1992

1995

Ik citeer: “Uw brief aan Hare Majesteit de Koningin van 3 mei jl  is ter behandeling in mijn handen gesteld. Ik dank u hartelijk voor de toezending van de foto van de tekening waarmee u uitdrukking hebt gegeven aan uw belevingswereld in een voor u moeilijke periode.

In naam der Nobele Wetten der Ridderschap

Het doet mij goed te vernemen dat u zich inzet voor een nieuwe Europese toekomst en dat u met uw dissertatie-onderzoek een bijdrage wilt leveren aan een verbetering van de Neder-Duits-Spaanse betrekkingen. Ik wens u dan ook veel succes toe bij uw dissertatie-onderzoek. Hoogachtend, De Minister van Binnenlandse Zaken, H.F. Dijkstal

1996

19960710 Faxbericht aan Hare Majesteit Koningin Beatrix
19960710 ICB/Cadans960710 ‘Brief d.d. 30 juni 1996 kenmerk 340.09.11.47’ VERTROUWELIJK aan Drs. J. Sijben Verzekeringsdeskundige Cadans Takenhofplein 3a Postbus 10500 6500 MB NIJMEGEN
19960710 ICB/EH960710 Familie-onderzoek aan De Weledelgeboren Heer E.F.J.M. Helmich Bobbinkstraat 5 7223 LX BAAK

1998 Canterbury Tales

19980710 ‘Stille reserve’ van de Staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen

2000 Quixotic Quest 2005 The long and winding road Number 1 herinnert mij aan mijn rit van Folkestone naar het eiland Wight in 1970

19970110  Message from Alan Beer of NatWest Folkestone

2008 Bezoek aan Groningen 2009 My secret mission 2012 Nieuwe directiewisseling bij de Baak en mijn faxberichten vanaf 30 juli 1992

13:00 Ontvangen England fans recall going suited booted 1966 World Cup-final Wembley Ook ontving ik het boek ‘DE NALATENSCHAP VAN MARIANNE VAN DER HEIJDEN 1922-1998 De stem van een ongekende kunstenares’ van Lies Netel.

15:39 Meghan Markle Prince Harry charity award making enlightened decision two kids

Marianne van der Heijden JOHN VAN DER HEYDEN 15:49 aan Dirk Griffioen Goedemiddag Dirk, Mijn zoon Mark heeft het boek ‘DE NALATENSCHAP VAN MARIANNE VAN DER HEIJDEN 1922-1998 De stem van een ongekende kunstenares’ van Lies Netel voor mij besteld bij Amazon. Het is vanmiddag bij mij thuis afgeleverd. Ik herken hierin tal van bekende elementen. Ik neem mij voor er in de komende tijd een analyse van te maken door feedback te geven op de passages die ik een Oranje kleur heb gegeven met mijn Stabilostift.

20:30 Queen praises Englands spirit commitment pride calls win Euro 2020 final

Lies Netel JOHN VAN DER HEYDEN 20:37 aan Mr.Drs Hoi Marc, Ken jij deze schrijfster/kunsthistorica? Ik lees thans een boek van haar over ‘De nalatenschap van Marianne van_der Heijden 1922-1998′. Voor het eerst sinds de viering van het Leids ontzet op 3 oktober 2020 heb ik vanmiddag een bezoek gebracht aan De Brabander. H.G. John