MIJN VERBINDENDE ELEMENTEN D.D. 2 SEPTEMBER VANAF 1995, HET LICHT OP CLARENCE HOUSE, ONZE BUTLER PAUL BURRELL OPNIEUW IN ACTIE EN DE 18E ETAPPE VAN DE VUELTA

Aansluitend aan mijn bericht ‘Van gewapend conflict naar diplomatie‘ memoreer ik mijn verbindende elementen d.d. 2 september vanaf 1995 tot en met 2012: 1997 CondolencesMachtiging 1998 Vragen PR 1999 Toekomstplannen 2002 Britten herdenken Diana 2003 Jan Peter naar Amerika 2004 Zeven jaar ongehuwd weduwnaar 2005 Post uit Clarence House 2007 Facturen domeinnamen Cervantesonline betaald 2009 De terugkeer van Santa Diana 2010 Maxime VerhagenInzake FC Cervantes Arnhem 2011 Málaga-Nijmegen 2012 20120902 Vaderlandse Geschiedenis en 25 jaar geheimhouding jegens voormalige zakelijke partners.

Vanuit deze achtergrond gaan mijn gedachten uit naar Clarence House in Londen. Clarence House is onder meer vermeld in Last night I had a dreamRoyal Developments IAlgemene beschouwingen 1998Afspraak 10 januari 2004Post uit Clarence HouseDe schoonste stad van Nederland –  De laatste brief van 2005Asociación Europea de Profesores de EspañolSan Valentín 2006 Muchas rosasDe verborgen agendaDag van Stratford-upon-Avon –  The Daily Express en Kroonprins ConstantijnCongratulationsOpnieuw Trevor Rees Jones –  Annual Return 2009 verzondenJuliana, Middachten en Sir Winston –  Frits Bolkestein en de Stichting Cervantes Benelux –  De rol van de Monarchie binnen het integratieproces van de Europese UnieNederland-Denemarken 2-0De laatste dag van de Nijmeegse VierdaagseThe Bold and the Beautiful revisited (1) – The Bold and the Beautiful revisited (2) – William en Kate gaan trouwenYour wedding on 29 April 2011NS-keuzedag Bezoek aan de Residentie en de Baak in NoordwijkHotels Cervantes aan de vooravond van de Provinciale Statenverkiezingen in NederlandStart van het vierde congres van de FIAPE in Santiago de CompostelaTerugblik op de themadag over pensioenen in het hoofdgebouw van De Unie in CulemborgHet Testament van Prinses DianaSpeciale aandacht voor mijn boek op Diana’s 51ste geboortedagAmbassadeur Jonkheer E. Röell, Theo Douma en Buckingham Palace.

Koning Felipe VI met Koningin Letizia van Spanje en Koning Willem-Alexander met Koningin Máxima van Nederland hebben Clarence House bezocht tijdens hun staatsbezoeken aan het Verenigd Koninkrijk in juli 2017 en oktober 2018 zoals wij kunnen zien op Visita de Estado al Reino Unido. Encuentro en Clarence House en Willem-Alexander en Máxima blikken terug op hun staatsbezoek aan Elizabeth.

12:50 Ontvangen Kate-Middleton-Prince-William-taught-Prince-George-Princess-Charlotte-sail. 13:45 Ik stel vast dat Her Majesty ook een bezoek heeft gebracht aan Holyroodhouse.

16:34 Prince-Harry-target-Camilla-Parker-Bowles-memoir-royal-racist-says-Paul-Burrell Prince Harry will target Camilla Parker Bowles in his upcoming memoir and may name ‘royal racist’ because his publisher wants ‘names and specifics to get their money’s worth’, ex-royal butler Paul Burrell claims. Duke of Sussex, 36, has been secretly working on book for nearly a year. Sources said he oversaw bidding and told publishing houses to begin at £18m.  Publishing tell-all with Penguin Random House in 2022 after signing 4 book deal. Former royal butler Paul Burrel says they’ll ‘no doubt want their money’s worth’ By Hayley Richardson For Mailonline  Published: 15:27 BST, 2 September 2021 | Updated: 15:27 BST, 2 September 2021

19:00 Ik vind dat Harry hierin iets te ver gaat. Als de jongste zoon van Prinses Diana heeft hij op de eerste plaats een verantwoordelijkheid om de juiste gang van zaken na te trekken jegens de uitvoering van het testament dat Zijn Moeder in december 1996 door Anthony Julius heeft laten opmaken. Bovendien dient hij aan te tonen dat hij geen buitenechtelijke zoon is van Gijsbert van den Broek uit Hilversum voordat hij de Britse Koninklijke Familie  nog meer schade berokkent.

Vandaag ging de Vuelta van Salas naar Alto del Gamoniteiro in Asturias. Deze etappe is gewonnen door de Colombiaan Miguel Ángel López  (met de klemtoon op de voorlaatste lettergreep. La penúltima sílaba). De rode leiderstrui is in handen van Primos Roglic van Jumbo-Visma.

19:17 ABBA is back Ik denk hierbij op de eerste plaats aan mijn op 1 augustus jongstleden overleden oudste zuster Hanny. Er rijden nog treinen naar Wismar. De geboorteplaats van Johannes van der Heyden (1496-1556) .